Vidéki városok

Excel oktatás Győr

Szia! Schmidt Ágnes vagyok, korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen, iparban, mezőgazdaságban és a közszférában.

Tapasztalatból tudom, hogy mekkora segítséget jelent a napi munkában az Excel alapos ismerete.

Úgy a belföldi, mint a multinacionális cégeknél elengedhetetlen a rendszerszemléletű gondolkodás, a gyors és pontos munkavégzés. Ahhoz, hogy egy vállalat lépést tudjon tartani versenytársaival, folyamatosan fejlődnie kell, amibe szervesen bele tartozik a munkatársak képzése, munkamódszerük javítása.

Győrben élek, itt személyesen is tudlak fogadni. A Győrben vagy a közelben lévő cégekhez személyesen is ki tudok menni oktatást vagy workshopot tartani.

Excel oktatás Székesfehérvár

Szia! Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a 111 Hasznos Excel Tippés Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval, valamint a Kezdő & Haladó Excel Tankönyv könyvek szerzője.

Tíz évig alkalmazottként dolgoztam marketing és pénzügyi területen, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. 2010-től csak Excel oktatással foglalkozom.

Székesfehérváron születtem, ott él a családom, így örömmel megyek a fehérvári cégekhez Excelt oktatni.

Excel oktatás Pécs

Pécshez többen is kötődünk, így a pécsi cégekhez könnyen megoldjuk a kiszállást. Keress bennünket bátran.

Excel oktatás más városokban – személyesen

Ha a cégnél többen is szeretnétek Excelt tanulni, akkor egyedi ajánlat alapján bárhová szívesen kimegyünk: 2 fős csoportokban, 90 perces alkalmakkal, vagy workshop keretében tudtok tanulni. Erről bővebben az Excel oktatás cégeknek menüpont alatt olvashatsz, illetve ott tudsz ajánlatot is kérni.

Excel oktatás Skype-on

Ne felejtsd, ma már hatékonyan tanulhatsz Skype-on keresztül is! Így akár a világ másik feléről is járhatsz hozzánk órákra.

Ráadásul Skype-on egyedül vagy, és rögzíthető is az oktatás (így később is vissza tudod nézni az órákat).

Tanuld velünk az Excelt!

Marcsi: Mindig is azt éreztem, hogy az Excel egy lehetetlen küldetés számomra, akárhány könyvből próbálkoztam soha nem sikerült magabiztosan elsajátítani. De hála Istennek rátaláltam a Tanárnőre. Nagyon köszönöm Neked a kellemes órákat, most már el merek menni kételyek nélkül állásinterjúra. Rámutattál a logikájára és örömmel gyakoroltam az órákra, mert nagyon életszerű példákkal segítetted a tanulást.

Ha még mindig van kérdésed az Excel tanfolyammal kapcsolatban, kattints ide!