Vidéki városok

Excel oktatás Győr

Szia! Schmidt Ágnes vagyok, korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen, iparban, mezőgazdaságban és a közszférában.

Tapasztalatból tudom, hogy mekkora segítséget jelent a napi munkában az Excel alapos ismerete.

Úgy a belföldi, mint a multinacionális cégeknél elengedhetetlen a rendszerszemléletű gondolkodás, a gyors és pontos munkavégzés. Ahhoz, hogy egy vállalat lépést tudjon tartani versenytársaival, folyamatosan fejlődnie kell, amibe szervesen bele tartozik a munkatársak képzése, munkamódszerük javítása.

Győrben élek, itt személyesen is tudlak fogadni. A Győrben vagy a közelben lévő cégekhez személyesen is ki tudok menni oktatást vagy workshopot tartani.

Excel oktatás más városokban

Ha a cégnél többen is szeretnétek Excelt tanulni, akkor egyedi ajánlat alapján szívesen kimegyünk: 2 fős csoportokban, 90 perces alkalmakkal, vagy workshop keretében tudtok tanulni. Erről bővebben az Excel oktatás cégeknek menüpont alatt olvashatsz, illetve itt tudsz ajánlatot is kérni.

Ne felejtsd, ma már hatékonyan tanulhatsz Skype-on keresztül is! Így azt akár a világ másik feléről is járhatsz hozzánk órákra.

Tanuld velünk az Excelt!

Marcsi: Mindig is azt éreztem, hogy az Excel egy lehetetlen küldetés számomra, akárhány könyvből próbálkoztam soha nem sikerült magabiztosan elsajátítani. De hála Istennek rátaláltam a Tanárnőre. Nagyon köszönöm Neked a kellemes órákat, most már el merek menni kételyek nélkül állásinterjúra. Rámutattál a logikájára és örömmel gyakoroltam az órákra, mert nagyon életszerű példákkal segítetted a tanulást.

Ha még mindig van kérdésed az Excel tanfolyammal kapcsolatban, kattints ide!