Tanulj Excelt rugalmasan és hatékonyan a Skype segítségével!

 • Fejlesztenéd az Excel tudásod, és fontos, hogy személyesen tanártól (ne pedig videókból) tanulhass, de nincs a közeledben Excel tanár vagy tanfolyam?
 • Szeretnél elfoglalt munkatársaidnak a testre szabott és rugalmas képzést biztosítani?
 • Gyerkőcökkel vagy otthon, ezért nem tudod bevállalni, hogy pontos időpontra odaérjél az órára?

Minden Excel oktatónk örömmel segít, hogy mielőbb megtanuld könnyedén és gyorsan kezelni az Excelt.

Ha érdekel, jelentkezz itt az adataid megadásával! Minden infót elküldünk, ha mégis maradna kérdésed, akkor telefonon vagy a próbaórán megbeszéljük.

Miért jó a Skype-os oktatás?

 • Lehetsz bárhol az ország-világban, mégis a saját otthonodban, munkahelyeden tudsz Excelt tanulni, a saját gépeden,
 • nincs utazással töltött idő,
 • mégis olyan érzés, mintha ott ülnék melletted,
 • mert biztonságos, oldott légkörben tanulunk.
 • Ugyanakkor korszerű és költséghatékony,
 • egyedül vagy a tanfolyamon,
 • rugalmasan alkalmazkodunk a Te időbeosztásodhoz: akár kora reggeli vagy esti időpontokban is tudunk „találkozni”.

Hogyan zajlik az Excel oktatás Skype-on?

 • felvesszük egymást a Skype partnerlistára,
 • előre megbeszélt időpontban felhívlak, majd átküldöm az aznapi gyakorló feladatsorokat,
 • a Skype beszélgetés közben megosztod a képernyődet velem, így én is pontosan azt fogom látni, amit te csinálsz,
 • innen kezdve ugyanúgy, mintha személyesen ott ülnék melletted, elmesélem az adott Excel témakörhöz tartozó anyagot, közben sok-sok gyakorlati példával begyakorlod,
 • csak Veled foglalkozom, a Te tempódban, az igényeidnek megfelelően haladunk. Ha kérdésed van az anyaggal vagy a munkáddal kapcsolatban, azt bátran felteheted.

Ha érdekel, jelentkezz itt az adataid megadásával! Minden infót elküldünk, ha mégis maradna kérdésed, akkor telefonon vagy a próbaórán megbeszéljük.

Akik már részt vettek Skype-os Excel oktatáson:

Fél éve lejárt a GYED-em és szerettem volna állást találni, de ahova jelentkeztem, mindenhova kellet az Excel. Szombathely mellett lakom egy kis faluban, és a közelben nem találtam sehol Excel oktatást.

Aztán rátaláltam az oldalatokra, fel is hívtalak, és akkor javasoltad, hogy próbáljuk meg skype-on. Először idegenkedtem tőle, mert 5 éve vagyok otthon a gyerekeimmel, ez idő alatt nem igazán követtem a számítógépes újdonságokat. Plusz elárultad, hogy én leszek az első skype-os tanítványod.

De nagyon örülök, hogy belevágtam, tényleg olyan volt, mintha mellettem ültél volna, főleg, amikor a fotódat néztem 🙂 Arról nem is beszélve, hogy így sikerült megszereznem egy távmunkában is végezhető munkát egy alapítványnál. Ennek elvállalásánál nagy löketet adott, hogy nemcsak az Excelhez, hanem a technika vívmányaihoz is közelebb kerültem.

Nagyon nagyon hálás vagyok ezért, köszönöm!
Kata

Rájöttem, hogy mennyi időt lehet spórolni , ha tudom hogy mit csinálok! Ildikó mindig rávezetett a megoldásra, arra törekedett hogy tanuljak az elkövetett hibákból.

A tréningre idő kell, nehéz ezt bevallani, mert manapság mindenki gyorsan akar megtanulni mindent, de az nem célravezető. Én számos egy napos Excel tréningen vettem részt, és semmi nem maradt meg belőle.

Az excel titok képzés titka az egyéni igények figyelembe vétele! Nagyon jó volt a képzés, még igénybe fogom venni ha valamit elfelejtenék közben 😉

Nagyon köszönöm Ildikó!!!
Petra

Kipróbálnád? Jól hangzik, de idegenkedsz tőle?

Azért, hogy kockázatmentesen megnézd, tetszik-e neked is a Skype-on történő oktatás, lehetőséget adok egy ingyenes 15 perces tesztre, melyre ide kattintva jelentkezhetsz.

Ennek során elkezdjük a szintfelmérő feladatsort, ahol meglátod, tudsz-e Skype-on tanulni és hogy érthetően magyarázok-e számodra. Én pedig képet kapok arról, hogy milyen szinten állsz az Excel használatában, és meg tudjuk beszélni, hogy mi lenne a szintednek és a helyzetednek a legmegfelelőbb tematika és óraszám.

Fizetned csak akkor kell, ha tetszett az óra, és megrendeled a mini-tanfolyamot. Általában erre 4 (90 perces) alkalmat javaslok, ami elég szokott lenni, hogy egy komoly szintet fejlődjön a tudásod. A fizetés természetesen számla ellenében, átutalással történik.

Ha úgy érzed, a Skype oktatás nem a te világod, akkor én örülök, hogy adtál egy esélyt, és kipróbáltad, majd jó ismerősökként válunk el.

Tehát: mit veszíthetsz? Jól látod: semmit 🙂

Mire van szükségem?

 • átlagos sebességű internet, lehet mobilinternet is, és az is működik, ha wifizel
 • saját Excel – ha nincsen, ezeket az ingyenes megoldásokat ajánlom
 • mikrofon és hangszóró – ha nincs beépítve a gépedbe, egy sima füles is megteszi. Kamera nem szükséges, hiszen a képernyődet kell csak megosztanod.
 • Skype program: ha még nincs Skype a gépeden, innen letöltheted >>>
 • Az sem baj, ha még sosem Skype-oltál, és emiatt tartasz tőle, mert ez teljesen normális. Sokan jönnek félelmekkel a próba alkalomra, de ezek az aggályok többnyire már az első percekben köddé válnak.

Mi van, ha nekem tényleg fontos a személyes kontaktus?

Szinte minden tanítvány jelölt azt gondolja, hogy ő csak személyesen szeretne Excelt tanulni. Mindaddig, amíg kipróbálja a Skype-on keresztüli tanulást.

Ennél személyesebb oktatási módszert aligha találsz! Egyrészt az oktatóknak van kamerája, így ha szeretnéd, egész órán át szemtől-szembe láthatod (míg ha személyesen tanulsz, akkor egymás mellett ültök és mindketten a monitort nézitek). Másrészt: a Skype beépített képernyőmegosztása miatt a tanár ugyanazt látja, amit te csinálsz, így ezen a téren sem sérül a személyesség.

Mi van, ha technikai probléma adódik, vagy leáll a Skype óra közben?

Mivel a mini-tréning előtt van lehetőséged kipróbálni a Skype-os tanulást, itt ki fog derülni, hogy mennyire stabil az interneted és a géped ehhez. Ha a sikeres próbaóra után mégis valami gubanc történik az órán, akkor gyakran elég, ha kijelentkezel a Skype-ból, majd vissza. Ez szinte mindig megoldja a problémát, és két percnél is kevesebb időt vesz igénybe. Ha komolyabb technikai problémád merült fel, arra majd órán közösen megkeresünk a megoldást.

Kérj egy ingyenes Skype tesztet

Próbáld ki kötelezettség mentesen, jelentkezz itt az adataid megadásával!

Én jogász végzettségű vagyok, aki eddig a Microsoft Word rejtelmeit ismertem csak, de amikor néha az Excel-t kellett használnom, mindig másoknál kellett kuncsorognom segítségért. Most viszont büszkén kijelenthetem, hogy öt Skype-os tanfolyami alkalom után végre én is magabiztosan tudom használni az Excel-ben mindazt, amire csak szükség lehet: konkrétan egy cég több éves költségvetését és üzleti tervét kellett elkészítenem önállóan, és mindent tudtam hozzá (függvények, képletek, cellaformázás, grafikon, stb.).

A Skype-os oktatás rendkívül hatékony volt számomra, mert sehova nem kellett elmennem (ezzel sok időt és pénzt takarítottam meg), hanem esténként otthonról a számítógépem előtt ülve folytak az órák, és a Skype képernyő-megosztási funkciójának köszönhetően a kommunikáció ugyanolyan hatékony volt, mintha jelen lett volna a tanár.

Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek!
András

Egy kis cégnél dolgozok Esztergomban. Nemrég neveztek ki magasabb pozícióba, ahol elvárás volt az Excel magas szintű ismerete, de mivel az elődömtől gyorsan kellett átvennem a feladatokat, nem volt időm eljárni hozzátok. Ezért nem is gondolkodtam, hogy a skype-os oktatást választom.

Jó volt, bár élőben biztos kicsit személyesebb. Mindenesetre köszönöm a sok hasznos anyagot, elképesztő, hogy mennyi mindent nem tudtam eddig. A legjobban a gyorsbillentyűk tetszettek, teljesen átalakítottad vele a szemléletemet.
Lóránd

Érdekel?

Regisztrálj az ingyenes tesztre. Így megbizonyosodhatsz arról, hogy a Skype-on keresztüli tanulás kényelmes, komfortos és hatékony a számodra. Jelentkezz itt az adataid megadásával! Minden infót elküldünk, mellé extra tippeket és gyakorló feladatokat is.