Rólunk, küldetésünk - ExcelTitok

Legalább 10 000 embernek szeretnénk segíteni Magyarországon, hogy könnyebbé és gyorsabbá váljon a munkájuk az Excel segítségével!

Excel oktatás online és személyesen

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató.

Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod ránk, ezért komolyan vesszük a feladatot.

Kihozzuk Belőled
a maximumot

Feltéve, hogy ebben Te is partner vagy és gyakorolsz. A közös munka során Benned is hétről hétre érlelődik az anyag, ahogy figyeled magad, egyre tudatosabb leszel, illetve újabb kérdések fogalmazódnak meg benned.

Azonnal használható
tudást kapsz

Gyakorlatias példákkal dolgozunk, és a feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Komplex rendszert és logikus gondolkodást tanítunk.

Nem pusztán funkciókat és technikákat mutatunk, hanem a mélyebb összefüggésekre, hibázási lehetőségekre is rávilágítunk.

Ne nekünk higgy, hanem azoknak, akik minket választottak: több mint ezer egyéni tanítványt oktattunk

2020-ban már több mint 2.000 tanítvánnyal büszkélkedhetünk. Emelett alkalmi konzultációkat és workshopokat is tartunk, ügyfeleink száma ily módon meghaladja a 2.500 főt.

Már több mint

0
Embernek segítettünk személyesen!

Ezért lett az ExcelTitok jelképe a LIME:

Rengetegen hívnak félve, hogy nagyon nem szeretik az Excelt, de muszáj nekik megtanulni. Van, aki azt mondta, hogy ‘rosszabb, mint a fogorvos’, más meg, hogy ‘ördögtől való’.

De ha egy társaságban szóba kerül, hogy mivel foglalkozom, akkor is rendszeresen megjegyzik, hogy az Excel amolyan szükséges rossz.

Azt tapasztalom, hogy sokaknak ez a nagy „mumus”.

Ezért amikor elindítottam a vállalkozásomat, a honlapomra semmiképpen nem akartam „csúnya” és „rémisztő” Excel táblázatokat tenni. Inkább valami vidámabb képet kerestem.

Így gondolkodtam: az Excel
=>> zöld & savanyú szájízt kelt =>> LIME

Azért is tetszett meg nagyon az ötlet, mert benne van az előrelépés szimbóluma is: ahogy a citromfélékből remek LIMONÁDÉT készíthetsz, ugyanúgy megváltoztathatod az Excellel való viszonyodat.

Ez az igazi küldetésem: ezért tanítok, képzem a csapatom, írom a blogomat és ezt az oldalt, mert szeretném, ha MINÉL TÖBB EMBER MEGSZERETNÉ AZ EXCELT, és kihasználná a benne rejlő lehetőségeket.

 

... ahogy a citromfélékből remek LIMONÁDÉT készíthetsz, ugyanúgy megváltoztathatod az Excellel való viszonyodat.Ez az igazi küldetésem: ezért tanítok, képzem a csapatom, írom a blogomat és ezt az oldalt, mert szeretném, ha MINÉL TÖBB EMBER MEGSZERETNÉ AZ EXCELT, és kihasználná a benne rejlő lehetőségeket.
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója
Ha tetszik a küldetésünk, ajánld másoknak is oldalainkat:https://exceltitok.hu http://sosexcel.com/exceltippek
https://www.facebook.com/ExcelTitok
https://www.youtube.com/exceltitok

Jelenleg 4 fős csapattal dolgozunk nap mint nap értetek!

bármelyikünkkel tanulsz is, garantált a sikerélmény!

Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a 111 Hasznos Excel Tipp és Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval és a Kezdő & Haladó Excel Tankönyv művek szerzője.

Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában.

Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

2010-től csak Excel oktatással foglalkozom. Köszönhetően a sok tanítványomnak, az érdekes kérdéseiknek és a rengeteg tanulásnak, ma már egész más szemmel látom és használom a programot.

Ezen tudás és tapasztalat alapján állítottam össze az ExcelTitok példatárát és módszertanát, amellyel képzett oktatótársaim is dolgoznak.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Tovább olvasom
Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Tíz éve pedig csak az Excel oktatásával foglalkozom.
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Pálos Ildikó vagyok,

marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam különböző iparágakban vezetői pozíciókban. Többek között olyan multinacionális cégeknél, mint a Kraft Foods és az Elcoteq, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Mindenhol a napi munkám szerves része volt az Excel vagy OpenOffice program. Örömmel segítek Neked is, hogy mielőbb megtanuld könnyedén és gyorsan kezelni az Excelt.

Jelenleg szervezetfejlesztéssel és Excel oktatással foglalkozom. Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben.

Tanítványaim nagy része Skype-on keresztül tanul velem. Ennek köszönhetően egész Európából vannak tanítványaim, és angol nyelven is oktatok.

Tovább olvasom
Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben.
Pálos Ildikó
Profi, tapasztalt Excel oktató

Kőváry Orsolya vagyok,

mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint.

Munkaköri feladataim része volt a tárgyalás-előkészítés, folyamatok leegyszerűsítése, papírkupacok elrendezése, selejtezése, gépre vitele.

Mindezek mellett már akkor is készséggel álltam kollegáim segítségére, ha problémájuk akadt a Word vagy az Excel programokban, vagy ha esetleg más számítógép-kezelési kérdésük volt.

Tisztában vagyok azzal, hogy milyen mindent kézben tartani, hirtelen intézkedni, a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldást találni a felmerülő nehézségek kiküszöbölésére.

Tovább olvasom
Tisztában vagyok azzal, hogy milyen mindent kézben tartani, hirtelen intézkedni, a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldást találni a felmerülő nehézségek kiküszöbölésére.
Kőváry Orsolya
Profi, tapasztalt Excel oktató

Schmidt Ágnes vagyok,

korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen, iparban, mezőgazdaságban és a közszférában.

Tapasztalatból tudom, hogy mekkora segítséget jelent a napi munkában az Excel alapos ismerete.

Úgy a belföldi, mint a multinacionális cégeknél elengedhetetlen a rendszerszemléletű gondolkodás, a gyors és pontos munkavégzés. Ahhoz, hogy egy vállalat lépést tudjon tartani versenytársaival, folyamatosan fejlődnie kell, amibe szervesen bele tartozik a munkatársak képzése, munkamódszerük javítása.

Győrben élek, ezért elsősorban Skype-on keresztül tanítok. Az Excel iránti lelkesedésem a virtuális téren keresztül is terjed, ami főleg a kezdőknek és bizonytalankodóknak jelent nagy segítséget.

Tovább olvasom
Úgy a belföldi, mint a multinacionális cégeknél elengedhetetlen a rendszerszemléletű gondolkodás, a gyors és pontos munkavégzés. Ahhoz, hogy egy vállalat lépést tudjon tartani versenytársaival, folyamatosan fejlődnie kell, amibe szervesen bele tartozik a munkatársak képzése, munkamódszerük javítása.
Schmidt Ágnes
Profi, tapasztalt Excel oktató

5 OK | Miért velünk tanulj?

Garantáltan megbarátkozol az Excellel!

"Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod ránk, ezért komolyan vesszük a feladatot."

1. Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató.

Több évig dolgoztunk a versenyszférában, ezért nagyon komoly gazdasági gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezünk.

(Vagyis nem Misi, az informatikus fog esténként “korrepetálni”, hanem egy olyan szakember, aki pontosan érti, hogy a munkádban mire van szükséged.)

Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod ránk, ezért komolyan vesszük a feladatot.

Több éve főállásban Excel oktatók vagyunk, így már a tanításban is kiemelkedő a tapasztalatunk – nem Rajtad fogunk gyakorolni. (Nyilván mi sem tudunk mindent – az a szép az Excelben, hogy kiismerhetetlen. Tőlünk is lehet olyat kérdezni, amivel még nem találkoztunk, de annak utánanézünk.)

Mivel négyen vagyunk, egymástól is folyamatosan tanulunk. Ha kell, akár helyettesíteni is tudjuk egymást.

Nem pusztán funkciókat és technikákat mutatunk, hanem a mélyebb összefüggésekre, hibázási lehetőségekre is rávilágítunk.

2. Komplex rendszert és logikus gondolkodást tanítunk.

Nem pusztán funkciókat és technikákat mutatunk, hanem a mélyebb összefüggésekre, hibázási lehetőségekre is rávilágítunk.

Számunkra az a cél, hogy az Excelt készség szinten sajátítsd el, és önállóan is képes legyél a további fejlődésre.

A közös munka során Benned is hétről hétre érlelődik az anyag, ahogy figyeled magad, egyre tudatosabb leszel, illetve újabb kérdések fogalmazódnak meg benned.

3. Kihozzuk Belőled a maximumot

Feltéve, hogy ebben Te is partner vagy és az órák között is gyakorolsz. A közös munka során Benned is hétről hétre érlelődik az anyag, ahogy figyeled magad, egyre tudatosabb leszel, illetve újabb kérdések fogalmazódnak meg benned. Órákon a Tanár is látja, hogy hogyan dolgozol, így személyre szabott útmutatásokat ad. Mivel egyedül vagy, van idő a kérdéseidre, és Hozzád tudjuk igazítani az anyagot.

Már az első óra alatt rengeteg gyakorlatias információt tanulhatsz. 3-5 alkalom alatt személyre szabottan át tudjuk nézni a számodra fontos témákat.

Gyakorlatias példákkal dolgozunk, és a feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

4. Azonnal használható tudást kapsz

Gyakorlatias példákkal dolgozunk, és a feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Az egyéni Excel oktatás során ezekkel védett közegben megküzdhetsz. A megoldásra vagy magadtól rájössz, vagy közösen kijavítjuk, megbeszéljük. Így a jövőben már időben észreveszed ezeket a helyzeteket, és el fogod tudni őket kerülni, ha mégsem, akkor pontosan tudni fogod, hogyan kell őket kijavítani.

Excel Titok kedvező ár - oktatás, könyv

Ne nekünk higgy, hanem azoknak, akik minket választottak: több mint ezer egyéni tanítványt oktattunk

5. Pénz-visszafizetési és sikerélmény garanciát vállalunk.

Sokan szkeptikusan állnak neki az Excel tanulásnak…

Nagyon sok olyan tanítványunk van, akik már részt vettek egy csoportos Excel tréningen. Ott azt látták, hogy az Excelt rengeteg dologra lehetne használni, de az egyéni gyakorlás híján nem rögzült a tudás. Emiatt pl. egy állásinterjún nem feleltek meg. Ezért ők, amikor újra belevágnának egy tanfolyamba, érthetően szkeptikusak a tekintetben, hogy mire adják ki a pénzüket.

Mindent megteszünk azért, hogy játékos és élvezetes legyen számodra a tanulás, és megbarátkozz az Excellel.

Biztosak vagyunk benne, hogy már az első alkalommal tele leszel sikerélménnyel – de ha mégsem sikerülne, csak szólj, és visszafizetjük az Excel oktatásra költött pénzed.

Ne nekünk higgy, hanem azoknak, akik minket választottak: több mint ezer egyéni tanítványt oktattunk.

Már több, mint 2.000 egyéni tanítvány

Akik sikert értek el az Excellel

Egyéni oktatásnál (azaz egyszerre csak egy tanítványt tanítunk, aki minimum 3 alkalommal járt nálunk) az 1.000 fő igen komoly bizalom és tapasztalat. Még 2017. februárban léptük át ezt a küszöböt. 

2020-ban már több mint 2.000 tanítvánnyal büszkélkedhetünk. Emellett alkalmi konzultációkat és workshopokat is tartunk, ügyfeleink száma ily módon meghaladja a 2.500 főt.

Szeretnél velünk tanulni?

Jelentkezz itt kockázat nélkül:

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv