Céges Excel oktatás

Munkatársaid naponta minimum fél órát szüttyögnek el feleslegesen az Excel feladatokkal.

Ezért 8 fő esetén ez heti 20 óra, ami bruttó 300.000 Ft-os bérrel számolva 43.200 Ft felesleges kiadás hetente és 84 óra, azaz 181.440 Ft havonta.

2019-ben:
Bruttó havi bér: 300.000 Ft, nettó havi bér: 199.500 Ft
Munkáltató teljes költsége: 363.000 Ft, ami 21 munkanap, 8 óra esetén: 2.160 Ft / óra / fő felesleges kiadás.

Garantált hatékonyságnövelés munkatársaidnak a vállalati Excel oktatás során!

A kihelyezett céges Excel oktatás során egyénileg foglalkozunk munkatársaiddal, így garantáltan hatékonyabban fogják használni az Excelt.

Gyorsan megtérül a céges Excel oktatás, hiszen napi fél órát tudunk spórolni a munkatársak feladatain.

Csak az egyszerű trükkökkel, gyorsbillentyűkkel napi fél óra megtakarítható. Azaz éves szinten 220 munkanappal számolva 110 óra (14 munkanap) spórolható munkatársanként! 

Ha ezen felül találunk 3-4 olyan feladatot, amin lehet egyszerűsíteni (például adatbázisok összefésülése, kimutatások készítése), további munkanapok nyerhetőek.

Gyakorlatilag munkatársanként
évente 1 extra hónapot nyerhetsz!

Mindezt anélkül, hogy napokra kiesnének a munkából, hiszen házhoz megyünk, és 90 perces blokkokban oktatjuk a résztvevőket.

A tanfolyam mellé járó VIP klubtagság pedig biztosítja, hogy mélyüljön a tudás, és probléma esetén később is legyen hová fordulni.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Megoldás: kihelyezett céges Excel tanfolyam

Mit szólnál hozzá, ha munkatársaid, vagy akár Te magad néhány klikk segítségével kész táblázatokat varázsolnátok? Ha a holnapra kért kimutatás tegnapra elkészülne? Ha egy jól megválasztott függvénnyel félnapi munkát megspórolhatnál magadnak?

Kihelyezett céges Excel oktatás esetén is az “egyéni” oktatást javasoljuk, azaz a résztvevők nem 8-10 fős csoportokban, hanem párosával jönnek az oktatásra.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Hívj minket,

ha szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra.

Hatékony céges Excel oktatás 2 fős kiscsoportokban

Segítünk a tanulócsoportok és a tematika kialakításában is.

Garantáljuk, hogy az általunk kipróbált céges Excel oktatás során a kollégáid megszeretik az Excelt, és az ismeretek fejlesztése után sokkal hatékonyabban végzik el feladataikat: képesek lesznek az önálló és munkára és rövidebb határidőre elkészülnek a feladatok.

Miért hatékonyabb a kiscsoportos oktatás?

Személyre szabott

2 fős csoportokkal dolgozunk, melynek során személyes légkör alakul ki, így a kollégák jobban részt vesznek a foglalkozáson. Ha valamit nem értenek, egyből meg merik kérdezni (vagy rögtön kiderül), így biztosan átmegy az információ.

Azonnal használható, gyakorlati tudás

A témákat az igényeknek, munkafolyamatoknak megfelelően állítom össze, így csak azokkal a területekkel foglalkozunk, amelyekkel valóban szükséges. Mivel látom a diákokat, ellenőrizni tudom, hogy jól csinálják-e a feladatokat, probléma esetén tudok segíteni és a rossz berögződéseket javítani. Mivel többször találkozunk, van ideje ülepedni a tudásnak, és a kollégák is bátrabban készülnek újabb kérdésekkel, problémákkal, amelyekkel a saját munkájukat egyszerűsíteni, gyorsítani tudják.

Rugalmasan beilleszthető a napi munkába

90 perce könnyebb kiszakadni a munkából, mint 1-2 napra, így az Excel oktatás is jobban beilleszthető a munkatársak naptárába. A munkából rövidebb időre esnek ki, mégis eredményesebben tudnak tanulni.

Persze a haladáshoz szükség van résztvevők motiváltságára és az önálló gyakorlására is. Viszont ha ez megvan, akár 3-5 alkalom (90 perc) alatt rendkívül látványos fejlődést tudnak elérni.

Mire lesz szükség a céges Excel oktatás alatt?

Helyszín

Nemcsak Budapesten, hanem az ország egész területén vállalunk oktatást, ha szeretnéd az Excel képzést munkahelyi körülmények között – kényelmesebben – biztosítani kollégáidnak. Vagy Skype-on keresztül is tanulhattok.

Helyszíni oktatásnál szükséges egy külön helyiség, ahol kényelmesen elférünk.

Az oktatáshoz szükséges technikai háttér

A résztvevőknek saját gép (monitor, egér),
2 főnél nagyobb csoport esetén oktatói gép, projektor és flipchart.

Workshopszerű csoportos Excel oktatás cégednél

A publikus workshop témáinkban (Kimutatás készítés, Árajánlat készítés, Makró írás alapok) rendelhetsz cégedhez is kihelyezett workshopot.

A tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy a kiscsoportos (“egyéni”) oktatás sokkal eredményesebb. Emiatt a workshopokat is érdemesebb egyéni oktatással kombinálni.

Konzultáció, kiszervezés a vállalati Excel táblák egyszerűsítésére

Az átláthatatlanul szövevényes táblázatok optimalizálásában, a kimutatások egyszerűsítésében, vagy éppen egy új folyamathoz kapcsolódó táblázat létrehozásában is tudok segíteni.

Ha pontosan tudod, hogy mit kellene csinálnod, mi a vágyott kimenet, de nincs időd, kedved, kapacitásod, akkor szervezd ki nekünk a feladatot. Ez lehet egyszeri alkalom, vagy rendszeres megbízás.

A legjobb persze, ha házon belül is megvan az Excel tudás. A céges Excel oktatás részeteiért kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Pár szó rólunk

Kőrös Bernadett, az ExcelTitok vezetője rendszeresen tart kihelyezett céges Excel oktatásokat.Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

Pálos IldikóPálos Ildikó vagyok,

marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam multinacionális cégeknél vezetői pozíciókban, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Kőváry Orsolya vagyok,Kőváry Orsolya

mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint.

Schmidt ÁgnesSchmidt Ágnes  vagyok,

korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen. Legfontosabb számomra a gyors és pontos munkavégzés, erre bátorítom tanítványaimat is.

Miért minket válassz Excel tanárnak?

  • Teljesen az igényeitekre szabott ütemterv és időbeosztás szerint haladunk.
  • A 2 fős csoportok és a heti alkalmak biztosítják, hogy munkatársaid “Excel-szemlélete” megváltozzon
  • Mind a négyen sok éves céges tapasztalattal rendelkezünk, ezért nem csak az Excelt, hanem egy cég működését is könnyen átlátjuk.
  • Türelmes és lelkes oktatók vagyunk, imádjuk az Excelt és nagyon szeretjük látni, ahogy a tanítványaink is megkedvelik.
  • 2010 óta oktatjuk az Excelt, már több mint 1.700 egyéni tanítvánnyal büszkélkedhetünk.

Sikerélmény garancia a céges Excel oktatás mellé

Mivel egyénileg foglalkozunk a kollégákkal, garantáljuk, hogy megszeretik az Excelt, és az ismeretek fejlesztése után sokkal hatékonyabban végzik el feladataikat. Ha úgy érzed, hogy ez nem következett be, akkor visszafizetem az oktatásba fektetett pénzed.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

A kihelyezett oktatás 4-6 főtől vagy workshop esetén költséghatékony. Kisebb létszám esetén javaslom, hogy válaszd a Skype oktatást, vagy küldd el munkatársaidat a Madách téri irodánkba.

Ha kérdésed van, jelezd bátran, és megválaszoljuk.

Megéri a céges Excel oktatásba fektetni?

Olvasd el írásainkat: