Cégek számára professzionális Excel oktatás [közel 10 év tapasztalat + Garancia]

Magyar cégeknél végzett felmérés alapján:

Munkatársaid naponta minimum fél órát szüttyögnek el feleslegesen az Excel feladatokkal.

2019-ben: Bruttó havi bér: 300.000 Ft, nettó havi bér: 199.500 Ft Munkáltató teljes költsége: 363.000 Ft, ami 21 munkanap, 8 óra esetén: 2.160 Ft / óra / fő felesleges kiadás.

Garantált hatékonyságnövelés munkatársaidnak a vállalati Excel oktatás során!

Excel Titok tanóra - oktatás, könyv

A minimum, amit kapsz

Csak az egyszerű trükkökkel, gyorsbillentyűkkel napi fél óra megtakarítható. Azaz éves szinten 220 munkanappal számolva 110 óra (14 munkanap) spórolható munkatársanként!

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Mindenkivel személyesen

A kihelyezett céges Excel oktatás során egyénileg foglalkozunk munkatársaiddal, így garantáltan hatékonyabban fogják használni az Excelt.

Spórolj akár napokat

Ha ezen felül találunk 3-4 olyan feladatot, amin lehet egyszerűsíteni (például adatbázisok összefésülése, kimutatások készítése), további munkanapok nyerhetőek.

"Gyakorlatilag munkatársanként évente 1 extra hónapot nyerhetsz!"
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Nincs buta kérdés

Az órákon személyesen foglalkozunk a munkatársakkal, nem kell másokhoz alkalmazkodni, vagy attól tartani, hogy “butaságot” kérdeznétek.

Excel Titok döntés- oktatás, könyv

Senki nem esik ki a munkából

Mindezt anélkül, hogy napokra kiesnének a munkából, hiszen házhoz megyünk, és 90 perces blokkokban oktatjuk a résztvevőket.

Excel Titok célzott megoldás - oktatás, könyv

Pontosan ami kell

Abszolút gyakorlatias dolgokat fogtok tanulni, pont olyasmiket, amivel a céges munka hatékonysága megnövekszik. A ráfogórdított idő pedig csökken.

Megoldás: kihelyezett céges Excel tanfolyam

Arra tanítunk meg amire pontosan szükséged van [semmi rizsa]

Mit szólnál hozzá, ha munkatársaid, vagy akár Te magad néhány klikk segítségével kész táblázatokat varázsolnátok?

Szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra?

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Sikerélmény garancia a céges Excel oktatás mellé

Mivel egyénileg foglalkozunk a kollégákkal, garantáljuk, hogy megszeretik az Excelt, és az ismeretek fejlesztése után sokkal hatékonyabban végzik el feladataikat. Ha úgy érzed, hogy ez nem következett be, akkor visszafizetem az oktatásba fektetett pénzed.

Miért hatékonyabb a kiscsoportos oktatás?

Személyre szabott

2 fős csoportokkal dolgozunk, melynek során személyes légkör alakul ki, így a kollégák jobban részt vesznek a foglalkozáson. Ha valamit nem értenek, egyből meg merik kérdezni (vagy rögtön kiderül), így biztosan átmegy az információ.

Azonnal használható, gyakorlati tudás

A témákat az igényeknek, munkafolyamatoknak megfelelően állítom össze, így csak azokkal a területekkel foglalkozunk, amelyekkel valóban szükséges. Mivel látom a diákokat, ellenőrizni tudom, hogy jól csinálják-e a feladatokat, probléma esetén tudok segíteni és a rossz berögződéseket javítani. Mivel többször találkozunk, van ideje ülepedni a tudásnak, és a kollégák is bátrabban készülnek újabb kérdésekkel, problémákkal, amelyekkel a saját munkájukat egyszerűsíteni, gyorsítani tudják.

Rugalmasan beilleszthető a napi munkába

90 perce könnyebb kiszakadni a munkából, mint 1-2 napra, így az Excel oktatás is jobban beilleszthető a munkatársak naptárába. A munkából rövidebb időre esnek ki, mégis eredményesebben tudnak tanulni.

Persze a haladáshoz szükség van résztvevők motiváltságára és az önálló gyakorlására is. Viszont ha ez megvan, akár 3-5 alkalom (90 perc) alatt rendkívül látványos fejlődést tudnak elérni.

Mire lesz szükség a céges Excel oktatás alatt?

Felmérések szerint az Excellel dolgozók naponta fél órát feleslegesen kattintgatnak. Ez egyrészt túlórát jelent, másrészt állandó feszültséget. Ha létezne erre egy nagyon egyszerű megoldás, érdekelne?

Kiemelt bónusz lehetőség cégeknek:

Workshopszerű csoportos Excel oktatás cégednél

A publikus workshop témáinkban (Kimutatás készítés, Árajánlat készítés, Makró írás alapok) rendelhetsz cégedhez is kihelyezett workshopot.

A tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy a kiscsoportos (“egyéni”) oktatás sokkal eredményesebb. Emiatt a workshopokat is érdemesebb egyéni oktatással kombinálni.

Vagy kiszerveznéd vállalatod Excel feladatait?

Konzultáció, kiszervezés a vállalati Excel táblák egyszerűsítésére

Az átláthatatlanul szövevényes táblázatok optimalizálásában, a kimutatások egyszerűsítésében, vagy éppen egy új folyamathoz kapcsolódó táblázat létrehozásában is tudok segíteni.

Ha pontosan tudod, hogy mit kellene csinálnod, mi a vágyott kimenet, de nincs időd, kedved, kapacitásod, akkor szervezd ki nekünk a feladatot. Ez lehet egyszeri alkalom, vagy rendszeres megbízás.

A legjobb persze, ha házon belül is megvan az Excel tudás. A céges Excel oktatás részeteiért kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Pár szó rólunk

Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

Pálos Ildikó vagyok, marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam multinacionális cégeknél vezetői pozíciókban, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.
Pálos Ildikó
Profi, tapasztalt Excel oktató
Kőváry Orsolya vagyok, mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint.
Kőváry Orsolya
Profi, tapasztalt Excel oktató
Schmidt Ágnes vagyok, korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen. Legfontosabb számomra a gyors és pontos munkavégzés, erre bátorítom tanítványaimat is.
Schmidt Ágnes
Profi, tapasztalt Excel oktató

Mennyibe kerül az Excel oktatás?

Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

A sok gyakorlásnak és a profi útmutatásnak köszönhető, hogy akár már 3 alkalom alatt el tudtok sajátítani akkora ismeretanyagot, mint egy 20-30 órás csoportos tanfolyamon. 

Hasonló összegért rugalmasan tanulhattok, személyes odafigyelést kaptok – az eredmény pedig sokkal tartósabb lesz.

A pontos árakról és a helyzetedhez és céljaitoknak megfelelő képzésről érdeklődj a lenti űrlapon kötelezettség nélkül.

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Sikerélmény garanciával

Az Excel és az Excel oktatás unalmas… Talán elsőre Neked is ez jut eszedbe. Nálunk viszont már az első alkalommal tele leszel sikerélménnyel! Erre garanciát is vállalunk, vagyis ha nem tetszik az Excel oktatás, akkor visszaadjuk a befizetett összeget.

Ez a tudás havi szinten százezreket spórolhat a cégednek, vagyis belátható időn belül megtérül az ára.

Jelentkezz mielőbb, mert egy hónapban csak limitált számú ügyfelet tudunk vállalni, hogy mindenki magas szintű odafigyelésben részesüljön.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

A kihelyezett oktatás 4-6 főtől vagy workshop esetén költséghatékony. Kisebb létszám esetén javaslom, hogy válaszd a Skype oktatást, vagy küldd el munkatársaidat a Madách téri irodánkba.

Ha kérdésed van, jelezd bátran, és megválaszoljuk.

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Kérem az ajánlatot!” gombra!
Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, a tudnivalókkal és hamarosan személyesen is keresni fogunk.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Mit kockáztatsz?

Mi van ha működik?

Mennyibe kerülne ez az órabérekkel számolva?
Mennyit érne meg Neked ez a plusz idő?

Mi van ha nem működik?

100% elégedettségi garancia!

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

2010 óta csak Excel oktatással foglalkozunk, már több mint 1.900 tanítványunk van, aki legalább 3 x 90 percet tanult velünk egyénileg, és nagyon élvezte.

A tőlük érkező folyamatos visszajelzések alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamaink ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

Egy sokak által tesztelt megoldás, amellyel fejlődni fog a céged!

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te cégedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv