Adatelemzés és vállalati műszerfal készítés Excel pivot táblával workshop

Excel Titok fejlődés - oktatás, könyv

Tele vagy adatokkal?

Állhatatosan gyűjtöd az értékesítési és piackutatási adatokat, de aztán azok a fájl-kezelőd mélyén porosodnak.

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Nem tudod, hogyan elemezd őket?

Jó lenne egy céges műszerfalat kialakítani, amire csak ránézel, és egyből látod a kulcs-mutatószámokat?

Nem látod át?...

.. a több rendszerben nyilvántartott adatokat? Kinőtted a kockás füzetet, mert elszaporodtak a nyilvántartásaid, de nem tudod, milyen lenne egy működőképes táblázat?

Alakíts ki jól működő és időspóroló rendszereket!

Spórold meg a több órás kutatómunkát és számolgatást, és készíts kimutatásokat mindössze pár perc alatt!

kezdj el rendszerben gondolkodni!

Gyere el erre a gyakorlat-orientált tréningre, és dolgozz rögtön a saját kimutatásaidon!

Excel Titok tanóra - oktatás, könyv

Hogyan használd ki az Excel előnyeit?

Gyere el a 6 tanórás Adatelemzés – pivot tábla workshopra, és ismerkedj meg az Excel adatkezelési logikájával, kezdj el rendszerben gondolkodni!

Excel Titok fejlődés - oktatás, könyv

Így ismered meg a saját céged!

Tanuld meg, hogyan egyszerűsítheted a céged működéséhez szükséges mutatószámok előállítását és nyomon követését az Excel pivot tábla (kimutatás) készítés funkciójával!

Ha sok adatot kezelsz, mindenképpen olvasd el ezt az oldalt!

3 x 90 perc alatt az alábbi témákat vesszük végig a gyakorlatban:

Milyen lehetőségek könnyítik meg az adatok áttekintését, hogyan találhatod meg gyorsan a keresett információt?

Praktikus szempontok egy jól kezelhető táblázat felépítéséhez.

Milyen riportokat és hogyan érdemes készítened?

Ha van saját adatbázisod vagy problémád, akkor hozd magaddal és rögtön alkalmazhatod a megszerzett tudást (ha nincs, adunk plusz feladatot).

Egy esettanulmányon keresztül megmutatjuk, hogy melyek azok a tipikus hibák, amelyek akadályozzák a gyors munkavégzést.

A helyek száma limitált, a jelentkezéseket beérkezési (és fizetési) sorrendben fogadjuk!

Mi tetszett a korábbi résztvevőknek?

❋ Megint lenyűgözött az Excelben rejlő hatalmas lehetőség.

❋ A sok lehetőség, hogy mennyi időt tudok megspórolni a kimutatáskezelővel, milyen látványos egy grafika.

❋ A kis létszám és hogy valóban segíteni szeretnétek nem csak a pénzre hajtottatok. Látszott hogy fontos, hogy megértsem azt amit át szeretnétek adni.

❋ Hogy a gyakorlat volt hangsúlyban nem az elmélet.

❋ Nagyon tetszettek az életszerű példák, leegyszerűsített alap szituációkkal megérteni a bonyolultabb táblázatokat, kimutatásokat. Ez egy hatalmas segítség volt az alapok megértéséhez.

❋ Nagyon jó volt a workshop, sok érdekes, új dolgot tanultam, amit alkalmazok is.

Szeretnéd Te is egyszerűbbé tenni az életedet?

Jó struktúrákkal és a pivot tábla ismeretével pár percre csökkenthető az adatelemzés!

Az Adatelemzés – pivot tábla workshopot azoknak a cégvezetőknek, pénzügyi vezetőknek, marketingeseknek, értékesítőknek, beszerzőknek ajánljuk, akiknek a célja az, hogy villámgyorsan, magabiztosan kezeljék és összesítsék adataikat.

Neked ajánljuk, ha:

Nem Neked való, ha:

Ezt a 3 hibát mindenképpen kerüld el!

Megoldás:

Ha szeretnéd a saját kezedben tartani a gyeplőt, biztonságban tudni az adataidat, gyorsan hozzájutni az aranyat érő információkhoz, akkor ne habozz, itt a helyed!

Jelentkezz most!

Lerántjuk a leplet a pivot tábla misztériumáról!

Három féle Excel felhasználóval találkoztunk:

Az Adatelemzés vállalati műszerfal készítés (Excel pivot tábla) workshopot Neked találtuk ki, hogy barátibb viszonyba kerülj az adataiddal, és a jövőben másképp használd és rendszerezd őket. Előfordulhat az is, hogy a tréning után a problémákat teljesen másképp fogod megközelíteni, hatékonyabb és olcsóbb megoldásokat találsz.

A workshop végig gyakorlati jellegű lesz, azaz azonnal begyakorolhatod a funkciókat, sőt, a saját adatbázisodon próbálhatod ki.

A megszerzett tudás révén átalakul az adatkezeléssel kapcsolatos szemléleted, és bátran vágsz bele a bonyolult táblázatok egyszerűsítésébe.

Te is ennyi időt pazarolsz? Gondoltad volna, hogy...

Mennyibe kerül mindez?

Kiszámoltad már, hogy napi egy (kettő, netán négy) órányi felesleges munka mekkora ablakon kidobott pénz, ami a Te zsebedből folyik ki? Netán egy rosszul kiszámolt adó miatti büntetés vagy veszteségesen kalkulált üzlet milyen konkrét anyagi kárt jelent a cégednek?

Nem beszélve az idődről, amit Tőled rabolnak el, amikor a megbeszéléseken egy-egy bonyolult vagy értelmetlen táblázatot prezentálnak, vagy vezetőként Te dolgozol a munkatársaid helyett? Valamint vedd számításba a kulcspozícióban dolgozó kollégákat is, akiket a többiek rendszeresen nyaggatnak a kérdéseikkel.

Ez a tudás havi szinten százezreket spórolhat Neked, vagyis belátható időn belül megtérül az ára.

Jelentkezz mielőbb, mert a workshop kis létszámmal (max. 8 fő) indul.

Mit tartalmaz az ár? A gyakorlatias előadások mellett:

Technikai tudnivalók

Szükséges előképzettség: alap Excel ismeretekre szükséged lesz az anyag megértéséhez (cellák, munkalapok, alap képletek, szumma, átlag, darab függvény, diagramokszűrő magabiztos használata). Ha nem vagy biztos a tudásodban, kérj extra konzultációt a workshop elé.

Tervezett időbeosztás, tematika:

Kitől fogsz tanulni?

Szia! Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit, magam is külön kezeltem az ügyféladatbázist, hírlevélszoftvert

2010 óta csak Excel oktatással foglalkozom, így egyre átfogóbbak az ismereteim. Életszagú példákkal és problémákkal dolgozom, ennek köszönhetően valóban használható tudást adok át tanítványaimnak.

Életszagú példákkal és problémákkal dolgozom, ennek köszönhetően valóban használható tudást adok át tanítványaimnak.
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója
Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

Pálos Ildikó vagyok,

marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam különböző iparágakban vezetői pozíciókban. Többek között olyan multinacionális cégeknél, mint a Kraft Foods és az Elcoteq, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Szervezetfejlesztéssel és Excel oktatással foglalkozom. Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben.

Szinte mindegyik cégnél tapasztaltam, hogy a munkatársak rengeteg időt pazarolnak el olyan műveletek kézi elvégzésére, amit az Excelben a megfelelő funkció segítségével pillanatok alatt el lehet végezni. Volt olyan cég, ahol másfél napi kézi munkát váltottunk ki fél órás tevékenységgel.

Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben.
Pálos Ildikó
Profi, tapasztalt Excel oktató

Miért minket válassz?

Vélemény

“Az volt az érzésem, a tréner valóban azt akarja, hogy minél jobban használjam az excelt és kész minden tudását átadni.

Rendelkezik gyakorlati tapasztalatokkal is, ezért nem csak a funkciókat ismeri, hanem az alkalmazhatóságot is, mikor mire célszerű használni az excel által adott lehetőségeket.

Ami nagy változás, hogy egy új táblázatnál előre átgondolom, hogy alakítsam ki úgy, hogy a jövőben bármikor bővíthető legyen, aktualizálhatók legyenek az adatok.”

Bolla Éva, logisztikai vezető, SMC Hungary

Jelentkezés

Rendeld meg most az Adatelemzés (kimutatás-készítés) workshopot és hozz ki több profitot az adataidból!

Klubtagoknak -25% kedvezmény a workshop árából

39.000 Ft helyett -9.750 Ft azonnali kedvezménnyel, mindössze 29.250 Ft-ért jöhetsz! (nettó árak) Ezért a kedvezőbb árért és +1 hónap extra támogatásért előbb jelentkezz a VIP Klubba! 

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Siker Trió Kft-vel (vagy Kőrös Bernadett e.v.-val) történik.

Töltsd ki a fenti űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra!
Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, a tudnivalókkal és az átutaláshoz szükséges adatokkal.
Utald el a képzés árát, ezzel válik véglegessé a jelentkezésed.
Az összeg beérkezéséről azonnal küldünk egy emailt.

Természetesen! Rendelésed leadása után az átutalás beérkezését követően fogod megkapni tőlünk e-mailben.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Mit mondanak a résztvevők?

Mi tetszett eddigi résztvevőinknek a legjobban az Adatelemzés – pivot tábla – vállalati műszerfal készítés workshopon?

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 1900 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz! 

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv