Üzleti Excel Workshopok

Fejleszd a céged és az ügymenetedet Excellel

Gyere el egy Üzleti Excel Workshopra, és fedezd fel, hogy mennyi időt spórolhat, és mennyit egyszerűsíthet az Excel.

Adatelemzés és vállalati műszerfal készítés Excel pivot táblával

Tele vagy adatokkal? Állhatatosan gyűjtöd az értékesítési és piackutatási adatokat, de aztán azok a fájl-kezelőd mélyén porosodnak.

Hogyan egyszerűsítsd az árajánlat-készítést?

Túl sok időt vesz igénybe az árajánlat-készítés? Automatizáld az Excellel! Gyere el a workshopra, és készítsük el közösen a táblázataidat.

Makró alapok workshop

Akár órákat is igénybe vehet egy táblázat megfelelő adatokkal való feltöltése, vagy adott külalakra történő formázása, de a tömeges másolási / törlési feladatok is idegőrlő, egyhangú terhelést jelentenek.

Ha úgy érzed, hogy ezen változtatnod kell, ismerd meg a makrókészítés világát, amivel elképesztő hatékonyságnövelést érhetsz el.

VBA programozás workshop

Amióta az „Excel makró alapok” workshopon tanultakat használvamakrókat is tudsz felvenni és testre szabni, azóta a havi, heti vagy akár napi rendszerességgel ismétlődő feladatok elvégzése már csak pár pillanatig tart.

Mégis, eljött az idő a tovább lépésre!  Itt a remek lehetőség “haladó” szintre emelni a tudásod és elmélyedni a Visual Basic programozási lehetőségekben:

Így derítsd ki vásárlóid legtitkosabb vágyait – avagy kérdőívezz profin

Te sem tudod megfizetni a piackutató cégek szolgáltatásait, mégis szeretnél olyan profi kérdőíveket használni a kisvállalkozásod növekedése érdekében, mint a multik? Végre itt a megoldás!

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 1900 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz!