Csoportos Excel tanfolyamok és Üzleti Excel Workshopok

Fejleszd a céged és az ügymenetedet Excellel

A tréningek egyedileg is megrendelhetőek, kérj pontos ajánlatot!

Csoportos tanfolyamok, ahol megismerheted az Excel legfontosabb funkcióit – kezdőbbeknek ajánlott

Windows Excel tanfolyam
Kezdőtől a haladóig

Rengeteg feladat a közös és önálló gyakorláshoz. Sok ismétlés és interaktív csoportmunka az izgalmas tanuláshoz. Támogató tanár és csoport, bátran lehet kérdezni.

Macintosh Excel tanfolyam
Kezdőtől a haladóig

A legfontosabb Excel funkciók kimondottan Macintosh környezetre szabva. Rögzített oktatóanyag, amin a saját tempódben mehetsz végig, ugyanakkor élvezheted a támogatást.

Gyere el egy Üzleti Excel Workshopra, és fedezd fel, hogy a haladó Excel funkciók mennyi időt spórolhatnak és egyszerűsíthetnek – haladóbbaknak ajánlott:

Adatelemzés és vállalati műszerfal készítés Excel pivot táblával

Tele vagy adatokkal? Állhatatosan gyűjtöd az értékesítési és piackutatási adatokat, de aztán azok a fájl-kezelőd mélyén porosodnak.

Hogyan egyszerűsítsd az árajánlat-készítést?

Túl sok időt vesz igénybe az árajánlat-készítés? Automatizáld az Excellel! Gyere el a workshopra, és készítsük el közösen a táblázataidat.

Power Query workshop: Adatok összegyűjtése, átalakítása és elemzése játékszerrel

Könnyedén összesíthetsz különböző forrásokból érkező fájlokat is. Tetszés szerint alakíthatod, formázhatod az adatokat.

Ráadásul az elvégzett lépéseket a Power Query megjegyzi, és következő alkalommal újra végrehajtja.  Így amikor új adatokat kapsz, elég a Frissítés gombra kattintani.

Így derítsd ki vásárlóid legtitkosabb vágyait – avagy kérdőívezz profin

Te sem tudod megfizetni a piackutató cégek szolgáltatásait, mégis szeretnél olyan profi kérdőíveket használni a kisvállalkozásod növekedése érdekében, mint a multik? Végre itt a megoldás!

Makró alapok workshop

Akár órákat is igénybe vehet egy táblázat megfelelő adatokkal való feltöltése, vagy adott külalakra történő formázása, de a tömeges másolási / törlési feladatok is idegőrlő, egyhangú terhelést jelentenek.

Ha úgy érzed, hogy ezen változtatnod kell, ismerd meg a makrókészítés világát, amivel elképesztő hatékonyságnövelést érhetsz el.

VBA programozás workshop

Amióta az „Excel makró alapok” workshopon tanultakat használvamakrókat is tudsz felvenni és testre szabni, azóta a havi, heti vagy akár napi rendszerességgel ismétlődő feladatok elvégzése már csak pár pillanatig tart.

Mégis, eljött az idő a tovább lépésre!  Itt a remek lehetőség “haladó” szintre emelni a tudásod és elmélyedni a Visual Basic programozási lehetőségekben:

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 1900 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz!