Jognyilatkozat

Az interneten általánosan elfogadott módon ez a weblap is használ sütiket (angolul: cookie). A honlap meglátogatásával elfogadtad ezt a tényt.

A jelen weboldalon található valamennyi tartalom – beleértve a hírleveleket, kiadványokat is – a Siker Trió Kft. és Kőrös Bernadett szellemi tulajdonát képezi.

Együttműködés

Amennyiben szeretnél együttműködni, keress bátran:

Kőrös Bernadett
Email: oktatas [ide jön a kukac] exceltitok.hu

Az ExcelTitok.hu weboldal üzemeltetőjének hivatalos adatai:

Cégnév: Siker Trió Kft.
Adószám: 23714522-2-41
Postacím: 1025 Budapest, Palánta u. 14.

Adatvédelem

Adataid csak és kizárólag az információk továbbítása érdekében kezeljük. Minden átadott adatot – legyen az személyes adat, vagy egy Excel fájl – maximális diszkrécióval kezelünk, és titoktartást vállalunk rá.

Olvasd el a teljes Adatkezelési tájékoztatót.

Jogtalan másolás

Kérlek, ne élj vissza a munkámmal, ne másold jogtalanul a tartalmaimat!

Az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása, másolása csak előzetes írásos kérelem alapján engedélyezett. Az írások más weboldalakon, írott sajtóban vagy reklámanyagokban, illetve minden más területen való felhasználása elektronikus vagy mechanikus módon, egészében vagy részleteiben az előzetes írásos engedély nélkül TILOS.

Amennyiben a felhasználás mégis megtörténik, a felhasználó elfogadja, hogy számára a jogtulajdonos napi 100.000 Ft + áfa tartalomhasználati díjat számlázni jogosult.

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv