Az Excel Titka

111 Hasznos Excel Tipp a munka egyszerűsítéséhez

Átlagos felhasználóknak, akik fejlődni szeretnének!

Az Excel Titka - hasznos gyakorlati tippek

Legyél a céged nélkülözhetetlen munkatársa!

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Néha elakadsz?

Néha elakadsz, és megnyugtató lenne, ha feltehetnéd a kérdéseid, és segítene valaki?

A fejlődés igénye...

Érzed a fejlődés igényét ebben a gyorsuló világban? Szeretnél kihasználni a munkavégzést gyorsító trükköket?

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Szakzsargon mentesen

Egyszerűen, érhetően szakzsargon mentesen kapod kézhez az azonnal hasznosítható tippeket!

Felmérések szerint az Excellel dolgozók naponta fél órát feleslegesen kattintgatnak. Ez egyrészt túlórát jelent, másrészt állandó feszültséget. Ha létezne erre egy nagyon egyszerű megoldás fillérekért, úgy értem tényleg elenyésző összegért, érdekelne?

Mi a minimum, amit elérhetsz?

Excel Titok tanóra - oktatás, könyv

Tengernyi időt spórolsz

Ha ismered a Pareto elvet, akkor Te is tudod, hogy a munkád 20%-val éred el az eredményeid 80%-t. Ugyanígy kis ráfordítással rengeteget spórolhatsz az Excel táblákkal töltött időn. Nos, ebbe a füzetbe pont azokat az Excel tippeket gyűjtöttem össze, amelyekkel valódi hatékonyságnövelést tudsz elérni: extra rövid idő alatt jelentősen fel tudod pörgetni a munkádat.

Excel Titok fejlődés - oktatás, könyv

Igazi profivá válhatsz lépésről-lépésre

Ha egy-egy tippet megismersz, és elkezded alkalmazni, az már önmagában is nagy könnyebbséget, sikerélményt jelent. A sok kis lépés azonban összeadódik, és a végén egész profi leszel.

Mit kockáztatsz?

Mi van ha működik?

Mennyibe kerülne ez az órabéreddel számolva?
Mennyit érne meg Neked ez a plusz idő?

Mi mindenre tudnád ezt az időt felhasználni?

Mi van ha nem működik?

100% elégedettségi garancia!

A 111 Tipp nem profi felhasználóknak való.

Ha profi Exceles vagy, akkor már valószínűleg ismered ezeket a trükköket. Inkább a személyes képzéseinket ajánljuk, ha fejlődni szeretnél.

Miért velem tanulj?

Szia! Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a 111 Hasznos Excel Tipp és Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval tankönyvek szerzője.

Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában.

Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

2010-től csak Excel oktatással foglalkozom. Köszönhetően a sok tanítványomnak, az érdekes kérdéseiknek és a rengeteg tanulásnak, ma már egész más szemmel látom és használom a programot.

Ezen tudás és tapasztalat alapján állítottam össze az ExcelTitok példatárát és módszertanát, amellyel képzett oktatótársaim is dolgoznak.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Több száz diákot tanítottam már, így pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a tippgyűjteménybe, hogy ezeknek a fortélyoknak köszönhetően számodra is öröm legyen az Excelezés!
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója
Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

Ízelítő a tartalomból

A füzetben találsz 30 tippet, amit a Wordben is tudsz alkalmazni, így a szövegszerkesztés is egyszerűbb lesz. Ezek közül néhány:

Miért spirálfüzetként kapható?

Kinek való ez az Excel tippgyűjtemény?

Rendeld meg, ha

Viszont ne rendeld meg, ha

Ha Excel feladatokat és Excel tankönyvet keresel, akkor inkább ezt az oktatóanyagot ajánlom.

Ha a munkád igényli, hogy magasabb szintre lépj, amihez személyes segítségre is szükséged van, akkor az egyéni Excel tanfolyam való Neked.

Ha bonyolultabb funkciókat akarsz tanulni (pl. függvények, függvény egymásba ágyazások, pivot tábla), akko gyere inkább egyéni Excel oktatásra, ahol személyre szabott magyarázatokat tematikát és gyakorlófeladatokat kapsz.

Mit mondanak, akik már olvasták?

Kedves Bernadett! Megvásároltam Az Excel titkai könyvedet. Hasznos ölteleket, praktikákat találtam benne. Köszönöm szépen.

Zoltán

Olvasgatom a könyved és egyre erősödik bennem az érzés, hogy életem legjobb döntése volt, hogy felkerestelek!

Tadeusz

Köszönöm szépen, megérkezett a kis füzet! Már forgattam is és nagyon örülök neki, hogy a hétköznapi használatú alapfogások egy csokorban vannak, nem kell egy többszáz oldalas vaskos könyvben kutakodni. A munkámhoz nem kell, hogy “excelkirálynő” legyek, ami a kis füzetben benne van, úgy érzem elégséges információt nyújt. Egyszerű és könnyen érthető.

Éva

Egy sokak által tesztelt megoldás, amellyel fejlődni fog az életed!

[i] Mennyit érne neked az a tudás, amivel napi 30 percet vagy egy jó állást nyerhetnél?

Nem ígérjük, hogy a 111 Tipp teljesen minden kérdésedre válaszd az az Excellel kapcsolatban. De ez az a lépés, ami elindíthat oda, ahova el szeretnél jutni.

Sokan vannak, akik ezért a tudásért már a kezdetekben 100 – 150 000 forintot fizetnek, de Neked sokkal könnyebb az első lépés.

Még 50 000 forintba sem fog kerülni pedig ebben az esetben is csak 450 forint / tipp lenne az ára.

Az igazság, hogy a sokak által javasolt 10 000 forintos árat sem kérjük érte, mert szeretnék, hogy mindenki, de tényleg mindenki számára elérhető legyen. Hisszük, hogy azáltal, hogy fejlődik az Excel tudásod még jobb lehetőségek és előre lépések, fizetések várnak rád. Így később az átfogóbb de költségesebb képzésekre is örömmel fektetsz majd be, mert minden forintja sokszorosan megtérül.

Ezért a 111 Hasznos Excel Tipp gyűjtemény ára csak 4.800 Ft.

+ ingyenes postázás (Magyarországra)

Igen, ez nem elírás valóban csak 4.800 Ft! Így már több száz ember életét könnyebbé tette. Legyél Te a következő!

Ma van az a nap, amikor előre léphetsz a karrieredben

A 111 Excel Tipp gyűjtemény csak az első, de nagyon jelentős lépés. Rendeld meg ma önmagában vagy ajándékba a VIP Klubhoz!

Az Excel tippgyűjtemény ára: 4.800 Ft (belföldön) ingyenes postázással.

Ezt az összeget előre utalással tudod rendezni. A rendelés után kapsz egy e-mailt, amelyben megtalálod az átutalási információkat. A csomagot postai úton juttatom el Hozzád, a fizetést követően 2-7 napon belül.

Rendeld meg most a 111 Hasznos Excel Tipp gyűjteményt és az Excel Tankönyvet - és turbózd fel a karriered!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Kőrös Bernadett e.v.-val történik adószám: 66604660-1-41. Egyéni vállalkozói szám: 36529915

Az átutalási adatokat e-mailben fogom Neked elküldeni. Amint megérkezik hozzánk az átutalás már postázzuk is a 111 Hasznos Excel Tipp gyűjteményt.

Természetesen! Rendelésed leadása után az átutalás beérkezését követően fogod megkapni tőlünk e-mailben.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Mit mondanak, akik már olvasták?

Szerintem hasznosak és könnyen értelmezhetőek a tippek. Nekem a szakmám miatt van szükségem az Excelre, sokszor jól jönne 1-2 ötlet, amivel gyorsítani tudok.

Mária

Nekem az tetszett meg benne, hogy bár gyakorlott felhasználó vagyok, mégis, rögtön az első oldalakon találtam olyan, számomra addig ismeretlen, vagy nem használt apró opciókat, amelyeket egyszerű használni, és nagyon praktikusak.

Magdolna, noipalya.hu

Köszönöm szépen a gyors postázást. A spirálfüzet nagyon jó ötlet volt, végre egy könyv amit nem kell minden oldalról kitámasztani, hogy ne csukódjon be használat közben. Belelapozva, már most nagyon tetszik, biztosan találni fogok benne sok hasznos tippet, amit alkalmazhatok a munkám során.

Krisztina

Nagyobb tudásra van szükséged? [Fontos információ]

Ha a munkád igényli, hogy eggyel magasabb szintre lépj, amihez személyes segítségre is szükséged van, akkor az egyéni Excel tanfolyam való Neked. Így rengeteg gyakorló feladatot kapsz, amelyeken keresztül megérted az adott témát, és elmélyítheted az Excel tudásod.

Ha haladóbb tippeket, bonyolultabb funkciókat akarsz tanulni (pl. függvények, függvény egymásba ágyazások, pivot tábla), akkor is az egyéni Excel oktatást ajánljuk, ahol személyre szabott magyarázatokat és tematikát kapsz.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.