Egyéni Excel oktatás [Személyre szabott]

Könnyebb és szórakoztatóbb lesz az Excel oktatás, mint hinnéd!

Nincs buta kérdés

Az órákon egyedül vagy, csak veled foglalkozunk, nem kell másokhoz alkalmazkodnod, vagy attól tartanod, hogy “butaságot” kérdezel.

Excel Titok döntés- oktatás, könyv

100% odafigyelés

Személyre szabott tematikát, és személyes odafigyelést kapsz, mivel azt szeretnénk, hogy élvezd a tanulást!

Excel Titok célzott megoldás - oktatás, könyv

Pontosan ami kell

Abszolút gyakorlatias dolgokat fogsz tanulni, pont olyasmiket, amivel az interjúkon vagy a munkádban találkozhatsz.

Spórold meg a több órás kutatómunkát és próbálgatást

Arra tanítunk meg amire pontosan szükséged van [semmi rizsa]

Hogyan tanítunk?

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Sikerélmény garanciával

Az Excel és az Excel oktatás unalmas… Talán elsőre Neked is ez jut eszedbe. Nálunk viszont már az első alkalommal tele leszel sikerélménnyel! Erre garanciát is vállalunk, vagyis ha nem tetszik az Excel oktatás, akkor visszakapod a pénzed.

Mitől eredményes az egyéni Excel oktatás?

Órák helyett egy komplex tanulási rendszert kínálunk, ami biztosítja azt, hogy az Excelt ne csak megismerd, hanem valóban elsajátítsd, és sokáig élvezd ezt a tudást.

Éppen ezért az alkalmi konzultáció helyett egy legalább 3 x (90 perces) alkalomból álló egyéni Excel tanfolyamot ajánlunk, ami mellé számos extra segítséget is adunk, például:

Mennyibe kerül az Excel oktatás? Excel Tanfolyam árak

Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

Nézd meg a csoportos oktatásainkat,

melyeket online, a Teamsben tartunk:

A sok gyakorlásnak és a profi útmutatásnak köszönhető, hogy akár már 3 alkalom alatt el tudsz sajátítani akkora ismeretanyagot, mint egy 20-30 órás csoportos tanfolyamon. 

Hihetetlen ereje van a folyamatos munkának: az órákon közösen tanulunk – ez ülepszik, mélyül benned az egyéni gyakorlás során – a következő alkalommal pedig tisztázni tudjuk a kérdéseket és tudunk tovább haladni az anyagban.

Hasonló összegért rugalmasan tanulhatsz, személyes odafigyelést kapsz – az eredmény pedig sokkal tartósabb lesz. 

Excel Titok kedvező ár - oktatás, könyv

Excel Tanfolyam árak

Alkalmi konzultációra is van lehetőség:

8.000 Ft / 15 perc vagy 24.000 Ft / 60 perc

Célunk, hogy átfogóan megtanuld az Excelt, ami tapasztalataink szerint 3-5 (90 perces) alkalmat jelent. Ezért ha egy 3 vagy 4 alkalmas ‘csomaggal‘ kezdesz, akkor jelentős árkedvezményt és extra bónuszokat kapsz.

Egyéni Excel tanfolyam 3 alkalmas (3 x 90 perc) csomag ára nettó magánszemélyeknek 49.500 Ft (AAM), cégeknek 59.700 Ft + áfa

Az órák (3 x 90 perc) mellé ajándékba kapod a következő bónuszokat:
  • az élvezetes órai és otthoni gyakorló feladatokat – több órányi önálló tanulás – ez a kulcsa a sikerednek, az értéke felbecsülhetetlen.
  • egy Excel tankönyvet, ami kezdőtől a haladó szintig tartalmazza az Excel főbb területeit (ára 9.900 Ft) – a visszajelzések alapján messze a leghasználhatóbb Excel könyv a piacon. Ha külön megvetted, jelezd, és levonjuk a fizetendő árból!
  • 1 hónap VIP Klub tagságot: (értéke 6.300 Ft/ hónap), hogy maradandó tudásra tegyél szert! Ez tartalmaz:
    1) hozzáférést a zárt tudásbázisunkhoz
    2) kérdezési lehetőséget (azonnal segítünk, ha elakadsz)
    3) extra kedvezményeket 25-50% kedvezményt a nyitott képzésekből
  • minden további alkalom (90 perc) magánszemélyeknek áfamentesen 16.500 Ft, cégeknek 19.900 Ft + áfa
Vagyis nemcsak személyes odafigyelést, hanem egy komplex tanulási rendszert kapsz!
A pontos árakról, kedvezményekről (tanulóknak, munkanélküli álláskeresőknek), és a helyzetedhez, céljaidnak megfelelő képzésről érdeklődj a lenti űrlapon kötelezettség nélkül. Minden érdeklődő egyből ajándékot és ingyenes Skype próbalehetőséget kap!

Ez a tudás havi szinten százezreket spórolhat Neked, vagyis belátható időn belül megtérül az ára.

Jelentkezz mielőbb, mert egy hónapban csak limitált számú tanítványt tudunk vállalni, hogy mindenki a legjobb kiszolgálásban és magas szintű odafigyelésben részesüljön.

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

2010 óta csak Excel oktatással foglalkozunk, már több mint 2.000 tanítványunk van, aki legalább 3 x 90 percet tanult velünk egyénileg, és nagyon élvezte.

A tőlük érkező folyamatos visszajelzések alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamunk ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

Hol van az Excel oktatás?

Még rugalmasabb, ha a Skype-os tanulást választod!

Hiszen így a számodra legkényelmesebb helyről, és a saját gépedről tudsz Excelt tanulni. Ráadásul az oktatásról felvételt is tudsz készíteni, amit később bármikor vissza tudsz nézni.

Megnéztem a videót és döntöttem:

Miért minket válassz?

Érdekel a személyre szabott Excel oktatás?

Töltsd ki alul az űrlapot! Ez még nem jár semmilyen kötelezettséggel! Csupán lehetőséget biztosít, hogy felvegyük egymással a kapcsolatot.

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Kérem az információt!” gombra!
Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, a tudnivalókkal és hamarosan személyesen is keresni fogunk.

Persze, megértjük, ha először szeretnéd kipróbálni a Skype oktatást. Ezt kötelezettségmentesen (teljesen ingyen) megteheted. Így megtapasztalod azt, hogy 15 perc alatt milyen sok és személyreszabott tudást kaphatsz. Már a próbaórát is rögzítjük, így később is visszanézheted.

Fizetned csak akkor kell, ha a próba után úgy döntesz, belevágsz a tanfolyamba.

Töltsd ki az űrlapot, vagy foglalj 15 perces próbát Kőváry Orsolyához: időpont foglalás!

Ha szeretnéd minél előbb elkezdeni a tanulást, akkor foglald be az első 90 perces órát Kőváry Orsolyához: időpont foglalás!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Tanítványaink mondták

További információra van szükséged?

Excel Titok kedvező ár - oktatás, könyv

Mennyit ér, ha ismered az Excelt?

Az Excelt alaposan kitanulni idő és pénz. Megéri beleinvesztálni? Mennyit ér az Excel tudás ma, milyen hamar terül meg a befektetés? Erről szól ez az összefoglaló...

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Mit adhat Neked egy jó Excel tanár?

Egy jó Excel tanár is csak irányt tud mutatni. Miért érdemes mégis Excel tanárhoz járni? Ismerd meg, hogy milyen egy jó Excel tanár és hogyan nyerhetsz vele rengeteget?

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 2000 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz! 

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv