Excel Tankönyv hatalmas tudásanyaggal és ingyenes szállítással

Az ExcelTitok bemutatja

Az Excel Titka Elméleti Kézikönyv Kezdő & Haladó

Ez az Excel tankönyv segítségedre lesz, hogy megismerd az Excel legjobb és legpraktikusabb funkcióit. A kezdőtől a haladó szintig tartalmazza az Excel főbb területeit – a visszajelzések alapján messze a leghasználhatóbb Excel tankönyv a piacon.

Legyél a céged nélkülözhetetlen munkatársa!

Excel Titok célzott megoldás - oktatás, könyv

Pontosan, ami kell

Olvasd az elejétől a végéig, vagy válaszd ki, hogy épp melyik témára van szükséged, és máris kéznél a megoldás.

Excel Titok tanóra - oktatás, könyv

Felgyorsul a munkád

Amit olvasol, azt rögtön próbáld is ki! Így egyre jobb leszel - és rengeteg órát takaríthatsz meg a legjobb Excel trükkökkel.

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Szakzsargon mentesen

Egyszerűen, érhetően szakzsargon mentesen kapod kézhez az azonnal hasznosítható megoldásokat!

Felmérések szerint az Excellel dolgozók nem ismerik a program tudását, folyamatosan keresgélnek, és kerülőutakon oldják meg a feladatokat.Ez egyrészt túlórát jelent, másrészt állandó feszültséget. Ha létezne erre egy nagyon egyszerű megoldás fillérekért, úgy értem tényleg elenyésző összegért, érdekelne?

Ízelítő az Excel Tankönyv tartalmából

Mi a minimum, amit elérhetsz ezzel a könyvvel?

Excel Titok tanóra - oktatás, könyv

Tengernyi időt spórolsz

Ha ismered a Pareto elvet, akkor Te is tudod, hogy a munkád 20%-val éred el az eredményeid 80%-t. Ugyanígy kis ráfordítással rengeteget spórolhatsz az Excel táblákkal töltött időn. Valódi hatékonyságnövelést tudsz elérni: extra rövid idő alatt jelentősen fel tudod pörgetni a munkádat.

Excel Titok fejlődés - oktatás, könyv

Igazi profivá válhatsz lépésről-lépésre

Ha egy-egy témakört megismersz, és elkezded alkalmazni, az már önmagában is nagy könnyebbséget, sikerélményt jelent. A sok kis lépés azonban összeadódik, és a végén egész profi leszel.

Miért velem tanulj?

Szia! Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a 111 Hasznos Excel Tipp, az Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval és az Excel Tankönyv (Kezdő & Haladó) könyvek szerzője.

Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában.

Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

2010-től csak Excel oktatással foglalkozom. Köszönhetően a sok tanítványomnak, az érdekes kérdéseiknek és a rengeteg tanulásnak, ma már egész más szemmel látom és használom a programot.

Ezen tudás és tapasztalat alapján állítottam össze az ExcelTitok példatárát és módszertanát, amellyel képzett oktatótársaim is dolgoznak.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Több száz diákot tanítottam már, így pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a tippgyűjteménybe, hogy ezeknek a fortélyoknak köszönhetően számodra is öröm legyen az Excelezés!
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója
Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

Lapozz bele az Excel Tankönyvbe! Részletes tartalom és mintaoldalak

A5 méret, fekete-fehér nyomtatás, spirálozott kötés

Miért spirálfüzetként kapható az Excel Tankönyv?

Kinek való ez az Excel Tankönyv?

Rendeld meg, ha

Viszont ne rendeld meg, ha

Fontold meg: az egyéni Excel tanfolyamon csak Veled foglalkozunk, és segítünk, hogy jelentős fejlődést érj el.

Ha bonyolultabb funkciókat akarsz tanulni (pl. függvények, függvény egymásba ágyazások, pivot tábla), akkor gyere inkább egyéni Excel oktatásra, ahol személyre szabott magyarázatokat tematikát és gyakorlófeladatokat kapsz.

Mit mondanak, akik már olvasták 'Az Excel Titka Elméleti Kézikönyv Kezdő & Haladó' füzetet?

Kedves Bernadett! Megvásároltam Az Excel titkai könyvedet. Hasznos ölteleket, praktikákat találtam benne. Köszönöm szépen.

Zoltán

Olvasgatom a könyved és egyre erősödik bennem az érzés, hogy életem legjobb döntése volt, hogy felkerestelek!

Tadeusz

Egy sokak által tesztelt megoldás, amellyel fejlődni fog az életed!

[i] Mennyit érne neked az a tudás, amivel napi 30 percet vagy egy jó állást nyerhetnél?

Ez az a lépés, ami elindíthat oda, ahova el szeretnél jutni.

Sokan vannak, akik ezért a tudásért már a kezdetekben 100 – 150 000 forintot fizetnek, de Neked sokkal könnyebb az első lépés.

Még 50 000 forintba sem fog kerülni, pedig ebben az esetben is csak 1450 forint / témakör lenne az ára.

Az igazság, hogy a sokak által javasolt 19 900 forintos árat sem kérjük érte, mert szeretnék, hogy mindenki, de tényleg mindenki számára elérhető legyen. Hisszük, hogy azáltal, hogy fejlődik az Excel tudásod még jobb lehetőségek és előre lépések, fizetések várnak rád. Így később az átfogóbb, de költségesebb képzésekre is örömmel fektetsz majd be, mert minden forintja sokszorosan megtérül.

Ezért az Excel Tankönyv ára csak 9.900 Ft lett!

+ ingyenes szállítás (Magyarországra)

Igen, ez nem elírás valóban csak 9.900 Ft! Már több száz ember életét tette könnyebbé a könyvben található tudás. Legyél Te a következő! Már az előző verzóra is nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, ez az új, bővített verzió pedig még értékesebb és átfogóbb lett.

Ma van az a nap, amikor előre léphetsz a karrieredben

 SzállításA csomagot a GLS futárszolgálattal juttatom el Hozzád, a fizetést követően. 

Fizetés: Az összeget előre utalással tudod rendezni. A rendelés után kapsz egy e-mailt, amelyben megtalálod az átutalási információkat.

Rendeld meg most az Excel Tankönyvet, és turbózd fel a karriered!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést – a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével – a Siker Trió Kft.-vel (1025 Budapest, Palánta u. 14, adószám: 23714522-2-41, cégjegyzékszám: 01 09 974867) kötöd.

Már a megrendelés végén látod a megrendelés összesítését és a fizetési információkat. Ezeket az adatokat e-mailben is el fogom Neked küldeni.

Igyekszünk minél hamarabb küldeni a Tankönyvet, az átutalástól számított 5 munkanapon belül biztosan megkapod.

Ha fontos, hogy hamarabb megérkezzen, írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu címre.

Természetesen! Automatizált rendszert és E-számlát használunk. Ha más igényed van, kérlek, a megrendeléssel együtt jelezd.

A rendelésed leadása után már küldjük is a Díjbekérőt, majd fizetést követően fogod megkapni tőlünk e-mailben az e-számlát. 

A csomagolást a Webshippy, a szállítást a GLS végzi. (A koronavírus idején is folyamatosan és fennakadás nélkül dolgoztak.)

A fizetést követően a Webshippy megkezdi a csomagolást, majd átadja a csomagot a GLS-nek. Erről a GLS emailben fog tájékoztatni. A kézbesítés reggelén sms-ben is tájékoztatnak a várható 3 órás időzónáról.

Innentől már a GLS-sel közvetlenül tudsz egyeztetni, ha mégis más címre szeretnéd, vagy konkrét napra kéred a szállítást. 

A futár összesen 3x kísérli meg kivinni a csomagot, remélhetőleg már elsőre sikerül átvenned. 🙂

A jegyzet ára egyszeri feladást tartalmaz, ha véletlenül visszajön hozzám a csomag, akkor 1.800 Ft az újraküldés és extra adminisztráció díja.

Igyekszünk minél hamarabb küldeni a Tankönyvet: az
átutalástól számított 2-3 (maximum 5) munkanapon belül biztosan megkapod.

A könyv A5 méretű, ez azt jelenti, hogy kinyitva kb egy A4-es fehér lap mérete. (Ha kinyomtatnád a fenti mintát, akkor 2 oldalt nyomtass egy lapra.) Az A5 méret kényelmesen elfér a táskádban, így könnyen  magaddal viheted.

A lapok spirállal vannak összefűzve.  Ennek köszönhetően könnyen lapozhatod, akár félbe is hajthatod, vagy kihajtva ott marad a számítógéped mellett.

Fekete-fehér nyomtatás. A képernyőképek is a szürke árnyalatában vannak. Tapasztalatunk szerint így is könnyen felismerhetőek az ikonok, a színes nyomtatás nem adna jelentős pluszt az anyaghoz, ellenben tovább növelné a költségeket.

Igen, és ajánljuk is, mert úgy rengeteg feladaton tudjuk begyakorolni az Excel funkciókat, és felteheted a kérdéseidet is. 

Egyéni Excel oktatásra bármikor jöhetsz hozzánk, ha megteheted, bíztatlak is, hogy élj ezzel a lehetőséggel, mert így teljesen Rád szabjuk ütemezésben és tematikában is az oktatást: https://exceltitok.hu/oktatas/

Emellett csoportos oktatásaink is vannak – külön Windows és Macintosh -, ezek aktuális időpontjait itt találod: https://www.facebook.com/ExcelTitok/events

A Tankönyv árát 100 napig beszámítjuk az egyéni és a csoportos oktatásba is. 🙂 Az egyéni oktatásba 100%-on, a csoportos oktatáson 50%-on, azaz 10.000 vagy 5.000 Ft kedvezménnyel jöhetsz.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk Neked.

Mit mondanak, akik már olvasták 'Az Excel Titka Elméleti Kézikönyv Kezdő & Haladó' füzetet?

A könyv a napokban megérkezett, első belenézés után ami miatt leginkább megtetszett, az az átláthatóság, lényegre törő, világos magyarázatok.

Kata

Köszönöm szépen a gyors postázást. A spirálfüzet nagyon jó ötlet volt, végre egy könyv amit nem kell minden oldalról kitámasztani, hogy ne csukódjon be használat közben. Belelapozva, már most nagyon tetszik, biztosan találni fogok benne sok hasznos tippet, amit alkalmazhatok a munkám során.

Krisztina

Elsőre furcsálottam, hogy a képek is fekete-fehérek. De mikor a gép elé ültem, már egyáltalán nem okozott gondot a menün megtalálni az ikonokat. A formátuma praktikus, eleinte sokat utaztattam a munkahely és a lakásom között. Rengeteget tanultam a könyvből, köszönöm!

Zsuzsa

Mit kockáztatsz?

Mi van ha működik?

Mennyibe kerülne ez az órabéreddel számolva?
Mennyit érne meg Neked ez a plusz idő?

Mi mindenre tudnád ezt az időt felhasználni?

Mi van ha nem működik?

100% beszámítjuk az oktatásba!

Ha segítségre van szükséged, 100% beszámítjuk a tankönyv árát a tanfolyamba.

Az Excel könyv pdf minta alapján el tudod dönteni, hogy hasznos lehet-e számodra a könyv. Ha mégis azt tapasztalod, hogy nem adott Neked újat a könyv, akkor biztosan találsz egy olyan munkatársat, vagy ismerőst, aki örömmel megvásárolja Tőled, így nem kockáztatsz semmit.

Nagyobb tudásra van szükséged? [Fontos információ]

Ha a munkád igényli, hogy eggyel magasabb szintre lépj, amihez személyes segítségre is szükséged van, akkor az egyéni Excel tanfolyam való Neked. Így rengeteg gyakorló feladatot kapsz, amelyeken keresztül megérted az adott témát, és elmélyítheted az Excel tudásod.

Ha haladóbb tippeket, bonyolultabb funkciókat akarsz tanulni (pl. függvények, függvény egymásba ágyazások, pivot tábla), akkor is az egyéni Excel oktatást ajánljuk, ahol személyre szabott magyarázatokat és tematikát kapsz.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.