Legyél Excel Nagyágyú, akinek az Excel problémák és Excel feladatsorok nem okoznak fejfájást!

Kimondottan kezdőknek!
Ma már mindenhol kell az Excel tudás

Excel feladatsorok, amivel hozzákezdhetsz az Excel tanuláshoz!

Túl sok az információ?

Hiába gyűjtöd az információkat (könyvekből, internetről, videókból) – élesben mégis leblokkolsz, és nem tudod, hogyan fogj hozzá az Excel feladatok megoldásához?

Elesel a legjobb munkáktól?

Félsz megpályázni egy igazán jó állást, mert a feltételek között szerepel az Excel-ismeret?

Új kihívások?

Új munkakörbe kerültél, és jobban kellene ismerned az Excelt?

Hol kezdjed?

Nem tudod, hogyan fogj hozzá a tanuláshoz?

Frissítenéd tudásod?

Régebben használtad az Excelt, de most már semmire sem emlékszel?

Felmérések szerint az Excellel dolgozók naponta fél órát feleslegesen kattintgatnak. Ez egyrészt túlórát jelent, másrészt állandó feszültséget. Ha létezne erre egy nagyon egyszerű megoldás, érdekelne?

Az Excel tanulás szórakoztató is lehet

Excel Titok csapat- oktatás, könyv

Meg tudod tanulni!

Az Excel egy végtelenül egyszerű és logikus program. Ha megismered, számodra is élménnyé, játékká válik. Mindenki meg tudja tanulni, még Te is!

Excel Titok döntés- oktatás, könyv

A tudás titka átnyújtva

A tudás egyetlen titka, hogy be kell gyakorolni a funkciókat! Ehhez pedig megfelelő és izgalmas Excel feladatsorok kellenek szakszerő útmutatóval.

A megoldás:

Excel feladatok kezdőknek megoldással (29 + 34 példa)

Azért állítottam össze ezt a gyakorlatorientált oktatóanyagot, hogy segítségével önállóan is elkezdhesd az Excel tanulást, és megtapasztald, hogy az Excel valójában egy nagyszerű eszköz, amely megkönnyíti az életedet.

Miről fogsz tanulni?

Miért olyan népszerű?

Excel Titok párbeszéd- oktatás, könyv

Pontosan a Ti kérdéseitekre adott válasz

Azért olyan népszerű ez az anyag, mert valós oktatási tapasztalatra épül (több száz diák oktatása után írtam meg), és az órákon elhangzó gyakori kérdéseket, tipikus hibákat és félreértéseket veszi végig.

Mennyibe kerül az Excel oktatás?

Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

A Kezdő feladatsorok (29 kidolgozott + 34 további gyakorló példa) ára mindössze 9.900 Ft. Ilyen csekély összegért végleg kiiktathatod az “Excel mumust”, és bátran megpályázhatod a Neked tetsző állásokat, vagy magabiztosabban végezheted a munkádat!

“Kezdő szintről kezdtem az órákat az Exceltitok-nál, állás keresés-pályamódosítással indukálta a helyzetet. A 90-es évek közepéről maradtak emlékeim, és a jól ismert „mumus” címke az Excelen.Amit tapasztaltam, és kaptam: közvetlen, nyitott, türelmes, segítőkész, figyelmes, precíz, következetes, rugalmas, kedves és személyre szóló órák. És ezek közben rájössz, hogy valóban csak egy „lufi volt az Excel- mumus”, mint a gyerekkori félelem este az ágy alatt.Én kedvet kaptam hozzá.

Krisztina

Ez a tudás havi szinten rengeteg időt spórolhat neked és akár a kívánt álláshoz is könnyebben hozzájuthatsz, vagyis belátható időn belül sokszorosan megtérül az ára.

Kiemelt lehetőség 19.800 Ft helyett csak 17.900 Ft

Csomagban még kedvezőbb: Excel feladatsorok & Excel tankönyv & tanfolyam kuponok

Vedd meg az Excel feladatsorok mellé Excel tankönyvet - így még nagyobb eredményt érhetsz el.

Gyere tovább tanfolyamainkra kedvezménnyel!

Az a tapasztalatom, hogy mindenkinek kicsit más az észjárása, és szüksége lehet személyre szabott útmutatásra, egy fórumra, ahol felteheti a kérdéseit. Ezért támogatjuk a továbbtanulásodat extra kuponokkal.

Miért velem tanulj?

Szia! Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok megálmodója.

10 évig a munkám során napi szinten használtam az Excelt, 2010 óta pedig csak a tanításával foglalkozom. Ma már 3 társammal együtt tanítjuk az Excel használatát, és már több mint 1000 tanítványnál értünk el sikereket.

Mivel több száz diákot tanítottam személyesen, pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a példatárba, hogy a gyakorlatorientált feladatoknak köszönhetően számodra is öröm legyen az Excelezés!
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Kezdd el most az Excel tanulást!

Rendeld meg a 29 + 34 Excel példa kezdőknek feladatsort a Tankönyvvel és az extra kuponokkal!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Kőrös Bernadett e.v.-val történik adószám: 66604660-1-41. Egyéni vállalkozói szám: 36529915

Gyakori kérdések

  1. Küldök egy visszaigazoló egy e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésed adatait és a fizetési információkat. Külön emailben megkapod a Díjbekérőt is (ezt a számlázó programom küldi, ezen a felületen tudsz bankkártyával fizetni.)
  2. Amint megérkezik az átutalásod, kapsz egy emailt, amely tartalmazza a feladatokat és a hozzá tartozó leírásokat egyéb tudnivalókat, és az E-számlát.
  3. Ha a „Kezdő & Haladó Excel tankönyvet” is megrendelted, azt a GLS futárszolgálattal fogom küldeni.
  4. Bármikor elakadsz, bizalommal fordulhatsz hozzánk, segítünk! Az a célunk, hogy megtanuld és megszeresd az Excelt!

Természetesen! Rendelésed leadása után az átutalás beérkezése után fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított elektonikus számlát. A számla alanyi adómentes, így nem tartalmaz ÁFÁ-t.

Nem, a „Kezdő feladatsor” egy online anyag, így az Excel fájlokat és a megoldás lépéseit tartalmazó pdf dokumentumot is emailben küldöm el. Természetesen magadnak kinyomtathatod a doksit, ha könnyebb úgy tanulnod. (Érdmes egy A4 lapra 2 oldalt nyomtatni, még úgy is jól olvasható lesz.)

Amennyiben a Tankönyvet is megrendeled – az természetesen már nyomtatott (spirálozott) termék – azt GLS futárral fogom küldeni. 

Extra videókat nem tartalmaz a csomag, csak írott leírásokat.

Számos hasznos Excel tippet találsz a YouTube csatornámon, amiket be tudsz gyakorolni a kapott feladatokon is.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Mit kockáztatsz?

Mi van ha működik?

Megfelelő Excel tudással:

Szeretnéd? Akkor vágj bele most!

Mi van ha nem működik?

100% elégedettségi garancia!

Neked való az Excel feladatok kezdőknek megoldással csomag, ha

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Több mint 2.000 tanítványunk folyamatos visszajelzése alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamunk ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató, mellette komoly gazdasági tapasztalattal rendelkezik. Vagyis olyan mentort kapsz, aki pontosan érti, hogy a munkádban mire van szükséged, és tisztában van azzal is, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod rá.

Egy sokak által tesztelt megoldás, amellyel fejlődni fog a céged!

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te cégedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv