Így kezdj hozzá az Excel tanuláshoz! Excel Nagyágyú

 • FA jól összeállított Excel feladatsorok mellett öröm a tanulásélsz megpályázni egy igazán jó állást, mert a feltételek között szerepel az Excel-ismeret?
 • Új munkakörbe kerültél, és jobban kellene ismerned az Excelt?
 • Nem tudod, hogyan fogj hozzá a tanuláshoz?
 • Hiába gyűjtöd az információkat (könyvekből, internetről, videókból) – élesben mégis leblokkolsz, és nem tudod, hogyan fogj hozzá az Excel feladsorok megoldásához?
 • Régebben használtad az Excelt, de most már semmire sem emlékszel?

Ma már mindenhol kell az Excel tudás

Ahogy látod, az irodai munkakörökben az Excel ma már megkerülhetetlen: ebben kell számolni, listákat vezetni, adatokat ellenőrizni.

Az Excel feladatsorok bevezetnek egy izgalmas világba.

Ahelyett, hogy továbbra is mellőzöd az Excelt és a kapcsolódó állásokat, inkább tedd félre az előítéleteidet, és probálj ki egy bizonyítottan hatékony módszert!

Az Excel tudásnak csak egyetlen titka van, és most Te is megszerezheted!

Megfelelő Excel tudással:
 • elnyerhetsz egy új állást, ezáltal több fizetéshez juthatsz
 • gyorsabb lehetsz a munkádban, ezáltal időt spórolsz magadnak
 • magabiztosan kezelheted az Excel feladatokat, és kivívhatod a főnökeid és munkatársaid elismerését.

Szeretnéd? Akkor vágj bele most!

Az Excel tanulás szórakoztató is lehet

Az Excel egy végtelenül egyszerű és logikus program. Ha megismered, számodra is élménnyé, játékká válik. Mindenki meg tudja tanulni, még Te is!

A tudás egyetlen titka, hogy be kell gyakorolni a funkciókat! Ehhez pedig megfelelő és izgalmas Excel feladatok kellenek szakszerő útmutatóval.

Megoldás: Excel feladatok kezdőknek megoldással
(29 + 34 példa)

Azért állítottam össze ezt a gyakorlatorientált oktatóanyagot, hogy segítségével önállóan is elkezdhesd az Excel tanulást, és megtapasztald, hogy az Excel valójában egy nagyszerű eszköz, amely megkönnyíti az életedet.

 • Előregyártott Excel feladatsorok: 6 fájl, benne
 • 29 kidolgozott példa
 • és további 34 feladat önálló gyakorlásra
Miről fogsz tanulni?
 • Relatív és abszolút hivatkozások,
 • egyszerű függvények (Szum, Átlag…),
 • képletezés a munkalapok között.

Azért olyan népszerű ez az anyag, mert valós oktatási tapasztalatra épül (több száz diák oktatása után írtam meg), és az órákon elhangzó gyakori kérdéseket, tipikus hibákat és félreértéseket veszi végig.

Tanuld velünk az Excelt: önállóan az Excel feladatsorok megoldásával, és személyesen profi oktatónktól.

Viszont az a tapasztalatom, hogy mindenkinek kicsit más az észjárása, és szüksége van a személyre szabott útmutatásra, amelyre a személyes oktatás a megfelelő.

Éppen ezért alapvetően az egyéni oktatást javasoljuk, ahol

 • személyre szabott tanácsokat adunk,
 • Te is bármit kérdezhetsz, és
 • “haladóbb” témákat is megtanulhatsz.

Mennyibe kerül?

A Kezdő feladatsorok (29 kidolgozott + 34 további gyakorló példa) ára mindössze 8.000 Ft. Ilyen csekély összegért végleg kiiktathatod az “Excel mumust”, és bátran megpályázhatod a Neked tetsző állásokat, vagy magabiztosabban végezheted a munkádat!

“Kezdő szintről kezdtem az órákat az Exceltitok-nál, állás keresés-pályamódosítással indukálta a helyzetet. A 90-es évek közepéről maradtak emlékeim, és a jól ismert „mumus” címke az Excelen.

Amit tapasztaltam, és kaptam: közvetlen, nyitott, türelmes, segítőkész, figyelmes, precíz, következetes, rugalmas, kedves és személyre szóló órák. És ezek közben rájössz, hogy valóban csak egy „lufi volt az Excel- mumus”, mint a gyerekkori félelem este az ágy alatt.

Én kedvet kaptam hozzá.” Krisztina

Vagy a tanfolyam Kóstoló csomagban Excel tankönyvvel és 90 perc egyéni oktatással 33.200 Ft helyett csak 22.000 Ft (ez -33,7% kedvezmény)

 • E-mailben egyből megkapsz egy komplex feladat-csomagot, így (a fizetést követően) azonnal elkezdheted tanulást. Az Excel alapjait (relatív és abszolút hivatkozások, egyszerű függvények mint Szum, Átlag, képletezés a munkalapok között) könnyen átnézheted.
 • Gyakorlatilag 1-2 alkalom egyéni oktatást megspórolhatsz azzal, hogy önállóan feldolgozod a kapott anyagot. Ne feledd, a sikered kulcsa az önálló tanulás.
 • Kipróbálhatod, hogy milyen, ha velünk/tőlünk tanulsz. Ráadásul a feladatsorokat 30 napig, a Kóstoló csomagot 3 hónapig 100% beszámítjuk a tanfolyam árába. Vagyis kockázatmentesen kipróbálhatod a közös tanulást, mielőtt belevágsz a tanfolyamba – sőt, így kamatmentes részletfizetést kapsz.

Miért velem tanulj?

Szia! Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok megálmodója.

10 évig a munkám során napi szinten használtam az Excelt, 2010 óta pedig csak a tanításával foglalkozom. Ma már 3 társammal együtt tanítjuk az Excel használatát, és már több mint 1000 tanítványnál értünk el sikereket.

Mivel több száz diákot tanítottam személyesen, pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a példatárba, hogy a gyakorlatorientált feladatoknak köszönhetően számodra is öröm legyen az Excelezés!

Kezdd el most az Excel tanulást!

Mire számíthatsz az egyéni oktatáson?

Folytasd velünk a tanulást! Ha 30 napon belül jelentkezel, hogy egyéni tanfolyamra jössz, 100% beszámítjuk a feladatsor árát! (A Kóstoló csomagot 3 hónapig)

 • Száraz elmélet helyett életszerű magyarázatokat kapsz.
 • Rengeteg gyakorló feladatot adunk, amin keresztül mélyítheted a tudásod.
 • Valós, életszerű problémákkal foglalkozunk, amit a munkakörödben azonnal hasznosítani tudsz.
 • Kapsz egy személyes mentort, akitől bármikor kérdezhetsz (főleg az órákon, de akkor is szívesen segítünk, ha elakadsz a házi feladatban.)
 • Használható, magabiztos tudásra teszel szert.

Miért velünk tanulj?

Több mint 1.700 tanítványunk folyamatos visszajelzése alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamunk ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató, mellette komoly gazdasági tapasztalattal rendelkezik. Vagyis olyan mentort kapsz, aki pontosan érti, hogy a munkádban mire van szükséged, és tisztában van azzal is, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod rá.

Excel feladatok kezdőknek megoldással minták

Kíváncsi vagy, hogy mire számíthatsz? Itt találsz 2 mintafeladatot:

Excel feladat: Formázd meg a táblázatot
Alap szintű Excel feladat megoldása lépésről-lépésre

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Küldök egy visszaigazoló egy e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésed adatait és a fizetési információkat. Külön emailben megkapod a Díjbekérőt is (ezt a számlázó programom küldi, ezen a felületen tudsz bankkártyával fizetni.)
 2. Amint megérkezik az átutalásod, kapsz egy emailt, amely tartalmazza a feladatokat és a hozzá tartozó leírásokat egyéb tudnivalókat, és az E-számlát.
 3. Bármikor elakadsz, bizalommal fordulhatsz hozzánk, segítünk! Az a célunk, hogy megtanuld és megszeresd az Excelt!

Rendeld meg a 29 + 34 Excel feladat kezdőknek megoldással oktatóanyagot,

és kezdd el az Excel tanulást akár már ma!

Így ezentúl bátran megpályázhatod a Neked tetsző állásokat, vagy magabiztosabban végezheted a munkádat!

Neked való az Excel feladatok kezdőknek megoldással csomag, ha

 • Új munkakörbe kerültél, és jobban kellene ismerned az Excelt
 • Teljesen kezdő vagy az Excelt, és akár a számítógépet illetően
 • Szükséged lenne az Excelre, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a tanuláshoz
 • Bár már egy ideje gyűjtöd az információkat (könyvekből, internetről, videókból) – élesben mégis leblokkolsz, és nem tudod, hogyan fogj hozzá egy Excel feladat megoldásához
 • Régebben használtad az Excelt, de már semmire sem emlékszel

és kezdd el az Excel tanulást akár már ma!