Így kezdj hozzá az Excel tanuláshoz! Excel Feladatsorok

 • FA jól összeállított Excel feladatsorok mellett öröm a tanulásélsz megpályázni egy igazán jó állást, mert a feltételek között szerepel az Excel-ismeret?
 • Új munkakörbe kerültél, és jobban kellene ismerned az Excelt?
 • Nem tudod, hogyan fogj hozzá a tanuláshoz?
 • Hiába gyűjtöd az információkat (könyvekből, internetről, videókból) – élesben mégis leblokkolsz, és nem tudod, hogyan fogj hozzá az Excel feladatsorok megoldásához?
 • Régebben használtad az Excelt, de most már semmire sem emlékszel?

Ma már mindenhol kell az Excel tudás

Ahogy látod, az irodai munkakörökben az Excel ma már megkerülhetetlen: ebben kell számolni, listákat vezetni, adatokat ellenőrizni.

Az Excel feladatsorok bevezetnek egy izgalmas világba.

Ahelyett, hogy továbbra is mellőzöd az Excelt és a kapcsolódó állásokat, inkább tedd félre az előítéleteidet, és probálj ki egy bizonyítottan hatékony módszert!

Az Excel tudásnak csak egyetlen titka van, és most Te is megszerezheted!

Megfelelő Excel tudással:
 • elnyerhetsz egy új állást, ezáltal több fizetéshez juthatsz
 • gyorsabb lehetsz a munkádban, ezáltal időt spórolsz magadnak
 • magabiztosan kezelheted az Excel feladatokat, és kivívhatod a főnökeid és munkatársaid elismerését.

Szeretnéd? Akkor vágj bele most!

Az Excel tanulás szórakoztató is lehet

Az Excel egy végtelenül egyszerű és logikus program. Ha megismered, számodra is élménnyé, játékká válik. Mindenki meg tudja tanulni, még Te is!

A tudás egyetlen titka, hogy be kell gyakorolni a funkciókat! Ehhez pedig megfelelő és izgalmas Excel feladatok kellenek szakszerő útmutatóval.

Megoldás: Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval

Azért állítottam össze ezt a gyakorlatorientált oktatóanyagot, hogy segítségével önállóan is elkezdhesd az Excel tanulást, és megtapasztald, hogy az Excel valójában egy nagyszerű eszköz, amely megkönnyíti az életedet.

 • Előregyártott Excel feladatsorok: 6 fájl, benne
 • 29 kidolgozott példa
 • és további 34 feladat önálló gyakorlásra
Miről fogsz tanulni?
 • Relatív és abszolút hivatkozások,
 • egyszerű függvények (Szum, Átlag…),
 • képletezés a munkalapok között.
Kinek való ez az anyag?
 • Ez egy „kezdő” szintű Excel tudásanyag, emiatt elsősorban kezdőknek és újrakezdőknek ajánlom.
 • Hasznos azoknak is, akik már sok tudást felcsipegettek, de a feladatok megoldása, vagy az önálló munka gondot okoz számukra.
 • Hasznos lehet akkor is, ha hosszabb kihagyás után (Gyes vagy más területű munka) szeretnéd feleleveníteni és rendszerezni a korábbi tudásod.

Azért olyan népszerű ez az anyag, mert valós oktatási tapasztalatra épül (több száz diák oktatása után írtam meg), és az órákon elhangzó gyakori kérdéseket, tipikus hibákat és félreértéseket veszi végig.

Viszont az a tapasztalatom, hogy mindenkinek kicsit más az észjárása, és szüksége van a személyre szabott útmutatásra, amelyre a személyes oktatás a megfelelő.

Tanuld velünk az Excelt: önállóan az Excel feladatsorok megoldásával, és személyesen profi oktatónktól.

Éppen ezért alapvetően az egyéni oktatást javasoljuk, ahol

 • személyre szabott tanácsokat adunk,
 • Te is bármit kérdezhetsz, és
 • „haladóbb” témákat is megtanulhatsz.

Mennyibe kerül?

A Kezdő feladatsorok ára mindössze 9.600 Ft

 • E-mailben egyből megkapsz egy komplex feladat-csomagot, így (a fizetést követően) azonnal elkezdheted tanulást. Az Excel alapjait (relatív és abszolút hivatkozások, egyszerű függvények mint Szum, Átlag, képletezés a munkalapok között) könnyen átnézheted.
 • Gyakorlatilag 1-2 alkalom egyéni oktatást megspórolhatsz azzal, hogy önállóan feldolgozod a kapott anyagot. Ne feledd, a sikered kulcsa az önálló tanulás.
 • Kipróbálhatod, hogy milyen, ha velünk/tőlünk tanulsz – ráadásul 60 napon belül 8.000 Ft értékben beszámítjuk az egyéni és csoportos tanfolyam árába.

Miért velem tanulj?

Szia! Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok megálmodója.

10 évig a munkám során napi szinten használtam az Excelt, 2010 óta pedig csak a tanításával foglalkozom. Ma már 3 társammal együtt tanítjuk az Excel használatát, és már több mint 1.900 tanítványnál értünk el sikereket.

Mivel több száz diákot tanítottam személyesen, pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a példatárba, hogy a gyakorlatorientált feladatoknak köszönhetően számodra is öröm legyen az Excelezés!

Kezdd el most az Excel tanulást!

Hogyan tovább?

Ha tetszenek a feladatok, folytasd velünk a tanulást az egyéni vagy csoportos tanfolyamainkon. 

 • Száraz elmélet helyett életszerű magyarázatokat kapsz.
 • Rengeteg további gyakorló feladatot adunk, amin keresztül mélyítheted a tudásod.
 • Valós, életszerű problémákkal foglalkozunk, amit a munkakörödben azonnal hasznosítani tudsz.
 • Kapsz egy személyes mentort, akitől bármikor kérdezhetsz (főleg az órákon, de akkor is szívesen segítünk, ha elakadsz a házi feladatban.)
 • Használható, magabiztos tudásra teszel szert.

Kérdésed van az Excel feladatsorokkal vagy az Excel oktatással kapcsolatban? Írj nekünk az oktatas [kukac] exceltitok.hu címre!

Miért velünk tanulj?

Több mint 2.000 tanítványunk visszajelzése alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamunk ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

A Kezdő feladatsorokban az oktatás során összegyűlt tapasztalatainkat adjuk át. Ha tetszenek a feladatok, és szeretnél továbblépni, akkor várunk egyéni és csoportos tanfolyamainkra. Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató, mellette komoly gazdasági tapasztalattal rendelkezik. Vagyis olyan mentort kapsz, aki pontosan érti, hogy a munkádban mire van szükséged, és tisztában van azzal is, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod rá.

Rendeld meg a Kezdő Excel feladatokat,

és kezdd el az Excel tanulást akár már ma! Ha bankkártyával fizetsz, automatikusan kimegy a feladatokat tartalmazó email.

Ha előbb szeretnéd tudni, hogy milyen feladatokra és leírásokra számíthatsz, akkor nézd meg ezt a példát!

Kérdésed van az Excel feladatsorokkal vagy az Excel oktatással kapcsolatban? Írj nekünk az oktatas kukac exceltitok.hu címre.

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Küldök egy visszaigazoló egy e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésed adatait és a fizetési információkat. Külön emailben megkapod a Díjbekérőt is (ezt a számlázó programom küldi, ezen a felületen tudsz bankkártyával fizetni.)
 2. Amint megérkezik az átutalásod, kapsz egy emailt, amely *.zip fájlként tartalmazza a feladatokat és a hozzá tartozó leírásokat egyéb tudnivalókat, és az E-számlát.
 3. Bármikor elakadsz, bizalommal fordulhatsz hozzánk, segítünk! Az a célunk, hogy megtanuld és megszeresd az Excelt!

Ne hezitálj, kezdd el az Excel tanulást akár már ma!

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv