Kőrös Bernadett, Excel oktató, tanácsadó

Kőrös Bernadett, az ExcelTitok alapítója

Szia! Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a 111 Hasznos Excel Tipp és Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval, valamint a Kezdő & Haladó Excel Tankönyv könyvek szerzője.

Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában.

Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

2010-től csak Excel oktatással foglalkozom. Köszönhetően a sok tanítványomnak, az érdekes kérdéseiknek és a rengeteg tanulásnak, ma már egész más szemmel látom és használom a programot.

Ezen tudás és tapasztalat alapján állítottam össze az ExcelTitok példatárát és módszertanát, amellyel képzett Excel oktató társaim is dolgoznak.

Néhány extra részlet, könnyedebb stílusban ebben a cikkben és az Instagram oldalamon.

Excel oktatóként ez a célom, célunk:

✔ Megszeresd az Excelt és legyőzd a vele szembeni utálatot, ellenállást.
✔ Sok időt spórolj, és megtapasztald, hogy mennyi mindenre jó az Excel.
✔ Bátor Excel felhasználóvá válj, aki folytatja a tanulást és örömmel fedezi fel az Excel további titkait

Ha szeretnél Excelt tanulni, vagy Excel kérdésed van

Ha bármilyen szakmai kérdésed van, vagy szeretnél Excel oktatást vagy tanácsot kérni, akkor az alábbi lehetőségeken és elérhetőségeken tudunk segíteni:

  1. ExcelTitok VIP Klub Facebook csoport. A VIP klubban bármilyen kérdést feltehetsz, én és a kollégáim illetve a többi tag az esetek többségében tud segíteni. A VIP Klub előfizetéses rendszerben működik. A részleteket itt találod »
  2. Egyéni Excel oktatás során. A tematikát Rád szabjuk, és az oktatás során bármit kérdezhetsz: Az egyéni Excel oktatásról itt találsz több információt »
  3. Egyéni konzultáció során. A konzultációs lehetőségeinket itt találod »

Nagyon sok kérdés érkezik hozzánk és emiatt nincs kapacitásunk egyéni kérdésekre külön válaszolni! Amennyiben ingyenes segítséget szeretnél, úgy a ajánlom a blogomat, itt rengeteg Excel tippet osztok meg a gyakori kérdések alapján. A jobb oldalon keresni is tudsz: http://sosexcel.com/exceltippek/

Személyre szabott segítséget, választ a fenti 3 módon tudunk adni.

  • Egyrészt az esetek többségében egy egyszerűnek tűnő kérdésre is csak akkor lehet szakmailag korrekt választ adni, ha ismerjük a részleteket, látjuk a konkrét fájlt, aminek átbogarászása, megoldása időt igényel.
  • Másrészt nem lenne korrekt az ügyfeleinkkel, ha másoknak ingyenesen biztosítanánk azt, amiért ők fizettek.

Kőrös Bernadett kapcsolat

Amennyiben szeretnél írni vagy együttműködni, keress bátran:

Kőrös Bernadett, email: oktatas [ide jön a kukac] exceltitok.hu

Kövess a közösségi médiában:
ExcelTitok Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Twitter
LinkedIn