ExcelTitok a Social Media oldalakon

2022. június 30-án írom ezt a bejegyzést, ma van a #SocialMediaDay. Ennek apropóján összegyűjtöttem az ExcelTitok összes web és közösségi oldalát, és picit mesélek, melyik miért és hogyan jött.

ExcelTitok weboldalak

🟢 Oldalaim:
https://exceltitok.hu/
http://sosexcel.com/exceltippek/
https://excelklub.hu/

Az ExcelTitok ötlete még 2010 elején fogalmazódott meg bennem, ekkor foglaltam le a domaint és indult el az ExcelTitok.hu oldal. Emlékszem, egyik éjjel – lévén bagoly típus – elkapott a kreatív gépszíj, és napfelkeltére összeállt az oldal. Így nézett ki az elején:

A név baráti ötletelés eredménye. A Titok kellően barátságosnak, sejtelmesnek és egyúttal biztatónak hangzott – hiszen Te is megtanulhatod a ‘titkokat’.

2012 végétől elkezdtem az oldalamon tippeket is megosztani. Azonban 2013 elején volt egy több napig tartó domain leállás. Akkor vettem meg és költöztettem át a meglévő cikkeket az SOS Excel blogra.

Az első bejegyzésem – azóta már frissítve, szerkesztve – az egyéni mértékegység megadásáról szólt.

Azóta összesen 306 cikk látott napvilágot az SOS Excel blogon. A legérdekesebbeket a 100+ ingyen Excel Tipp oldalon találod téma szerint rendszerezve.

2017 nyarán újrakezdtem az ExcelTitok oldalon is a blogolást. Itt 70 cikk található, az első egy válogatás a 7 legnépszerűbb cikkemből.

Folyamatos kérdés, hogy érdemes-e 2 oldalt is fenntartani, és melyik tartalom hová kerüljön. Újabban próbálom a rövidebb tippeket az SOS Excel oldalra tenni, ide az ExcelTitokra pedig átfogóbb témákat, mint például a 30 Excel függvény, amit mindenkinek tudni érdemes, vagy a COVID beindulásakor, a Koronavírus adatok elemzéséből készült cikk.

Van egy harmadik weboldalam is, az ExcelKlub.hu. Ide került az előfizetéses klubrendszeremhez tartozó zárt felület. Itt nincs nyilvános blog, csak a tagok számára hozzáférhető tartalom.

Így indult a Facebook oldalam

🔵 Facebook: https://www.facebook.com/ExcelTitok/

A blogokkal nagyjából egy időben indult el az ExcelTitok Facebook oldal is. Az indulást elég sokáig tologattam, szkeptikus voltam az “új social media” marketing értékével. Aztán egy rendezvényen Talabos Viktória meggyőzött a platform fontosságáról, sőt, jópár trükköt is tanított, így indult el a közösségi médián a jelenlétem.

Íme az első 2 bejegyzésem – hiába, a gyorsbillentyűk már akkor is fontosak voltak:

Mára már 26.681 ember kedveli és 27.872 ember követi a Facebook oldalamat. Igyekszem hasznos és szórakoztató tartalmakat megosztani, és nagyon szeretek beszélgetni is Veletek! 😊

Kisebb Facebook oldalaim

Időközben – keresőoptimalizálási szempontból – született 7 kisebb oldalam is. Ezekre csak ritkán teszek ki tartalmat, jellemzően ugyanazt, amit az ExcelTitok oldalon is megosztottam.

https://www.facebook.com/ExcelTanulas
https://www.facebook.com/ExcelOktatas
https://www.facebook.com/ExcelTanfolyam
https://www.facebook.com/ExcelTipp
https://www.facebook.com/SOS.Excel.Tippek
https://www.facebook.com/ExcelTanar
https://www.facebook.com/ExcelMagantanar

YouTube csatorna és Instagram

🔴 Youtube: https://www.youtube.com/exceltitok/
🔴 Instagram: https://www.instagram.com/excel_titok/

A Facebook a kedvenc/bevált felületem. Emellett még a Youtube-on és az Instagramon vagyok viszonylag aktív.

A Youtube csatornán 2019 novemberében kezdtem aktivabban posztolni, már 50 hasznos Excel videó kikerült, aminek a részletes tartalmát itt találod: Ingyenes Excel oktató videók

Ingyenes Excel tippek

Alapvetően az motivál, az az igazi küldetésem, hogy szeretném, ha minél több ember megszeretné az Excelt, és kihasználná a benne rejlő lehetőségeket! 🙂 Ezért tanítok, képzem a csapatom, és készítem a sok-sok Social Media tartalmat. Ha tetszik, kérlek, oszd meg a munkatársaiddal, barátaiddal is.

Rengeteg hasznos Excel tudást osztunk meg ingyenesen a felületeinken – jellemzően a gyakori kérdések alapján. Sokszor kapunk olyan üzeneteket, hogy “Lenne egy kérdésem, Excellel kapcsolatban…” vagy “Elakadtam az Excellel, lécci segítsetek…” Ezeket a témákat rögzítjük, és igyekszünk a publikus felületeinken megválaszolni, hogy minél többen tanulhassanak belőle. Mivel a mi időnk is véges, így külön válaszolni nem tudunk, és nem is lenne fair azokkal szemben, akik fizetnek a segítségért.

Vagyis az “ingyenes segítség”-re szánt időben igyekszünk minél több emberhez eljutni. Ha gyors, személyreszabott támogatásra van szükséged, akkor várunk egyéni oktatáson/konzultáción, vagy a VIP Klubban, ahol korlátlanul kérdezhetsz. Ha Excel kérdésed van, választhatsz, hogy ingyenes vagy gyors segítséget szeretnél! 🙂

Ha szeretnél jobban elmélyedni az Excelben, vagy csak támogatni a küldetésem, akkor nézd meg a termékeinket, szolgáltatásainkat:
* önálló tanulás
* tanulj velünk élőben (Excel oktatás, konzultáció)

Egyéb Social Media felületek

Ezeken az oldalakon kevésbé vagyok aktív, nehéz ennyi felületet kézben tartani:
🔴 Pinterest: https://hu.pinterest.com/exceltitok/
🔵 Twitter: https://twitter.com/exceltitok
⚫️ TikTok: https://www.tiktok.com/@exceltitok
🔵 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/korosbernadett/

🇬🇧 Angol oldalaim 🇬🇧
https://excelsecret.com/
https://www.facebook.com/excelsecret/

#SocialMediaDay

A Social Media Day-t 2010-ben alapította a Mashable, napját minden évben június 30-án tartják. Alig 20 év alatt a közösségi média újradefiniálta az emberek kommunikációját és kapcsolatait.

A ‘közösségi média’ 2002-ben indult a Friendsterrel, majd 2003-ban jött a MySpace. Az igazi robbanást a 2004-ben megalakult Facebook hozta meg. Utána is folytatódik a sor: Twitter, YouTube, Pinterest, TikTok, Periscope, Signal, MyHeritage…

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
Munkahelyet változtattam és szükségem lett az Excel ismeretére.

Tanultam évekkel ezelőtt a függvényekről, de őszintén szólva egy mukkot sem értettem és nem is használtam soha.

Most munkahelyet változtattam és szükségem lett az Excel ismeretére (ami nekem persze nem volt). Ezért vettem 6 órát és máris merészebben nyúlok az eddig érthetetlen függvényekhez, diagramokhoz.

Köszönöm a Tanárnő türelmét és vizuálisan is alátámasztott magyarázatait, a felkészültségét mutató sok-sok előre elkészített gyakorló feladatot. Sokat segített!

Ági

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

Számformátum, lehetőségek a számok formázására

Az adatok begyűjtése mellett ugyanolyan fontos a számformátum, azaz az adatok megjelenítése. Több lehetőség is van a számok formázására. Fontos észben tartanod, hogy a beírt …

Tovább olvasom →

Excel kérdezz – felelek élőben

Solya a koronavírus járványra való tekintettel vállalta, hogy 3 x 60 percben élőben ott lesz a Facebookon és válaszol az ott (vagy korábban) feltett kérdéseitekre. Nézd …

Tovább olvasom →

Alap szintű Excel feladat megoldása lépésről-lépésre

Ez a bejegyzés a tanfolyamunkon használt 01_formázás feladatsor 6. munkalapján található Excel feladat megoldását írja le lépésről-lépésre. Az egyéni Excel tanfolyamokon rengeteg hasonló feladatot oldunk …

Tovább olvasom →