A 7 legnépszerűbb cikkem

Facebookon és az SOS Excel blogon folyamatosan osztom meg a jól bevált Excel tippeket. Utóbbin már több mint 200 írás található: hasznos és ingyenes Excel tippek. A honlapot azért hoztam létre, hogy ha S.O.S. segítségre van szükséged Excel témában, akkor itt gyorsan megtaláld a választ.

Ebben a mostani posztban összegyűjtöttem a 7 legnépszerűbb cikkemet, ami kezdőként jó kiindulás lehet, rutinos felhasználóként pedig segít rendszerben látni az Excelt. Szemezgess belőlük, esetleg oszd meg a munkatársaiddal is, hadd fejlődjenek ők is.

Ha külön ablakban akarod megnyitni a cikket, akkor a Ctrl gomb nyomva tartása mellett kattints a linkre.

7 könnyen megjegyezhető billentyűkombináció, amivel órákat spórolhatsz

3 duplakattos trükk a gyorsabb munkáért

Hogyan kell az adatokat sorba rendezni?

Alap szintű Excel feladat megoldása lépésről-lépésre

30 Excel függvény, amit mindenkinek tudni érdemes

Tudtad, hogy az Excelt is egy magyarnak köszönhetjük?

7 tanulással kapcsolatos idézet, a nagyobb motivációhoz

Szia, Kőrös Bernadett vagyok, közgaszdászból pályát módosított Excel tanár.  2010 szeptembere óta csak Excel oktatással foglalkozom, és folyamatosan tapasztalom, hogy a tanítványaimnak hasonló kérdéseik vannak.

Ezeket a “gyakori kérdéseket” válaszolom meg az írásaimban.

Azt látom, hogy az emberek többsége “magától” tanulja az Excelt, (vagy olyan szakember, kolléga segítségével, aki szintén magától jött rá funkciókra), ami azzal jár, hogy bizonyos összefüggésekre nem jön rá, vagy bonyolultabb megoldásokat használ olyan esetekben, amikor lenne egyszerűbb megoldás is…

(Ezt a saját példámmal is alá tudom támasztani.)

Abban az esetben, ha a napi munkavégzés számítógépen, főleg Excelben zajlik, mindenképpen érdemes ezeket a “félreértéseket” helyre tenni – és ehhez próbálok segítséget adni -, mert utána sokkal gyorsabban és lelkesebben végezhetőek a napi feladatok.

Ha szeretnéd a tudásom javát rendezett formában, kézzelfoghatóan is magad mellett tudni, akkor rendeld meg a Kezdő & Haladó Excel tankönyv -t, amely több mint 200 oldalon tartalmaz hasznos tudást.

Jó tanulást kívánok! Legyen a barátod az Excel!

Kövess a YouTube-on is ingyenes Excel oktató videókért!

Kövess a közösségi médiában:
ExcelTitok Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Twitter

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés.

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

5 hozzászólás érkezett: “A 7 legnépszerűbb cikkem”

 1. Harmath Éva

  Kedves Bernadett !

  Nagyon köszönöm a segítséget. Amunkám mellett még nem tudtam folyamatosan belemélyedni, de gyűjtöm a hasznos tanácsokat egy külön mappában.

  Üdvözlettel: Éva

 2. Levente Csiki

  Kedves Bernadett!
  Gratulálok a sikereidhez, annál is inkább, hogy én is pont úgy kezdtem mint te, autodidakta módon és rengeteg gyakorlással, jutottam oda, hogy mára már kevés meglepetés ér az Exellel kapcsolatban. Talán annyiban volt nehezebb számomra, hogy angolul meg svédül tanultam az alapokat, ezért nem minden szakkifejezést tudok magyarul megfogalmazni. A másik, hogy anno a munkámnál se volt nagy szükségem erre a programra, de magán használatra nagy hasznát vettem a munkahelyemen is. Azóta kíváncsiságból részt vettem egy két svéd nyelvű Exel oktatáson is, de mint kiderült volt olyan amiben a tanár kérte a segítségemet, mert nem ismert bizonyos fogásokat! Mivel továbbra is szeretném csiszolni a tudásomat, ezért örömmel veszem mindazokat a tippeket amiket közzé teszel! További jó és sikeres munkát kívánok a csapatnak!

  1. Köszönöm a kedves soraidat, Levente, és további jó tanulást! (az Excel kifogyhatatlan és örök 🙂 ) Üdv, Bernadett

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
Semmiféle hátrányát nem érzetem az online kommunikációs formának.

Régebben, főiskola alatt használtam Excelt statisztikázáshoz, ezért számomra nem volt idegen és ijesztő a program. Viszont a tudásom megkopott, mert azóta nem kellett a programot használnom. Szeretnék munkakört váltani,és ehhez szükségem van az Excel tudásom frissítésére, fejlesztésére.

Telefonos egyeztetés során kiderült, hogy személyesen és Skype-on keresztül is lehet tanulni. Én ez előbbit preferáltam, de egy próbaórára hagytam magam "rábeszélni" a Skype-ra, ami működött, ezért a továbbiakban is ezt a módot választottam.

Döntésem rugalmas időbeosztást tett lehetővé, és nem kellett az órához az utazási időt hozzá számolom. Semmiféle hátrányát nem érzetem az online kommunikációs formának.

Az egyéni oktatás során könnyedén és gyorsan haladtunk. Személyre szabott, profi oktatást kaptam, ott álltunk meg és annyi időre amennyire szükségem volt. A tanárnő pontos, figyelmes, segítőkész volt.

Gyuri

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

Excel táblázat készítése lépésről lépésre

Az Excel táblázat készítése és használata könnyen megtanulható. Ha teljesen a nulláról kezded a tanulást, akkor első lépésként olvasd el az Excel alapok tudnivalókat, ezt egy külön …

Tovább olvasom →

7 hasznos Excel trükk, amivel végre időt nyerhetsz

7 hasznos Excel trükk, amivel végre időt nyerhetsz! Ugyanis ha megtanulod és alkalmazod, akkor a rutin Excel feladatokat akár harmad-ötöd idő alatt végezheted el, és a …

Tovább olvasom →

Excel feladatok és megoldások

Sokan érdeklődtök Excel feladatok és megoldások iránt, ezért ebben a posztban összegyűjtöm a korábban közzéadott feladtokat, hogy ne kelljen keresgélni. Nagyon örülök, hogy gyakoroljátok az Excel …

Tovább olvasom →