Ügyfeleink mondták

Gyakorlatban nagyon jól alkalmazható a tananyag.

Új munkahelyem van és itt napi szinten használni kell az excelt. (A régi munkahelyemen nem kellett, sajnos.)

Egy ismerősöm ajánlotta az online oktatást, mert már hallott róla. Ez alapján kezdtem el keresni. Az "Excel titkok" már elsőre szimpatikusnak tűnt. Az első telefonos megbeszélésünk után pedig már nem volt vissza út 🙂

Tetszett a közvetlen, nyugodt stílusod és a célratörő és a gyakorlatban nagyon jól alkalmazható tananyag, példák.

Mónika
Pont addig jutottunk, ameddig el akartam jutni.

Azért, Téged választottalak, mert személyes oktatás volt, nem csoportos, és Skypon történik, ki sem kellett mozdulni.

Tetszett az interaktív oktatás, és az, hogy egy feladattal addig időztünk, amíg az világos nem volt. Saját tempóban haladtunk.

Pont addig jutottunk, ameddig el akartam jutni, nincs hiányérzetem. Innentől csak gyakorolni kell... 🙂

Róbert
Nagyon elégedett vagyok az oktatással!

Tetszett, hogy csak velem, az én tudásommal és kérdéseimmel foglalkoztunk. Az oktató kedvesen, türelmesen mégis megfelelő ütemben, időhúzás nélkül magyarázott illetve az órák időpontját rugalmasan kezelte és pontos is volt.

Nagyon elégedett vagyok az oktatással!

Hajnalka
Tökéletesen ráéreztél a számomra optimális tempóra és releváns ismeretanyagra.

Munkakörömből (értékesítő) adódóan gyakran kell nagyobb adatbázisokkal dolgoznom, illetve ezek alapján árajánlatokat nagy számban elkészítenem. E folyamatok optimalizálása-automatizálása végett volt szükségem az Excel mélyebb megismerésére.

Nagyon tetszett oktatóm, Ágnes pontossága, hozzáértése és előadói stílusa. Tökéletesen ráérzett a számomra optimális tempóra és releváns ismeretanyagra. Kitűnő intuitív oktató, nagyon hatékony és kellemes hangvételű órákat tartott.

István
Nagyon jó befektetés volt

Mindenképp egyéni képzést kerestem. Döntő volt a közeli helyszín, a rugalmas időpontlehetőség is. A példák is életszerűek, kreatívak és lépésről lépésre haladnak.
A felépítettség, a sok gyakorlat egyértelműen nagyon pozitív volt. A helyszín és a légkör is nagyon kellemes, tanuáshoz ideális volt. Óriási plusz a gyakorlatorientáltság, hogy az első pillanattól kezdve gyakorlatban alkalmaztuk a tanultakat - semmi felesleges demonstráció, ami máshol sok időt elvett.

Úgy érzem, az Exceles önbizalmamnak is jót tett ez a néhány alkalom.

Nagyon jó befektetés volt

Anonim
Minden pénzt megért, hogy célirányosan [...] gyakorolhattam.

Mindenképp online / skype módszer jöhetett csak szóba a sok munkám miatt. Nagyon gyakorlatias és nem kellett utazgatni oda-vissza. Esti órákban is megoldható volt.

Az árat először elég soknak találtam, de a tanulás mindig befektetés. A mindennapokban folyamatos időzavarral küzdök és minden pénzt megért, hogy célirányosan az egyszerűbb excel fogásoktól az igazi kihívásokig mindent összegezve gyakorolhattam.

Edit