3 érv, amivel ráveheted a főnököd, hogy támogassa az Excel tanulásod

Bátran kérd meg a főnököd, hogy támogassa az Excel tanulásodat anyagilag – vagy legalább munkaidővel! Természetesen minden Excel oktatóanyagról és tanfolyamról tudunk céges számlát adni, így elszámolható.

Ha jobban megismered az Excelt, azzal a főnököd, céged is nyer:

GYORSABB leszel!

A főnöködnek ez azonnali megtérülést jelenthet, hiszen megspórolhatja egy új munkatárs bérét, vagy a túlórák költségét. Már több ezer emberrel dolgoztunk, és azt látjuk, hogy aki egész nap a gép előtt ül, az napi 30 percet garantáltan megspórolhat. Munkakörtől függően akár 2-3 órát is. (Például ha sokat kell adatokat egyeztetned, vagy kimutatásokat készítened).

Számold ki, hogy a havi 10-50 óra megtakarítás mennyit jelentene a bérköltséged alapján – így máris könnyebb érvelni.

PONTOSABB leszel!

Ha pontosabb táblázatokat és átláthatóbb grafikonokat készítesz, akkor főnököd ezentúl naprakész információkat fog kapni a cégéről, ami alapján jobb döntéseket hozhat. Vagy elkerülhet felesleges költségeket.

Van aki a leveleit címezte meg rosszul, mert nem tudott helyesen sorbarendezni az Excellel. Így bukta a nyomda- és a postaköltséget, összesen 640.000 Ft-ot. Vagy olyat is láttunk, aki rosszul számolt ki egy a NAV felé befizetendő tételt, és a következő adóellenőrzésnél jött a büntetés…  Sajnos rengeteg rémtörténetet hallok, amit általában egy banális apróság okoz, pedig Excel tanulással megelőzhető lett volna.

MAGABIZTOSABB leszel!

Sok tanítványunk beszámolt róla, hogy korábban állandó rettegésben volt a képletek miatt, vagy már a munkahelyére se szívesen járt be, mert rühelte az Excel táblákat. Sok munkaadó nem is gondolja, hogy milyen frusztráció egy munkatársnak az Excellel dolgozni úgy, hogy fél tőle.

A frusztráció hatását nehéz számszerűsíteni, de annak megszüntetésével jelentős energiák szabadulnak fel, és sokkal lelkesebben használják a számítógépet és végzik a napi munkájukat.

Továbbá magabiztos tudással már a kollégáknak is szívesen segítenek, így hosszútávon a cég tudása is nő.

Tanulj az ExcelTitokkal

Garantáltan megbarátkozol az Excellel! 🙂

  • Kezdd az Excel Tankönyvvel: Kezdőtől a haladó szintig megismerheted az Excelben rejlő lehetőségeket. Ha szeretsz könyvből tanulni, akkor ez egy jó lehetőség, hogy egy általános képed legyen az Excel funkcióiról.
  • Csoportos tanfolyamok kezdőtől haladóig: Végignézzük az Excel legfontosabb témáit kezdőtől haladó szintig: Adatbevitel, formázások Képletek, számítások Munka nagy adatbázisokkal Kimutatások és diagramok Legfontosabb függvények … és sok egyéb praktikus Excel trükk!
    Az órákon élőben van lehetőséged megkérdezni, amit nem értesz az Excellel kapcsolatban. Az alkalmak során sok hasznos trükköt tanulhatsz – és rögtön be is gyakorolhatod. Online, így bárhonnan bekapcsolódhatsz. Mivel az órákat rögzítjük, így később is visszanézheted a tanultakat.
    Nézd meg, mikor indulnak online-élő oktatásaink, és jelentkezz: https://exceltitok.hu/kezdo-excel-tanfolyam/
  • Ha a cégtől többen tanulnátok, akkor itt kérhetsz ajánlatot: https://exceltitok.hu/cegeknek
  • ExcelTitok VIP Klub: ha már megvannak a stabil alapok, akkor várunk a Klubban, ahol a saját tempódban tanulhatsz, és bármikor felteheted a kérdéseidet.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
Munkahelyet változtattam és szükségem lett az Excel ismeretére.

Tanultam évekkel ezelőtt a függvényekről, de őszintén szólva egy mukkot sem értettem és nem is használtam soha.

Most munkahelyet változtattam és szükségem lett az Excel ismeretére (ami nekem persze nem volt). Ezért vettem 6 órát és máris merészebben nyúlok az eddig érthetetlen függvényekhez, diagramokhoz.

Köszönöm a Tanárnő türelmét és vizuálisan is alátámasztott magyarázatait, a felkészültségét mutató sok-sok előre elkészített gyakorló feladatot. Sokat segített!

Ági

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

30 Excel függvény, amit mindenkinek tudni érdemes

Többszáz Excel függvény közül összegyűjtöttem azt a 30 darabot, amiről mindenképpen érdemes tudnod. A mélyebb megismeréshez persze alaposabb magyarázat és sok-sok gyakorlás szükséges.

Tovább olvasom →

Excel kérdezz – felelek élőben

Solya a koronavírus járványra való tekintettel vállalta, hogy 3 x 60 percben élőben ott lesz a Facebookon és válaszol az ott (vagy korábban) feltett kérdéseitekre. Nézd …

Tovább olvasom →

SZUMHATÖBB függvény

Ha adatokat akarsz összesíteni, akkor annak legegyszerűbb módja a kimutatás készítés vagy más néven pivot tábla.  De ha pénzügyi területen dolgozol, vagy összetettebb számításokat is …

Tovább olvasom →