3 érv, amivel ráveheted a főnököd, hogy támogassa az Excel tanulásod

Bátran kérd meg a főnököd, hogy támogassa az Excel tanulásodat anyagilag – vagy legalább munkaidővel! Természetesen minden Excel oktatóanyagról és tanfolyamról tudunk céges számlát adni, így elszámolható.

Ha jobban megismered az Excelt, azzal a főnököd, céged is nyer:

GYORSABB leszel!

A főnöködnek ez azonnali megtérülést jelenthet, hiszen megspórolhatja egy új munkatárs bérét, vagy a túlórák költségét. Már több ezer emberrel dolgoztunk, és azt látjuk, hogy aki egész nap a gép előtt ül, az napi 30 percet garantáltan megspórolhat. Munkakörtől függően akár 2-3 órát is. (Például ha sokat kell adatokat egyeztetned, vagy kimutatásokat készítened).

Számold ki, hogy a havi 10-50 óra megtakarítás mennyit jelentene a bérköltséged alapján – így máris könnyebb érvelni.

PONTOSABB leszel!

Ha pontosabb táblázatokat és átláthatóbb grafikonokat készítesz, akkor főnököd ezentúl naprakész információkat fog kapni a cégéről, ami alapján jobb döntéseket hozhat. Vagy elkerülhet felesleges költségeket.

Van aki a leveleit címezte meg rosszul, mert nem tudott helyesen sorbarendezni az Excellel. Így bukta a nyomda- és a postaköltséget, összesen 640.000 Ft-ot. Vagy olyat is láttunk, aki rosszul számolt ki egy a NAV felé befizetendő tételt, és a következő adóellenőrzésnél jött a büntetés…  Sajnos rengeteg rémtörténetet hallok, amit általában egy banális apróság okoz, pedig Excel tanulással megelőzhető lett volna.

MAGABIZTOSABB leszel!

Sok tanítványunk beszámolt róla, hogy korábban állandó rettegésben volt a képletek miatt, vagy már a munkahelyére se szívesen járt be, mert rühelte az Excel táblákat. Sok munkaadó nem is gondolja, hogy milyen frusztráció egy munkatársnak az Excellel dolgozni úgy, hogy fél tőle.

A frusztráció hatását nehéz számszerűsíteni, de annak megszüntetésével jelentős energiák szabadulnak fel, és sokkal lelkesebben használják a számítógépet és végzik a napi munkájukat.

Továbbá magabiztos tudással már a kollégáknak is szívesen segítenek, így hosszútávon a cég tudása is nő.

Tanulj az ExcelTitokkal

Garantáltan megbarátkozol az Excellel! 🙂

  • Kezdd az Excel Tankönyvvel: Kezdőtől a haladó szintig megismerheted az Excelben rejlő lehetőségeket. Ha szeretsz könyvből tanulni, akkor ez egy jó lehetőség, hogy egy általános képed legyen az Excel funkcióiról.
  • Csoportos tanfolyamok kezdőtől haladóig: Végignézzük az Excel legfontosabb témáit kezdőtől haladó szintig: Adatbevitel, formázások Képletek, számítások Munka nagy adatbázisokkal Kimutatások és diagramok Legfontosabb függvények … és sok egyéb praktikus Excel trükk!
    Az órákon élőben van lehetőséged megkérdezni, amit nem értesz az Excellel kapcsolatban. Az alkalmak során sok hasznos trükköt tanulhatsz – és rögtön be is gyakorolhatod. Online, így bárhonnan bekapcsolódhatsz. Mivel az órákat rögzítjük, így később is visszanézheted a tanultakat.
    Nézd meg, mikor indulnak online-élő oktatásaink, és jelentkezz: https://exceltitok.hu/kezdo-excel-tanfolyam/
  • Ha a cégtől többen tanulnátok, akkor itt kérhetsz ajánlatot: https://exceltitok.hu/cegeknek
  • ExcelTitok VIP Klub: ha már megvannak a stabil alapok, akkor várunk a Klubban, ahol a saját tempódban tanulhatsz, és bármikor felteheted a kérdéseidet.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
Szemléletesen és érthetően haladtunk

Az órák során rendkívül hatékonyan, szemléletesen és érthetően haladtunk egyre beljebb az Excel világába.

Jó szívvel ajánlom nemcsak az alapoktól indulóknak, hanem azoknak is, akik már meglévő tudásukat szeretnék bővíteni. A függvények "országában" mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb feladatot és annak megoldását. :)

Anikó

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

Szerkeszthető naptársablonok 2020-hoz

A naptár készítés decemberben mindig népszerű téma, sokan szeretnek egyedi naptárt ajándékozni Karácsonyra is. Természetesen a nyomdák is kínálnak sablonokat, ahová csak feltöltöd a fotókat, …

Tovább olvasom →

SZUMHATÖBB függvény

Ha adatokat akarsz összesíteni, akkor annak legegyszerűbb módja a kimutatás készítés vagy más néven pivot tábla.  De ha pénzügyi területen dolgozol, vagy összetettebb számításokat is …

Tovább olvasom →

Excel baki miatt 16 ezerrel kevesebb eset a briteknél

“Egy excel-file okozta hiba miatt közel 16 ezer koronavírus-fertőzött maradt ki az Egyesült Királyság hivatalos statisztikáiból szeptember 25. és október 2. között.” Index “Óriási blama …

Tovább olvasom →