Alapoktól a stabil felhasználóig
Csoportos, interaktív Kezdő Excel Tanfolyam
5 alkalmas online kurzus (Teams-en),
hogy magabiztosan elsajátítsd az Excel alap funkcióit

és stabil felhasználó szinten kezeld.

Szeretnéd megtanulni az Excelt, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
Próbáltad már egyedül, de feladtad, mert hiányoztak az izgalmas feladatok?
Jó lenne, ha lenne valaki, akitől kérdezhetsz, amikor elakadsz?

A tanfolyam alatt benned is összeáll a kép!

Amiről biztosan szó lesz:

Itt minden rejtélyre fény derül, és nemcsak megérted, hanem garantáltan meg is szereted az Excelt!

Egyáltalán nem magától értetődő, hogy valaki tudja az Excelt… Ezt a tanfolyamot azoknak találtuk ki, akik  még nem ismerik az Excel programot, vagy szenvednek attól, hogy kattintgatnak, de nem értik, hogy mi miért történik.
 
Szerintünk NINCS olyan, hogy valaki BÉNA az Excelhez. Megfelelő magyarázatokkal mindenki megérti és meg tudja tanulni! Ha mellé teszi a szükséges GYAKORLÁST, akkor garantáltan el tudja sajátítani az Excelt.
 
Ez a tanfolyam – ahogy már többszáz más tanítányunknak – a Te életedbe is jelentős változást hozhat: elillan a bizonytalanság, a félelem átvált felismerésekbe és sikerélményekbe, egyre magabiztosabb, boldogabb ember leszel, és teher helyett öröm lesz az „Excelezés”.
 
 

Ki lesz az oktatód?

A tréninget Hacsavecz Beatrix, az ExcelTitok oktatója fogja tartani. Betti gazdasági mérnök diplomával, és több mint 20 év nagy-, kis- és középvállalati tapasztalattal rendelkezik

Több évig oktatott Iktató- és Iratkezelő rendszert, emellett jól ismeri a beszerzési folyamatokat, SAP működést – és természetesen az Excelt. Szenvedélyesen szereti átadni a tudását, és különleges türelme van a kezdőkhöz.

A csoportban Kőrös Bernadett, az ExcelTitok alapítója is jelen lesz, és segít, ha kérdésed akad.

Betti-kek

Mikor? Hol? Mennyiért?

következő Excel Tanfolyam 2024. szeptemberben kezdődik
és 5 alkalommal (90 – 90 percig) tart.

2024. szeptember 19. – október 17. (csütörtök 8.30-10:00)
2024. október 7. – november 4. (hétfő 13.00-14:30)

Helyszín: Teams előadások és zárt csoport 

Részvételi díj: csak 26.900 Ft

A tanfolyam a Windows Excelről szól!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Kőrös Bernadett e.v.-val történik adószám: 66604660-1-41. Egyéni vállalkozói szám: 36529915
Semmi gond, hamar belejössz! Ugyanolyan egyszerű, mint a Skype vagy az emailezés vagy a Facebook.
 
Az online tanfolyamot a Teams-en belül tartjuk. Itt lesznek a közös órák, és itt lesz az a zárt fórum is, ahol a kérdéseidet felteheted.
 
A Teams használata ingyenes, itt találsz egy leírást. Természetesen a tanfolyam során tovább segítünk, és a Teamsről is bármikor kérdezhetsz.
 
Így nemcsak az Excelt, hanem a Teams-t is megtanulod használni a tanfolyam során. 🙂
E-mailben elküldöm a Díjbekérőt és az átutalási információkat – akár bankkártyával is fizethetsz. Amint megtörténik a fizetés, megkapod az első feladatokat és a részletes leírást a Teams csatlakozáshoz.
Küldetésünk, hogy minél több emberhez közelebb hozzuk az Excelt. Ezért szervezünk mindenki számára megfizethető tréningeket is. Számunkra szívderítő látni, hogy azonnali sikerélményed van – és hogy az Excel mélyebb ismerete mennyi időt tud spórolni számodra.
 
Persze kicsit abban is bízunk, hogy  kedvet kapsz ahhoz, hogy tovább csiszold a tudásod velünk közösen, vagy ha elakadsz a munkádban, akkor tőlünk kérj segítséget egyéni oktatás keretében.
 
Plusz, hogy másoknak is lelkendezve mesélsz majd a tapasztalataidról – és netán egy nap ezek a barátaid, munkatársaid is rászánják magukat, hogy az ExcelTitoktól tanuljanak Excelt. 🙂
Természetesen! Rendeléskor Díjbekérőt küldök, a fizetést követően pedig e-számlát. A számlát a megadott címre készítem, akár a munkahelyed részére is kérheted, ha támogatják a tanulmányaidat. A számla alanyi adómentes (AAM), azaz nem tartalmaz áfát.
Az online Kezdő Excel Tanfolyamot regisztráljuk a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe. Amennyiben aktívan részt veszel az órákon, akkor a befejezés után automatikusan kapsz egy tanúsítványt. Ezzel igazolhatod a későbbiekben, hogy elvégezted a képzést.
 
Ami ennél is jobb, hogy valóban gyakorlatias tudásra teszel szert, ami sokkal fontosabb, mint egy papír.
Akkor van értelme a tanfolyamnak, ha aktívan részt veszel az órákon. Ezért kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod a részvételt.
 
Megértjük, ha valami váratlan mégis közbejön. 1 alkalommal fogadunk el hiányzást. A felvétel segítségével pótolhatod az órát, és tovább tudsz haladni a csoporttal.
A tanfolyamhoz tartozó példák, felvételek folyamatosan kerülnek fel a zárt csoportba.
A csoport (kérdezési lehetőség és az anyagok a kezdéstől számított 180 napig elérhetőek.
Az Excel egyre gyorsabban változik, és érdemes is követni. Ha teheted, javaslom, hogy O365 előfizetésed legyen, hogy mihamarabb hozzájuss az újdonságokhoz.
 
A Tanfolyamhoz legalább Excel 2013-t kérünk (ez is 8 éves).  A fontosabb különbségekre fel fogjuk hívni a figyelmet. Illetve az alkalmakon a résztvevők is megosztják a képernyőjüket, így több verziót is lesz lehetőséged megismerni.
 
Ha Macintosh-sal dolgozol, akkor mindenképpen a Mac Excel tanfolyamra jelentkezz.
Folyamatosan indítunk kurzusokat, de nem biztos, hogy a következő időpont jobb lesz számodra.
 
Egy tanítványom frappánsan így fogalmazott: “Ha már tudnám azt, amit tanítani akarsz nekem, akkor lenne időm órára jönni.”
 
Gondold végig, mennyivel leszel gyorsabb és okosabb, ha már most eljössz. 5 héten keresztül rászánsz 4-6 órát, de onnantól napi fél-1,5 órát megspórolhatsz a munkádban. Azaz szinte azonnal megtérül a befektetés.
 
Viszont ezeket az órákat továbbra is elvesztegeted, ha később vágsz bele az Excel tanfolyamba.
Igyekszünk a legváltozatosabb eszközökkel bevonni és érdekessé tenni számodra az oktatást. Így inkább előnynek fogod értékelni az online közeget.
 
Ez nem egy online tanfolyam, amit akkor nézel meg, amikor ráérsz. Itt aktív részese leszel az alkalomnak, bármikor kérdezhetsz, és a tematikát is az igényekhez igazítjuk. Mivel közösen tanulunk, a tanultak is jobban beépülnek, mintha csak megnéznél egy videót. 
A csoport létszám 6-14 fő között lesz, hogy még mindenkire jusson kellő figyelem. Amint elérjük a 14 főt, lezárjuk a jelentkezést. Foglald le mielőbb a helyed!

Szerezd be a Tanfolyammal együtt az Excel Kezdő&Haladó Tankönyvet is!

Legyél Te is ugyanilyen lelkes már az első óra után!

“Mindenki irigyel a munkahelyemen, hogy milyen szuper táblázatokat tudok készíteni.”

“Rájössz, hogy valóban csak egy „lufi volt az Excel- mumus”, mint a gyerekkori félelem este az ágy alatt.”

„Az oktató kedvesen, türelmesen mégis megfelelő ütemben, időhúzás nélkül magyarázott.”

 “Nagy élmény volt a Teams képernyőmegosztó lehetősége – nem veszett el a személyesség.”

“Nagyon jól éreztem magam minden órán.”
 
“Nagyon rövid idő alatt, meglepően hatékonyan sikerült a célt elérni.”
 “Hatékonyabban tudom a munkámat végezni.”

“Mindent sikerült teljesíteni, amit ígértél.”
 
“Ha valamit nem értettem, akkor bátran kérdezhettem, mindig készségesen válaszoltál, és lelkiismeretesen elmagyaráztad azokat az összefüggéseket és fogalmakat, amik számomra előtte érthetetlenek voltak.”

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv