Legyél Bátor Excel Felhasználó!
Csoportos, interaktív Excel Tanfolyam
9 alkalmas online kurzus (Teams-en),
hogy magabiztosan elsajátítsd az Excel legfontosabb funkcióit

az alapoktól a haladó szintig.

Szeretnéd megtanulni az Excelt, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
Próbáltál fejlődni, de egyedül feladtad, mert hiányoztak az izgalmas feladatok?
Jó lenne, ha lenne valaki, akitől kérdezhetsz, amikor elakadsz?

Garantáltan tetszeni fog. Kezdd el végre az Excel tanulást!

kezdo_excel_tematika

Hogyan épül fel a 9 alkalmas Kezdő Excel Tanfolyam?

Mit tartalmaz a részvételi díj?

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Közös, interaktív tanulás

9 alkalommal élőben találkozunk és közösen tanulunk. Mindenki aktívan részt vesz a feladatok megoldásában. Ugyanakkor felteheted a kérdéseidet az anyaggal vagy a munkáddal kapcsolatban is.

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Önálló, otthoni gyakorlás

A közös órákon kívül érdemes legalább 2 x 1,5-2 órát önálló gyakorlásra szánnod. Ehhez kapsz rengeteg gyakorló feladatot. Továbbá megkapod a közös alkalmak felvételét is, érdemes azt is visszanézned és ismételned.

Fogjuk a kezedet!

A tanfolyam résztvevői számára biztosítunk egy zárt csoportot, ahol hét közben is kapcsolatban maradunk. Az órák között is felteheted a kérdéseid, megoszthatod a sikereidet. Meglátod, a csapat biztonságot és motivációt ad!

Miért online? Miért élő?

Miért velünk tanulj?

Gyakorlatias példákkal dolgozunk

A feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Hétről hétre érlelődik az anyag

A közös munka során egyre lelkesebb leszel az Excel iránt. Ahogy figyeled magad és a környezeted, egyre tudatosabb leszel, és újabb kérdések fogalmazódnak meg benned, miként lehetne még jobban kihasználni az Excel adta lehetőségeket.

Excel Titok kedvező ár - oktatás, könyv

Elégedett ügyfelek

Ne nekünk higgy, hanem azoknak, akik már minket választottak: eddig több mint 2000 egyéni tanítványt oktattunk. Ezen tapasztalatok alapján készültek a tankönyveink is, és ez alapján állítottuk össze ezt a csoportos tanfolyamot is.

Kik lesznek az oktatóid?

Már több mint 2.000 fő tanult velünk egyéni tanfolyamon – elégedetten.

Több száz diákot tanítottam már, így pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a képzésbe, hogy számodra is öröm legyen az Excelezés!
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója
Tisztában vagyok azzal, hogy milyen mindent kézben tartani, hirtelen intézkedni, a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldást találni a felmerülő nehézségek kiküszöbölésére.
Kőváry Orsolya
Profi, tapasztalt Excel oktató

Spórold meg a több órás kutatómunkát és az állandó stresszt!
Tanuld meg az Excelt biztonságos közegben, sikerélménnyel!

Mikor? Hol? Mennyiért?

következő Excel Tanfolyam 2024. júniusban kezdődik
és 9 alkalommal (1,5-2 órát) tart:

2024. június 5 – július 31. (szerda) 18:00

2024. szeptember 24. – november 13. (szerda) 18:00

2024. október 19. – december 14. (szombat) 10:00

2024. november 19. – december 17. (kedd és csütörtök intenzív) 18:00

 

 

Helyszín: Teams előadások és zárt csoport 

 

Részvételi díj: csak 44.900 Ft

A tanfolyam a Windows Excelről szól!

Ha Macintosh gépen dolgozol, akkor inkább a Mac Excel tanfolyamot ajánlom

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével Kőváry Orsolya e.v.-vel történik adószám: 79451084-1-42.
Semmi gond, hamar belejössz! Ugyanolyan egyszerű, mint a Skype vagy az emailezés vagy a Facebook.
 
Az online tanfolyamot a Teams-en belül tartjuk. Itt lesznek a közös órák, és itt lesz az a zárt fórum is, ahol a kérdéseidet felteheted.
 
A Teams használata ingyenes, itt találsz egy leírást. Természetesen a tanfolyam során tovább segítünk, és a Teamsről is bármikor kérdezhetsz.
 
Így nemcsak az Excelt, hanem a Teams-t is megtanulod használni a tanfolyam során. 🙂
E-mailben elküldöm a Díjbekérőt és az átutalási információkat – akár bankkártyával is fizethetsz. Amint megtörténik a fizetés, megkapod az első feladatokat és a részletes leírást a Teams csatlakozáshoz.
Küldetésünk, hogy minél több emberhez közelebb hozzuk az Excelt. Ezért szervezünk mindenki számára megfizethető tréningeket is. Számunkra szívderítő látni, hogy azonnali sikerélményed van – és hogy az Excel mélyebb ismerete mennyi időt tud spórolni számodra.
 
Persze kicsit abban is bízunk, hogy  kedvet kapsz ahhoz, hogy tovább csiszold a tudásod velünk közösen, vagy ha elakadsz a munkádban, akkor tőlünk kérj segítséget egyéni oktatás keretében.
 
Plusz, hogy másoknak is lelkendezve mesélsz majd a tapasztalataidról – és netán egy nap ezek a barátaid, munkatársaid is rászánják magukat, hogy az ExcelTitoktól tanuljanak Excelt. 🙂
Természetesen! Rendeléskor Díjbekérőt küldök, a fizetést követően pedig e-számlát. A számlát a megadott címre készítem, akár a munkahelyed részére is kérheted, ha támogatják a tanulmányaidat. A számla alanyi adómentes (AAM), azaz nem tartalmaz áfát.
Az online Kezdő Excel Tanfolyamot regisztráljuk a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe. Amennyiben aktívan részt veszel az órákon, akkor a befejezés után automatikusan kapsz egy tanúsítványt. Ezzel igazolhatod a későbbiekben, hogy elvégezted a képzést.
 
Ami ennél is jobb, hogy valóban gyakorlatias tudásra teszel szert, ami sokkal fontosabb, mint egy papír.
Akkor van értelme a tanfolyamnak, ha aktívan részt veszel az órákon. Ezért kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod a részvételt.
 
Megértjük, ha valami váratlan mégis közbejön. 2 alkalommal fogadunk el hiányzást. A felvétel segítségével pótolhatod az órát, és tovább tudsz haladni a csoporttal.
A tanfolyamhoz tartozó példák, felvételek folyamatosan kerülnek fel a zárt csoportba.
A csoport (kérdezési lehetőség és az anyagok a kezdéstől számított 150 napig elérhetőek.
Az Excel egyre gyorsabban változik, és érdemes is követni. Ha teheted, javaslom, hogy O365 előfizetésed legyen, hogy mihamarabb hozzájuss az újdonságokhoz.
 
A Tanfolyamhoz legalább Excel 2013-t kérünk (ez is 8 éves).  A fontosabb különbségekre fel fogjuk hívni a figyelmet. Illetve az alkalmakon a résztvevők is megosztják a képernyőjüket, így több verziót is lesz lehetőséged megismerni.
 
Ha Macintosh-sal dolgozol, akkor mindenképpen a Mac Excel tanfolyamra jelentkezz.
Folyamatosan indítunk kurzusokat, de nem biztos, hogy a következő időpont jobb lesz számodra.
 
Egy tanítványom frappánsan így fogalmazott: “Ha már tudnám azt, amit tanítani akarsz nekem, akkor lenne időm órára jönni.”
 
Gondold végig, mennyivel leszel gyorsabb és okosabb, ha már most eljössz. 9 héten keresztül rászánsz 4-6 órát, de onnantól napi fél-2,5 órát megspórolhatsz a munkádban. Azaz szinte azonnal megtérül a befektetés.
 
Viszont ezeket az órákat továbbra is elvesztegeted, ha később vágsz bele az Excel tanfolyamba.
Igyekszünk a legváltozatosabb eszközökkel bevonni és érdekessé tenni számodra az oktatást. Így inkább előnynek fogod értékelni az online közeget.
 
Ez nem egy online tanfolyam, amit akkor nézel meg, amikor ráérsz. Itt aktív részese leszel az alkalomnak, bármikor kérdezhetsz, és a tematikát is az igényekhez igazítjuk. Mivel közösen tanulunk, a tanultak is jobban beépülnek, mintha csak megnéznél egy videót. 
A csoport létszám 6-20 fő között lesz, hogy még mindenkire jusson kellő figyelem. Amint elérjük a 20 főt, lezárjuk a jelentkezést. Foglald le mielőbb a helyed!

Szerezd be a Tanfolyammal együtt az Excel Kezdő&Haladó Tankönyvet is!

Legyél Te is ugyanilyen lelkes már az első óra után!

Tanítványaink mondták

Nagyon jól magyaráztál, a munkámmal kapcsolatos dolgokat hoztad fel példának

Munkám miatt kellett megtanulni az Excelt. Az interneten találtam rátok, és szinpatikus volt amit olvastam. Egy perc alatt döntöttem, és nem bántam meg, köszönöm😃

Kedves, közvetlen vagy. Nagyon jól magyaráztál, a munkámmal kapcsolatos dolgokat hoztad fel példának stb. Szerintem minden tökéletes volt!

Krisztina

Teljesen rá tudsz hangolódni a tanítvány igényeire

Jól magyarázol, gyorsan lehet veled haladni, ugyanakkor a váratlan kérdéseim sem zökkentettek ki. Azt éreztem rajtad, hogy teljesen rá tudsz hangolódni a tanítvány igényeire, tempójára, gondolkodásmódjára.

Velem gyorsan haladtál és a váratlan kérdéseimre is higgadtan válaszoltál, majd zökkenésmentesen folytattad a saját gondolatmenetedet, de például egy lassú diákkal meg lassan haladnál, és értenéd, mit nem ért.

Viki

Magabiztosan állok a kihívások elé

Jó döntés volt, hogy felkerestelek, és nálad tanultam azt a "mumus " programot, amibe többször beletört a bicskám önállóan.

Amit élveztem az órák során, hogy jól és szakértően magyarázol, az első órák után alig vártam, hogy leülhessek itthon "excel- ezni".Most már magabiztosan állok a kihívások elé, és külön köszönöm a türelmedet, amit egy átlagos tanfolyamon nem kap meg az ember!

Szilvi

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv