TOP 10 Facebook poszt – ezeket kedveltétek a legtöbben

Visszakerestem az idei év legnépszerűbb Facebook posztjait. Most (2022.12.31-én) 28.630 követője van az ExcelTitok Facebook oldalnak. Szinte minden nap osztok meg valamilyen Excel tippet (igen, néha reklámot is, hiszen az oktatóanyagokból származó bevételek teszik lehetővé, hogy legyen időm a posztokkal, tippekkel kreativkodni).

Viszont a Facebook algoritmus olyan, hogy először csak egy kis körnek mutatja meg az új posztot, és az ott tapasztalt reakciók (lájk, hozzászólás, átkattintás, poszt megnézésére szánt idő) alapján mérlegeli, hogy érdemes-e másoknak megmutatni.

Így ‘hiába’ a 28 ezer követő, jellemzően csak 2-3 ezer emberhez jut el a tartalom. Ezért ha érdekelnek az Excel tippek, akkor érdemes lehet gyakrabban megnézni az oldalt, esetleg értesítést kérni az új posztokról. A most összegyűjtött posztok sok lájkot és megosztást kaptak, így 20-50 ezer emberhez is eljutottak, és a lájkok száma is 200 fölött van.

A Toplistát a Facebook alapján közzétett ‘Reactions’ mutatószám alapján gyűjtöttem ki, és a posztokat az aktuális lájkok alapján rendeztem.

Az ExcelTitok Facebook posztok publikusak, így akkor is meg tudod nézni, ha nem vagy fenn a platformon. A képre kattintva automatikusan megnyílik az eredeti poszt.

1. Legnépszerűbb természetesen a macska

Ez a poszt tarolt magasan, rengeteg megosztást kapott, és a hozzászólásoknál sokan megosztottátok a saját képeiteket. Ha Te is „macskás” vagy, akkor mindenképp nézd meg.

2-5. Billentyűkombinációk és egyéb kihívások

Személyes kedvenceim a billentyűkombinációk, szerencsére ilyen vicces formában Ti is vevők vagytok rá. Kis odafigyeléssel rögtön napi fél órát lehet spórolni. Ha végre belevágnál, akkor az 55 napos gyorsbillentyű kihívásban napról napra vezetlek, hogy hogyan érdemes haladni.

Nemcsak a függvények, hanem a poszt is népszerű volt. Talán azért, mert sokaknak kihívás a függvények használata – legalábbis a TOP5 poszt alapján.

Negyedik helyen az egyik legmegosztóbb téma: szerintünk az Excelt bárki meg tudja tanulni – nincs olyan, hogy valaki ‘béna’ hozzá. tudjuk, hogy sokan félnek az Exceltől, és tele vannak rossz tapasztalattal. Mi azért dolgozunk, hogy segítsünk megbarátkozni az Excellel, és legyőzni a kezdeti nehézségeket.

6-8. Ünneplés és lustaság

Általában szeretitek azokat a posztokat, amikor ‘spontán bejelentkezem’. 🙂 Ezek közül a legnépszerűbb az augusztus 20-i posztom lett, ami a TOP10-be is bekerült.

Rendszeresen osztok meg motiváló idézeteket is, amik szintén népszerűek. Valamiért a lustasággal kapcsolatos került be a TOP10 közé – nem is értem… Lehet, hogy inkább Bill Gatest kedvelitek? ?

9-10. Még több billentyű

+ 3 extra poszt

Ez a 2 poszt éppenhogy lecsúszott a TOP10-ről, de személyes kedvenceim:

Végezetül a Tudományos mémek fotója, amit a legtöbben küldtetek el nekem. Ezt is kielemeztem, megmagyaráztam, hiszen az Excel egy végtelenül logikus program, csak időt kell szánni a megismerésére.

Ha szeretnéd velünk tanulni az Excelt

Tarts velünk 2023-ban is: Facebookon és a többi közösségi oldalon is! Továbbra is azon leszek, hogy minél több embernek segítsek megbarátkozni az Excellel, és egyre jobbá válni benne! Ehhez továbbra is maradnak az ingyenes cikkek, posztok.

Viszont ha szeretnél gyorsabban haladni – vagy csak támogatni a munkámat -, akkor ezeket ajánlom:

  • Kezdd az Excel Tankönyvvel: Kezdőtől a haladó szintig megismerheted az Excelben rejlő lehetőségeket. Ha szeretsz könyvből tanulni, akkor ez egy jó lehetőség, hogy egy általános képed legyen az Excel funkcióiról.
  • Csoportos tanfolyamok kezdőtől haladóig: Végignézzük az Excel legfontosabb témáit kezdőtől haladó szintig: Adatbevitel, formázások Képletek, számítások Munka nagy adatbázisokkal Kimutatások és diagramok Legfontosabb függvények … és sok egyéb praktikus Excel trükk!
    Az órákon élőben van lehetőséged megkérdezni, amit nem értesz az Excellel kapcsolatban. Az alkalmak során sok hasznos trükköt tanulhatsz – és rögtön be is gyakorolhatod. Online, így bárhonnan bekapcsolódhatsz. Mivel az órákat rögzítjük, így később is visszanézheted a tanultakat.
    Nézd meg, mikor indulnak online-élő oktatásaink, és jelentkezz: https://exceltitok.hu/kezdo-excel-tanfolyam/
  • ExcelTitok VIP Klub: ha már megvannak a stabil alapok, akkor várunk a Klubban, ahol a saját tempódban tanulhatsz, és bármikor felteheted a kérdéseidet.

(Excel) Sikerekben (is) gazdag, boldog új évet kívánok!

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
There are no testimonial yet

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

Mire való a Szűrő az Excel táblázatban?

A Szűrő feladata, hogy az Excel táblázatban lévő sok adatot a megadott kritériumok szerint leszűkítse. Nézd meg a szűrőről készített videómat, töltsd le a gyakorlófájlt …

Tovább olvasom →

Hasznos billentyűk a kijelölésen belüli mozgáshoz

Jól megy már az egér nélküli kijelölés? Ha nem, akkor először ezt a 9 billentyűkombinációt gyakorold be Most pedig nézzük, hogyan mozoghatsz a kijelölésen belül, …

Tovább olvasom →

Excel baki miatt 16 ezerrel kevesebb eset a briteknél

„Egy excel-file okozta hiba miatt közel 16 ezer koronavírus-fertőzött maradt ki az Egyesült Királyság hivatalos statisztikáiból szeptember 25. és október 2. között.” Index „Óriási blama …

Tovább olvasom →