2020/21 foci EB Excel sablonok

A foci EB és VB mérkőzések eredményeinek követése a szurkolás mellett ismét remek lehetőség az Excel gyakorlására is! Akár saját táblázatot készítesz, akár a kész sablonokból válogatsz, újabb oldalait ismerheted meg az Excelnek. A jó élmények segítenek az emlékezésben is: jobban megmaradnak azok az Excel funkciók, amikor érzelmileg vagy intellektuálisan feldobott vagy.

Ne csak a meccsek izgalmát oszd meg ismerőseiddel, hanem a megszerzett Excel tudást (és ezt a cikket is)!

A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságot eredetileg 2020. június 12. és július 12. között rendezték volna. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztották, június 11. és július 11. között tartják. Emiatt a a tornát továbbra is “UEFA Euro 2020” néven emlegetik.

Az EB történetében először nincs konkrét házigazda, hanem Európa-szerte 11 városban rendezik – köztük Budapesten is. Az elődöntők és a döntő a londoni Wembley Stadionban lesz.

A bajnokságban 24 csapat vesz részt, 6 csoportban.

Az általam talált 2 legjobb sablont mutatom be ebben a cikkben. Ha bátrabb vagy, saját táblázat készítésével is megpróbálkozhatsz.

Többnyelvű foci EB Excel sablon

2014 óta figyelem és ajánlom az Excely.com sablonjait – a külföldi minták közül szerintem ez a legérthetőbb. A cég a rendszeresen készít Excel sablonokat a nagyobb sporteseményekhez. (Itt találod a korábbi cikkeimet: 2014 foci VB, 2016 foci EB, 2018 foci VB)

A táblázat nem igényel különösebb Excel tudást, így minden futball rajongó számára használható!

  1. Töltsd le a Foci EB Excel sablont innen!
  2. Állítsd be a “Settings” fülön a magyar nyelvet (a C4-es cellába írd be, vagy a lenyíló listában keresd ki a “Hungarian” kifejezést). Az időzónát hagyd GMT + 1:00 -en (kivéve ha messzebb laksz), így a meccsek időpontját is pontosan fogod látni.
  3. Innentől elég, ha a fő fülön (UEFA EURO 2021) beírod a meccsek végeredményét. A táblázat kék színnel jelöli a győztes, és pirossal a vesztes csapatot. Továbbá az Excel az UEFA előírásoknak megfelelően automatikusan kiszámítja a focicsapatnak járó pontszámokat és a további menetrendet.

Magyar nyelvű foci EB sablon

A Nemzeti Sport is évek óta biztosít Excel alapú szurkolói szoftvereket magyar nyelven! A 2020/2021-es foci VB-hez tartozó sablont innen letöltheted.

Elsőre megtévesztő lehet, hogy az Excel alján nincsenek fülek (munkalapok), viszont a fejlécen (türkiz sáv) található gombokkal navigálhatsz. (Ha úgy kényelmesebb, a hiányzó Exceles füleket akár be is kapcsolhatod, vagy használhatod a Ctrl PgDn és a Ctrl PgUp billentyűkombinációt is a ‘lapozásra’.)

Ez egy nagyobb, bonyolultabb fájl, mivel rengeteg hasznos kiegészítő információt rögzíthetsz / találsz a benne, pl. a csapatok összetétele, gólszerzők, gólsorrend. A Súgó menüben találsz útmutatót a fájl használatához.

A Tippjáték oldalon lehetőség van előre fogadásokat kötni, és nyomon követni az EB mellett a ‘házi verseny’ eredményeit is. Akár 30 játékos fogadásait is nyomon lehet követni, és a pontozást is a saját szabályaitokhoz igazíthatod.

Készíts saját Excelt a foci EB 2021-hez!

Gyakorlásképpen próbáld meg a mintákat (vagy egyes részleteit) lemásolni. Vagy készíts egy olyan Excel táblát, amely a Te gondolkodásodat és preferenciáidat tükrözi.

Mindkét EB sablonban le vannak védve a fülek. Ezekhez én sem tudom a jelszót, mivel nem én készítettem ezeket a fájlokat.

Gyakorolhatod a következőket:

Jó szurkolást és jó Excel tanulást!

Kérlek, oszd meg ezt a cikket azokkal, akiknek a foci EB segíthet közelebb kerülni az Excelhez.

Ha szükséged van segítségre az Excel tanulásban, vagy a sablonok értelmezéséhez, akkor szívesen segítünk egyéni Excel órákon – akár Skype-on is.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés.

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
Észrevetted a megakadást és újra magyaráztad másképpen.

Többször vettem már részt Excel oktatáson, OKJ-s képzésen és főiskolán is, mégis a nagy létszám és a gyors tempó miatt nem tudtam elsajátítani kellőképpen az Excel rejtelmeit.

A garanciavállalás, amit kínáltál a tanfolyam sikertelensége esetén, erősítette meg bennem, hogy bizonyára "érted a dolgod", ha ilyet mersz vállalni.

Tetszett a kézzelfogható magyarázat. "Áramszünet" esetén észrevetted a megakadást és újra magyaráztad másképpen.

Éva

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

Excel feladatok kezdőknek megoldással
(29 + 34 példa)

Ezek az Excel feladatok kezdőknek megoldással segítenek begyakorolni az Excel alapjait, és magabiztossá tesznek a számítógép előtt. Ma már mindenhol kell az Excel tudás! Az irodai …

Tovább olvasom →

Keresés és csere az Excelben

Használd az Excel Keresés és csere funkcióját, aminek a Ctrl F (keresés) vagy Ctrl H (csere) a billentyűkombinációja. Így többé nem kell a hosszú Excel listákat bogarásznod, ha …

Tovább olvasom →

3 régi húsvéti tojás az Excelben

A húsvéti tojás a programban elrejtett belső vicc, rejtett üzenet vagy funkció, vagy játék, film vagy könyv. Ezeket jellemzően valamilyen elrejtett parancs hívja be, amit …

Tovább olvasom →