2020/21 foci EB Excel sablonok

A foci EB és VB mérkőzések eredményeinek követése a szurkolás mellett ismét remek lehetőség az Excel gyakorlására is! Akár saját táblázatot készítesz, akár a kész sablonokból válogatsz, újabb oldalait ismerheted meg az Excelnek. A jó élmények segítenek az emlékezésben is: jobban megmaradnak azok az Excel funkciók, amikor érzelmileg vagy intellektuálisan feldobott vagy.

Ne csak a meccsek izgalmát oszd meg ismerőseiddel, hanem a megszerzett Excel tudást (és ezt a cikket is)!

A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságot eredetileg 2020. június 12. és július 12. között rendezték volna. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztották, június 11. és július 11. között tartják. Emiatt a a tornát továbbra is „UEFA Euro 2020” néven emlegetik.

Az EB történetében először nincs konkrét házigazda, hanem Európa-szerte 11 városban rendezik – köztük Budapesten is. Az elődöntők és a döntő a londoni Wembley Stadionban lesz.

A bajnokságban 24 csapat vesz részt, 6 csoportban.

Az általam talált 2 legjobb sablont mutatom be ebben a cikkben. Ha bátrabb vagy, saját táblázat készítésével is megpróbálkozhatsz.

Többnyelvű foci EB Excel sablon

2014 óta figyelem és ajánlom az Excely.com sablonjait – a külföldi minták közül szerintem ez a legérthetőbb. A cég a rendszeresen készít Excel sablonokat a nagyobb sporteseményekhez. (Itt találod a korábbi cikkeimet: 2014 foci VB, 2016 foci EB, 2018 foci VB)

A táblázat nem igényel különösebb Excel tudást, így minden futball rajongó számára használható!

  1. Töltsd le a Foci EB Excel sablont innen!
  2. Állítsd be a “Settings” fülön a magyar nyelvet (a C4-es cellába írd be, vagy a lenyíló listában keresd ki a “Hungarian” kifejezést). Az időzónát hagyd GMT + 1:00 -en (kivéve ha messzebb laksz), így a meccsek időpontját is pontosan fogod látni.
  3. Innentől elég, ha a fő fülön (UEFA EURO 2021) beírod a meccsek végeredményét. A táblázat kék színnel jelöli a győztes, és pirossal a vesztes csapatot. Továbbá az Excel az UEFA előírásoknak megfelelően automatikusan kiszámítja a focicsapatnak járó pontszámokat és a további menetrendet.

Magyar nyelvű foci EB sablon

A Nemzeti Sport is évek óta biztosít Excel alapú szurkolói szoftvereket magyar nyelven! A 2020/2021-es foci VB-hez tartozó sablont innen letöltheted.

Elsőre megtévesztő lehet, hogy az Excel alján nincsenek fülek (munkalapok), viszont a fejlécen (türkiz sáv) található gombokkal navigálhatsz. (Ha úgy kényelmesebb, a hiányzó Exceles füleket akár be is kapcsolhatod, vagy használhatod a Ctrl PgDn és a Ctrl PgUp billentyűkombinációt is a ‘lapozásra’.)

Ez egy nagyobb, bonyolultabb fájl, mivel rengeteg hasznos kiegészítő információt rögzíthetsz / találsz a benne, pl. a csapatok összetétele, gólszerzők, gólsorrend. A Súgó menüben találsz útmutatót a fájl használatához.

A Tippjáték oldalon lehetőség van előre fogadásokat kötni, és nyomon követni az EB mellett a ‘házi verseny’ eredményeit is. Akár 30 játékos fogadásait is nyomon lehet követni, és a pontozást is a saját szabályaitokhoz igazíthatod.

Készíts saját Excelt a foci EB 2021-hez!

Gyakorlásképpen próbáld meg a mintákat (vagy egyes részleteit) lemásolni. Vagy készíts egy olyan Excel táblát, amely a Te gondolkodásodat és preferenciáidat tükrözi.

Mindkét EB sablonban le vannak védve a fülek. Ezekhez én sem tudom a jelszót, mivel nem én készítettem ezeket a fájlokat.

Gyakorolhatod a következőket:

Jó szurkolást és jó Excel tanulást!

Kérlek, oszd meg ezt a cikket azokkal, akiknek a foci EB segíthet közelebb kerülni az Excelhez.

Ha szükséged van segítségre az Excel tanulásban, vagy a sablonok értelmezéséhez, akkor szívesen segítünk egyéni Excel órákon – akár Skype-on is.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Jelenleg a klubban rengeteg azonnal használható gyakorlatias tipp van. Nem kell órákig keresned a megoldást Itt megtalálod, ami kell a munkádhoz.

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Előléptetés, nagyobb megbecsülés vagy több szabadidő? Ezt fogod elérni, mert ha elakadsz a Klubban kérdezhetsz és tanulhatsz.

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: tumblr
Tumblr
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Írj üzenetet!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Excel Titok VIp Klub

Gyorsabb, eredményesebb munkavégzés. Magasabb fizetés és több szabadidő!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni? Legyél profibb a munkádban és érd el a célod!

Excel Titok fejlődés- oktatás, könyv

Folyamatosan fejlődsz míg eléred a célod!

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Könyv áráért Excel könyvtár

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Szakértőktől kérdezhetsz akár minden nap

Rólunk mondtátok:
Tudtam, hogy azzal az érzéssel megyek haza, hogy "ez biztosan menni fog éles helyzetben is!"

Nagyon szerettem az óráidra járni, mert soha nem keltett bennem feszültséget, hogy az Excellel kell dolgoznom. Pedig mindig is mumus volt a számomra, mert soha sem értettem, mire jó egyáltalán.

Tudtam, hogy olyan jól érthetően és türelmesen el fogsz mindent magyarázni, hogy azzal az érzéssel megyek haza, hogy "ez biztosan menni fog éles helyzetben is!" Nagyon hasznosnak találom a jegyzeteket, amiket minden óra végén megkaptam, így ha később előveszem, fel tudom frissíteni az ismereteimet, nem kell pusztán a memóriámra hagyatkoznom.

Diána

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket Facebookon!

Ezt olvastad már?

7 hasznos Excel trükk, amivel végre időt nyerhetsz

7 hasznos Excel trükk, amivel végre időt nyerhetsz! Ugyanis ha megtanulod és alkalmazod, akkor a rutin Excel feladatokat akár harmad-ötöd idő alatt végezheted el, és a …

Tovább olvasom →

55 napos Excel kihívás, avagy tanulj gyorsbillentyűket

Október 1-től megismétlődik az 55 napos Excel kihívás, csatlakozz be a Facebook sorozatra, és akkor minden reggel kapsz egy emlékeztetőt a napi gyorsbillentyű „adagról”: október 1 …

Tovább olvasom →

5 ok, amiért megéri Excelt tanulni

Sok új alkalmazás és program van a piacon, amelyek azt ígérik, hogy egyszerűsítik az életet. Mégis, továbbra is az Excel az egyik legszélesebb körben használt …

Tovább olvasom →