Excel tanfolyam

Excel tanfolyam egyénileg: csak azt tanulod, amire valóban szükséged van

Nagyobb Excel tudás kell egy új álláshoz, vagy hogy hatékonyabban végezhesd feladataidat? 

Jó helyen jársz, tudunk segíteni! 

Olyan módszerrel és példákkal dolgozunk, hogy nem csak megtanulod, hanem garantáltan meg is szereted az Excelt!

Gyere egyéni Excel tanfolyamra!

Már néhány alkalom után magabiztosan fogod kezelni a táblázatokat, függvényeket és körleveleket. Garantáltan megbarátkozol az Excellel, és a mindennapi használat során magad is bátran teszel újabb felfedezéseket.

Az órákon gyakorlati példákkal dolgozunk, így számodra is izgalmas lesz, és valóban használható tudásra teszel szert.

Mindezt lényegretörően, a Te ritmusodra, igényeidre és érdeklődési körödre szabva.

Érdekel az egyéni Excel tanfolyam?
A jelentkezéshez kattints ide!

Vélemények az ExcelTitok tanfolyamról

“Mindent sikerült teljesíteni, amit ígértél.”
“Nagyon jól éreztem magam minden órán.”
„Nagyon jó befektetés volt.”
“Nagyon rövid idő alatt, meglepően hatékonyan sikerült (ezt) a célt elérni.”
“Hatékonyabban tudom a munkámat végezni.”
“Nagy élmény volt a skype képernyőmegosztó lehetősége – nem veszett el a személyesség.”
“Mindenki irigyel a munkahelyemen, hogy milyen szuper táblázatokat tudok készíteni.”

Még több visszajelzés itt az oldalon, vagy a Facebookon, vagy ebben a cikkben.

Miért velünk tanulj?

Kőrös Bernadett, az ExcelTitok alapítója, Excel tanfolyam oktató


Szia! Kőrös Bernadett vagyok
, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni. Örömmel segítek Neked is, hogy mielőbb megtanuld.

10 évig a munkám során napi szinten használtam az Excelt. Kellett benne kontakt adatokat vezetnem, később pedig többezres adatbázisokat összefésülnöm, ellenőriznem. Készítettem hétköznapi kimutatásokat, és komplex rendszereket is felállítottam.

2010 szeptembere óta csak Excel oktatással foglalkozom, így már kikristályosodott az oktatási módszerem – azzal együtt, hogy továbbra is folyamatosan tanulok, fejlesztem magamat, az anyagainkat és a tanár-csapatot.

Az Excel tanulás során a legfontosabb célunk, hogy megszeresd és helyesen használd az Excel programot. Profi Excel oktatóink ebben segítenek.

Már 4 fős az oktatói csapatunk – mind a négyen hasonló tudással és elhivatottsággal dolgozunk.

Közös célunk, hogy minél többen megszeressék és helyesen használják az Excel programot.

Már több, mint 2.000 egyéni tanítványt oktattunk.

Köszönhetően a sok tanítványnak, az érdekes kérdéseknek, és a rengeteg tanulásnak, ma már egész más szemmel látom és tanítom az Excel programot, mint amikor még csak a munkámban használtam.

Ezen tudás és tapasztalat alapján állítottam össze az ExcelTitok módszertanát, amellyel képzett oktatótársaim is dolgoznak. Bátran fordulj hozzájuk, mert ha velünk tanulsz, garantált a sikerélmény!

Mi a titok?

Te is képes vagy elsajátítani a szükséges ismereteket! A módszer lényegi része, hogy megváltozzon a hozzáállásod – és sikerélményed legyen! 

Ez az, amit a könyvekből, vagy csoportos tanfolyamokon nem tanulhatsz meg, viszont egy türelmes és lelkes tanár mellett igen.

Képzeld csak el, akár már 2 hét múlva szinte maguktól készülnek a grafikonok, és csak úgy repülnek a kezeidből a különböző kimutatások. Mit éreznél? Örömöt? Büszkeséget? Megkönnyebbülést?

Persze, ez csakis Veled együtt működik! Csak egyedül Te tudod megtanulni és begyakorolni a feladatokat! Én csak gyorsítani tudom ezt a folyamatot azzal, hogy irányt mutatok, és segítelek a megértésben.

Emil: Eddig valahogy kimaradt az Excel, az álláskeresés miatt volt szükség a lemaradás gyors pótlására. Az Excel tanfolyam során eljutottunk az alapoktól a számolásokon át a pivot táblákig és a makrókig. Rendkívül hatékony és személyre szabott oktatásban volt részem. Nagyon hasznosnak érzem az ott eltöltött órákat. Mindenkinek ajánlani tudom!

Érdekel az egyéni Excel tanfolyam?
A jelentkezéshez kattints ide!

Excel tanfolyam sikerélmény és pénz visszafizetési garanciával

Sajnos tudjuk, hogy sok olyan tanfolyam van, amely nem hoz valós eredményt, ezért megértjük, ha valaki egy korábbi rossz élmény miatt óvatosabban választ.

Már az első alkalom során garantáltan tele leszel sikerélménnyel! De ha Nálad mégsem működik az oktatási módszerünk, akkor sincs semmi gond: nem kell fizetned!

Brigi: Igazából féltem az egyéni oktatástól, mert sosem szerettem a középpontban lenni, de a Tanárnő kedvessége, figyelmessége, és főként türelme rögtön elfelejttette velem ezt az érzést.

Felkészültsége, profizmusa előcsalogatta belőlem a korábban már tanult, de feledésbe merült kicsiny tudásomat, sőt újabb és újabb szuper dolgokat tanultam tőle.

Már több mint 1.700 tanítványt oktattunk sikerrel, ezért biztosak vagyunk benne, hogy működik a módszerünk. Tanítványaink visszajelzését Te is elolvashatod.

Az egyéni Excel tanfolyam díja

A fenti előnyöknek köszönhetően akár már 3 alkalom alatt el tudsz sajátítani akkora ismeretanyagot, mint egy 20-30 órás csoportos tanfolyamon.

Hasonló összegért rugalmasan tanulhatsz, személyes odafigyelést kapsz – így az eredmény sokkal tartósabb lesz. Ráadásul a tanfolyam után sem hagyunk magadra!

Érdekel az egyéni Excel tanfolyam?

Töltsd ki az űrlapot, ez még nem jár semmilyen kötelezettséggel! Viszont küldünk Neked minta feladatot és hasznos tippeket, amivel azonnal elkezdheted a tanulást!

Ha még mindig van kérdésed az Excel tanfolyam kapcsán, kattints és olvasd el a gyakori kérdéseket!

Az egyéni, személyre szabott Excel tanfolyam előnyei

  • rugalmas időbeosztás
  • gyakorlatias megközelítés
  • azonnal használható tudás
  • maximálisan az igényeidre és a stílusodra szabva
  • tapasztalt, segítőkész oktatókkal
  • sikerélménnyekkel megtűzdelve
  • feladatsorok és tankönyv az önálló gyakorláshoz

Megéri az Excel tanulásba fektetni?

IGEN! Ha még hezitálsz, olvasd el írásainkat:

A helyesen megválasztott Excel tanfolyam hamar megtérül.
Egy jó Excel tanár igazodik az igényeidhez, így valódi értéket hoz az Excel tanfolyam.
Az Excel oktatás során figyelünk arra, hogy miként használod a billentyűzetet, hogy ezzel is még több időt tudj megspórolni.