Kimondottan Macintosh Excel tanfolyam
Legyél Bátor Excel Felhasználó!
8 részes online kurzus, hogy magabiztosan elsajátítsd az Excel funkcióit az alapoktól a haladó szintig.

Szeretnéd megtanulni az Excelt, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
Eddig önállóan tanultad, és nem tudod, hogy mit nem tudsz?
Jó lenne, ha lenne valaki, akitől kérdezhetsz, amikor elakadsz?

Szeretnéd, ha valaki speciálisan a Te Mac-es Exceledet mutatná meg?

Garantáltan tetszeni fog. Kezdd el végre az Excel tanulást!

Hogyan épül fel a Macintosh Excel Tanfolyam?

Mit tartalmaz a díj?

Excel Titok közösség - oktatás, könyv

Online videók a saját tempódban

A tanfolyam egy korábban élőben megtartott Macintosh Excel oktatás felvételét tartalmazza. 8 alkalommal 90-90 perces oktatásokat. Az egyes témákhoz részletes tartalom és sok hasznos segédanyag is jár.

Excel Titok olvasás- oktatás, könyv

Önálló, otthoni gyakorlás

A felvételeken kívül érdemes legalább alkalmanként 2-3 x 1-2 órát az önálló gyakorlásra szánnod. Ehhez kapsz rengeteg gyakorló feladatot.

Fogjuk a kezedet!

A kurzus vásárlói számára biztosítunk egy zárt csoportot, amihez korlátlanul hozzáférsz, és fél évig felteheted az Excellel kapcsolatos kérdéseid, megoszthatod a sikereidet.

Miért velünk tanulj?

Gyakorlatias példákkal dolgozunk

A feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Hétről hétre érlelődik az anyag

A közös munka során egyre lelkesebb leszel az Excel iránt. Ahogy figyeled magad és a környezeted, egyre tudatosabb leszel, és újabb kérdések fogalmazódnak meg benned, miként lehetne még jobban kihasználni az Excel adta lehetőségeket.

Excel Titok kedvező ár - oktatás, könyv

Elégedett ügyfelek

Ne nekünk higgy, hanem azoknak, akik már minket választottak: eddig több mint 2000 egyéni tanítványt oktattunk. Ezen tapasztalatok alapján készültek a tankönyveink is, és ez alapján állítottuk össze ezt a csoportos tanfolyamot is.

Ki lesz az oktatód?

Már több mint 2.000 fő tanult velünk egyéni tanfolyamon – elégedetten.

Ebben a kurzusban kimondottan Macintosh Excellel fogunk dolgozni.

Több száz diákot tanítottam már, így pontosan tudom, hogy melyek a leggyakoribb hibák és logikai elakadások. A tudásom javát szedtem össze ebbe a képzésbe, hogy számodra is öröm legyen az Excelezés!
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Spórold meg a több órás kutatómunkát és az állandó stresszt!
Tanuld meg az Excelt biztonságos közegben, sikerélménnyel!

Mikor? Hol? Mennyiért?

Online: A tanfolyamot előre rögzítettük

Így a saját tempódban tudod feldolgozni

Helyszín: Teams zárt csoport

A csoporthoz és az anyagokhoz korlátlanul hozzáférsz, azokat le is töltheted saját részre.
A tanfolyam mellé féléves kérdezési lehetőség is jár, segítünk, ha elakadsz.

A Macintosh Excel tanfolyam ára: 29.900 Ft

A tanfolyam a Macintosh Excelről szól. A Numbers nem része az oktatásnak.

Ha Windowsos gépen dolgozol, akkor csatlakozz be a 9 alkalmas élő képzésinkbe.
Windows Excel tanfolyam részleteit és időpontjait itt találod.

 
A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Kőrös Bernadett e.v.-val történik adószám: 66604660-1-41. Egyéni vállalkozói szám: 36529915
Semmi gond, hamar belejössz! Ugyanolyan egyszerű, mint a Skype vagy az emailezés vagy a Facebook.
 
Az online tanfolyamot a Teams-en belül találod. Itt találod a felvételeket és a fájlokat és itt lesz az a zárt fórum is, ahol a kérdéseidet felteheted.
 
A Teams használata ingyenes, itt találsz egy leírást. Természetesen a tanfolyam során tovább segítünk, és a Teamsről is bármikor kérdezhetsz.
 
Így nemcsak az Excelt, hanem a Teams-t is megtanulod használni a tanfolyam során. 🙂
E-mailben elküldöm a Díjbekérőt és az átutalási információkat – akár bankkártyával is fizethetsz. Amint megtörténik a fizetés, megkapod az első feladatokat és a részletes leírást a Teams csatlakozáshoz.
Küldetésünk, hogy minél több emberhez közelebb hozzuk az Excelt. Ezért szervezünk mindenki számára megfizethető tréningeket is. Számunkra szívderítő látni, hogy azonnali sikerélményed van – és hogy az Excel mélyebb ismerete mennyi időt tud spórolni számodra.
 
Persze kicsit abban is bízunk, hogy  kedvet kapsz ahhoz, hogy tovább csiszold a tudásod velünk közösen, vagy ha elakadsz a munkádban, akkor tőlünk kérj segítséget egyéni oktatás keretében.
 
Plusz, hogy másoknak is lelkendezve mesélsz majd a tapasztalataidról – és netán egy nap ezek a barátaid, munkatársaid is rászánják magukat, hogy az ExcelTitoktól tanuljanak Excelt. 🙂
Természetesen! Rendeléskor Díjbekérőt küldök, a fizetést követően pedig e-számlát. A számlát a megadott címre készítem, akár a munkahelyed részére is kérheted, ha támogatják a tanulmányaidat. A számla alanyi adómentes (AAM), azaz nem tartalmaz áfát.
Az online Kezdő Excel Tanfolyamot regisztráljuk a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe. Amennyiben becsületesen feldolgozod az anyagot, akkor a befejezés után automatikusan kapsz egy tanúsítványt. Ezzel igazolhatod a későbbiekben, hogy elvégezted a képzést.
 
Ami ennél is jobb, hogy valóban gyakorlatias tudásra teszel szert, ami sokkal fontosabb, mint egy papír.
A tanfolyamhoz tartozó példák, felvételek folyamatosan elérhetőek a zárt csoportban, illetve le is tudod menteni magadnak. 
A kérdezési lehetőség a vásárlástól számított 180 napig elérhető. Mivel azonban a csoport tagja maradsz, a többiek kérdéseit továbbra is látni fogod.
A Numbers és az Excel 2 eltérő program. A Numbers nem része a tanfolyamnak. Kimondottan a Mac-en futó Excelt fogjuk tanulni.
Ha érdekel az Excel, kérlek, mindenképpen telepítsd a Macintosh gépedre. 
 
Az Excel egyre gyorsabban változik, és érdemes is követni. Ha teheted, javaslom, hogy O365 előfizetésed legyen, hogy mihamarabb hozzájuss az újdonságokhoz. A felvételeken is többnyire ez szerepel.
 
A Tanfolyamhoz legalább Excel 2013-t kérünk (ez is 8 éves).  A fontosabb különbségekre fel fogjuk hívni a figyelmet. 
 
Ha Macintosh gépet használsz, és szükséged van mélyebb Excel tudásra, akkor érdemes jobban megismerned és mielőbb jelentkezned.
 
Egy tanítványom frappánsan így fogalmazott: “Ha már tudnám azt, amit tanítani akarsz nekem, akkor lenne időm órára jönni.”
 
Gondold végig, mennyivel leszel gyorsabb és okosabb, ha már most rászánsz heti 4-6 órát, és ezzel napi fél-2,5 órát megspórolhatsz a munkádban. Azaz szinte azonnal megtérül a befektetés.
 
Viszont ezeket az órákat továbbra is elvesztegeted, ha később vágsz bele az Excel tanfolyamba.
A csoportban fél éven belül korlátlanul kérdezhetsz. Ha ezen felül szeretnél személyes – jellemzően online – segítséget is, akkor bármikor kérhetsz akár rövidebb különórát is.
 
A tanfolyam mellé kedvezményes óradíjat biztosítunk:
* 5.000 Ft / 30 perc
* 15.000 Ft / 90 perc
* vagy időarányosan tetszőleges hosszúságban.
 
Az egyéni órán a tanfolyamról  is kérdezhetsz, közösen gyakorolhatunk, de akár konkrét munkahelyi problémát is hozhatsz.

Szerezd be a Tanfolyammal együtt az Excel Kezdő&Haladó Tankönyvet is!

Tanítványaink mondták

Nagyon jól magyaráztál, a munkámmal kapcsolatos dolgokat hoztad fel példának

Munkám miatt kellett megtanulni az Excelt. Az interneten találtam rátok, és szinpatikus volt amit olvastam. Egy perc alatt döntöttem, és nem bántam meg, köszönöm😃

Kedves, közvetlen vagy. Nagyon jól magyaráztál, a munkámmal kapcsolatos dolgokat hoztad fel példának stb. Szerintem minden tökéletes volt!

Krisztina

Teljesen rá tudsz hangolódni a tanítvány igényeire

Jól magyarázol, gyorsan lehet veled haladni, ugyanakkor a váratlan kérdéseim sem zökkentettek ki. Azt éreztem rajtad, hogy teljesen rá tudsz hangolódni a tanítvány igényeire, tempójára, gondolkodásmódjára.

Velem gyorsan haladtál és a váratlan kérdéseimre is higgadtan válaszoltál, majd zökkenésmentesen folytattad a saját gondolatmenetedet, de például egy lassú diákkal meg lassan haladnál, és értenéd, mit nem ért.

Viki

Magabiztosan állok a kihívások elé

Jó döntés volt, hogy felkerestelek, és nálad tanultam azt a "mumus " programot, amibe többször beletört a bicskám önállóan.

Amit élveztem az órák során, hogy jól és szakértően magyarázol, az első órák után alig vártam, hogy leülhessek itthon "excel- ezni".Most már magabiztosan állok a kihívások elé, és külön köszönöm a türelmedet, amit egy átlagos tanfolyamon nem kap meg az ember!

Szilvi

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv