Üzleti Excel Workshopok: Fejleszd a céged és az ügymenetedet Excellel

Gyere el egy Üzleti Excel Workshopra, és fedezd fel, hogy mennyi időt spórolhat, és mennyit egyszerűsíthet az Excel.

Valós életből vett fájdalompontokra koncentrálunk, így igazán felüdítő lesz működő megoldásokról tanulni.

Jelenleg 5 üzleti témából választhatsz – Windows és Mac platformon is oktatunk.

Adatelemzés és vállalati műszerfal készítés

Gyere el, és ismerd meg az Excel pivot tábla funkcióját, mellyel pillanatok alatt összesítheted az adataidat és látványos grafikonokkal szemléltetheted őket.

Megtanulod, hogyan készítheted el a céged (területed) főbb mutatószámait tartalmzó műszerfalat, vagy hogyan egyszerűsítheted a jelentések készítését.

Részletes leírás  (ÚJ! Külön dátum a Mac gépekre!)

Az Árajánlat workshopot Neked ajánljuk, ha túl sok időd megy el az árak kiszámításával és az ajánlatok testre szabásával.

Gyakorlati példákon nézzük végig, hogy milyen elemekből érdemes felépíteni egy árajánlatot, hogyan automatizálhatod a számításokat, és hogyan teheted a kollégáid számára is könnyen használhatóvá a kalkulátort. Részletes leírás  (ÚJ! Külön dátum a Mac gépekre!)

Makró alapok és haladó (VBA programozás)

Tömény, gyakorlatias tudás 4 x 90 percben. Bővebben itt olvashatsz a makró alapok workshopról.

Hiába használod nagyon rutinosan az Excelt, a havi, heti vagy akár napi rendszerességgel ismétlődő feladatok elvégzése továbbra is gondot okoz. Akár órákat is igénybe vehet egy táblázat megfelelő adatokkal való feltöltése, vagy adott külalakra történő formázása, de a tömeges másolási / törlési feladatok is idegőrlő, egyhangú terhelést jelentenek.

Ha úgy érzed, hogy ezen változtatnod kell, ismerd meg a makrókészítés világát, amivel elképesztő hatékonyságnövelést érhetsz el. Lehet, hogy eddig 8 órán át kellett előkészítened egy havi nyitást? Most megmutatjuk, hogyan csökkentheted ezt le pár percre.

Folytatásként pedig a 2 napos haladó képzésünkön tanulhatod meg a VBA programozást, ahol saját alkalmazást fejleszthetsz az Excel mellé.

Kérdőív készítés és elemzés

Derítsd ki vásárlóid legtitkosabb vágyait! Gyere el, és tanuld meg, hogy érdemes egy kérdőívet összeállítanod. Bővebben itt.

Egy jól megfogalmazott kérdőívvel értéket és figyelmet adhatsz az ügyfeleidnek! Ha pedig helyesen értelmezed a kapott eredményeket, akkor a cégedet a vevők igényeinek megfelelően fogod fejleszteni.

Bogozd ki a válaszok mögötti rejtett összefüggéseket! Ha helyesen értelmezed a kapott eredményeket, akkor a cégedet a vevők igényeinek megfelelően fogod fejleszteni. Miután begyűjtötted az első adatokat, a következő alkalommal együtt kielemezzük azokat.

ÚJ! Átlátható 2018-as költségvetés még idén!

Fontos számodra, hogy a céged, vállalkozásod pénzügyeit a kezedben tartsd? Akkor szerezd meg azt a távcsövet, amivel közelebbre jön a távol és biztonságosan, havi szinten átlátod a céged pénzügyi helyzetét.

Ezen a workshopon megtanulhatod, hogy mi a különbség a régi és a könnyen kezelhető költségvetések között, és hogyan kövesd  naprakészen a terv-tény adatokat. Bővebben

Cégek részére

A workshopokat saját cégedhez is megrendelheted. Ára budapesti helyszín esetén 3 x 90 perces oktatás esetén 130.000 Ft, 4 x 90 perces oktatás esetén 150.000 Ft. (Vidékre extra kiszállási díj ellenében, ami a távolság függvényében 10.000 és 40.000 Ft között mozog.) 

Jelentkezz most!

Ezért érdemes eljönnöd:

 • Tömény, gyakorlatias információkra számíthatsz. Már a workshopon elkezdhetsz a saját problémádon dolgozni. Nem csak megtanulod, hanem egyből át is ülteted a gyakorlatba, és kész megoldásokkal mehetsz haza.
 • Egy alkalommal maximum 8 fő vehet részt, hogy mindenkire jusson kellő figyelem.
 • Menet közben van lehetőség kérdezni, és egymástól is tudtok tanulni.
 • Jellemzően 3 x 90 perc oktatás 13:00-18:00 között, így csak egy fél napot kell kivenned.
 • A kényelmes időbeosztás és közvetlen légkör garantálja, hogy végig figyelni tudj és élvezd a munkát!
 • Tapasztalt trénereink sok éves céges, gyakorlati tudással rendelkeznek, így értik a helyzetedet. Emellett az Excel oktatásában is kimagaslóan rutinosak.
 • A saját gépeden dolgozhatsz. (Olyan laptopot hozz magaddal, amelyen Excel 2007, 2010, 2013, 2016 van. Ha Mac géped van, akkor mindenképp jelezd külön! Ha szükséges, az időpontról külön egyeztetünk.)

A workshop mellé ezeket a bónuszokat is megkapod:

 • A tréningen megoldott példákat és egyéb gyakorló feladatokat, kidolgozott megoldásokat.
 • Egy Excel kézikönyvet, amely tartalmazza a Kezdő & Haladó funkciók leírását.
 • Fogom a kezed“: segítek, ha a megvalósítás során akadályba ütközöl. A workshop után is felteheted a kérdéseidet. (Komplexebb témák esetén természetesen érdemesebb egyéni oktatást kérned.)

Egyéb tudnivalók:

 • Budapesti, jól megközelíthető helyszínen lesz a csoport.
 • A részleteket és a pontos tematikát emailben kapod meg.
 • Alap szintű Excel tudás szükséges. (szummázás, képletek, szűrés, diagramok) Ha nem vagy biztos a tudásodban, kérj egyéni oktatást.

Visszajelzések a korábbi résztvevőktől

❋ Megint lenyűgözött az Excelben rejlő hatalmas lehetőség.

❋ A gyakorlat volt hangsúlyban nem az elmélet.

❋ Tetszett a kis létszám és hogy valóban segíteni szeretnétek nem csak a pénzre hajtottatok. Látszott hogy fontos, hogy megértsem azt amit át szeretnétek adni.

❋ Nagyon tetszettek az életszerű példák, leegyszerűsített alap szituációkkal megérteni a bonyolultabb táblázatokat, kimutatásokat. Ez egy hatalmas segítség volt az alapok megértéséhez.

❋ Nagyon jó volt a workshop, sok érdekes, új dolgot tanultam, amit alkalmazok is.

❋ Az volt az érzésem, a tréner valóban azt akarja, hogy minél jobban használjam az excelt és kész minden tudását átadni. Rendelkezik gyakorlati tapasztalatokkal is, ezért nem csak a funkciókat ismeri, hanem az alkalmazhatóságot is, mikor mire célszerű használni az excel által adott lehetőségeket.