Szervezd ki!

Ha nem érdekelnek a részletek, nincs időd, kedved, kapacitásod, viszont gyors eredményeket akarsz, akkor bízz meg bennünket a megvalósítással

Néhány példa, hogy miben tudunk segíteni:

Kimutatások, éves elemzések elkészítése:

A meglévő adataidból egy olyan céges műszerfalat varázsolunk számodra, amit érdemes lesz rendszeresen megnyitnod, mert végre naprakészen látni fogod, hogy hogy áll a céged.

A táblázatokból és diagramokból végre tudni fogod, hogy melyik kampány vagy fejlesztés érte meg igazán, mit érdemes erősíteni, és mit kell megszűntetni.

Ezt kiszervezem

Adatbázisok előkészítése és összefuttatása:

A kampányaidhoz összerendezzük az adatokat, akár az eddigi “belső listákat” kell összeollózni, akár új adatbázist vásároltál. Vagy az elmondott paraméterek alapján feltöltjük az üres mezőket, hogy mindenkinek testreszabott ajánlatot tudj adni. Így Neked elég a kreatív résszel foglalkoznod.

Azt is lepasszolhatod, ha ugyanaz a táblázatod több verzióban van meg – és már beefáradtál az állandó bogarászásba. Tipikusan ilyenek az árlisták, email listák, vevőlisták. Mi összeollózuk Neked az adatokat, hogy Te már a „végleges” listákkal tudj dolgozni.

Ezt kiszervezem

Szükséges nyilvántartások elkészítése:

Felszámoljuk a polcon, vagy a fájlkezelő mélyén porosodó adatkupacokat – hogy ne frusztráljanak tovább. Egységes táblázatba szerkesztjük az adatokat, papírról vagy több különböző Excelből.

Elkészítjük azokat a nyilvántartásokat (pl.: gépkocsi-, munkaidőnyilvántartás), amelyektől borsózik a hátad – akár évekre visszamenőleg is – persze csak akkor, ha megvannak hozzá az adataid.

Összerendezzük a bankszámlakivonatokat és egyéb elszámolásokat, amelyeket külsős cégektől kapsz Excel vagy pdf formátumban.

Ezt kiszervezem

Kalkulátor készítés, modellezés: 

Szeretnél egy árajánlat kalkulátort, ami egyszerűsíti a számításokat? Egy “rutin” számításnak nem szabadna 5 percnél többe telnie. Ha Te egy ajánlattal fél órát foglalkozol, akkor az minden alkalommal 25 perc veszteség. Napi 4 ajánlatnál már 100 perc. Ami hetente több mint egy munkanap… Egy jó Excel kalkulátorral akár több ember munkáját megspórolhatod, vagy felszabadíthatod az értékestőidet, hogy a papírmunka helyett valóban az ügyfelekre fókuszálhassanak.

Vagy fejlesztetnél valami egyedi megoldást, de előtte kíváncsi vagy rá, hogy egyáltalán megvalósítható-e? Az Excel kiválóan alkalmas a modellezésre – amivel rengeteg fejlesztői költséget megspórolhatsz. Sőt, magában az Excelben is lehet kisebb programokat írni és ezáltal automatizálni a rendszeresen ismétlődő feladatokat.

Ezt kiszervezem

Adat import-export:

Ha több szoftvert is használsz, vagy épp szolgáltatót váltasz, akkor bizony „mozgatni” kell az adatokat. De persze minden rendszer kicsit más, ami némi átalakítást igényel. Ránk ebben is számíthatsz.

Ezt kiszervezem

Munkatársak betanítása:

Ha kell, betanítjuk a munkatársat az Excel és a nyilvántartások használatára. Így biztosan gyorsabban és kisebb hibázási eséllyel fogják végezni a feladataikat. Sőt, komplexebben fogják látni a folyamatokat, és komolyabb feladatokat is rájuk bízhatsz.

Ezt kiszervezem

Pdf táblázatok átalakítása Excelbe:

Sok adatod van, csak épp pdf formátumban kapod meg őket, emiatt használhatatlanok számodra. Semmi gond, mi átvarázsoljuk az Excelbe, és életre keltjük őket.

Egyéb „szutyok” munkák felszámolása:

Mondd el nekünk, hogy mi a problémád, és ha tudunk, keresünk rá megoldást.

Miért minket válassz Excel és adatkezelés témában partnerednek?

  • Mind a 4-en sok éves céges tapasztalattal rendelkezünk, ezért nem csak az Excelt, hanem egy cég működését is könnyen átlátjuk és gyorsan megtaláljuk az ideális megoldást.
  • Több éve „főállásban” Excelezünk, így látjuk a tipikus hibákat és ismerjük a bevált praktikákat. Számos esettel találkoztunk már. Lehet, hogy még keresed a szavakat, hogy megfogalmazd a problémádat, mi már értjük és szállítjuk is az eredményeket.
  • Az oktatásban és az egyedi megoldásokban is a Megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt és testreszabott képzést vagy adatbázist biztosítunk. Emellett képes vagyunk érthető módon elmagyarázni a vonatkozó Excel ismereteket és az Excel lehetőségeit.
  • A hatékonyság megszállottjai vagyunk: arra törekszünk, hogy minél egyszerűbben oldjuk meg a problémákat, és olyan rendszereket hozzunk létre, amelyek hosszú távon jól működnek.

Kiszervezem

Pár szó rólunk

Koros-Bernadett

Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

PalosIldiko-351-374Pálos Ildikó vagyok,

marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam multinacionális cégeknél vezetői pozíciókban, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Kőváry Orsolya vagyok,

mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint.

Schmidt Ágnes  vagyok,

korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen. Legfontosabb számomra a gyors és pontos munkavégzés, erre bátorítom tanítványaimat is.

Érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv