Cégeknek

A kihelyezett céges Excel oktatás során egyénileg foglalkozunk munkatársaiddal, így garantáltan hatékonyabban fogják használni az Excelt.

Segítséget szeretnél az Excelhez, de gyorsan?!

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Gyorsan megtérül a céges Excel oktatás, hiszen napi fél órát tudunk spórolni a munkatársak feladatain.

Kinőtted a kockás füzetet, mert elszaporodtak a nyilvántartásaid, de nem tudod, milyen lenne egy működőképes táblázat?

Munkatársaid napi szinten használják az Excelt, de lehet, hogy nem elég hatékonyan?

Bosszant, hogy a tőlük kapott táblázatokat nem tudod értelmezni? Netán pontatlanok a benne lévő adatok?

Szoktál olyan táblázatokat kapni, amiben kiolvashatatlan hieroglifákkal íródott függvények szerepelnek, pedig tudod, hogy lehetne sokkal egyszerűbben és átláthatóbban elkészíteni? Vagy csak azt szeretnéd, ha a munkatársaid gyorsabb és magabiztosabb Excel felhasználók lennének, hogy a nap végén több nyereség maradjon a zsebedben?

Megoldás: kihelyezett céges Excel tanfolyam

Mit szólnál hozzá, ha munkatársaid, vagy akár Te magad néhány klikk segítségével kész táblázatokat varázsolnátok? Ha a holnapra kért kimutatás tegnapra elkészülne? Ha egy jól megválasztott függvénnyel félnapi munkát megspórolhatnál magadnak?

Kihelyezett céges Excel oktatás esetén is az “egyéni” oktatást javasoljuk, azaz a résztvevők nem 8-10 fős csoportokban, hanem párosával jönnek az oktatásra.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Hívj minket,

ha szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra.

Hatékony céges Excel oktatás 2 fős kiscsoportokban

Segítünk a tanulócsoportok és a tematika kialakításában is.

Garantáljuk, hogy az általunk kipróbált céges Excel oktatás során a kollégáid megszeretik az Excelt, és az ismeretek fejlesztése után sokkal hatékonyabban végzik el feladataikat: képesek lesznek az önálló és munkára és rövidebb határidőre elkészülnek a feladatok.

Miért hatékonyabb a kiscsoportos oktatás?

2 fős csoportokkal dolgozunk, melynek során személyes légkör alakul ki, így a kollégák jobban részt vesznek a foglalkozáson. Ha valamit nem értenek, egyből meg merik kérdezni, így biztosan átmegy az információ.

A témákat az igényeknek megfelelően állítom össze, így csak azokkal a területekkel foglalkozunk, amelyekkel valóban szükséges. Mivel látom a diákokat, ellenőrizni tudom, hogy jól csinálják-e a feladatokat, probléma esetén tudok segíteni és a rossz berögződéseket javítani.

Persze a haladáshoz szükség van résztvevők motiváltságára és az önálló gyakorlására is. Viszont ha ez megvan, akár 3-5 alkalom (90 perc) után látványos fejlődést tudnak elérni. Ráadásul így a munkából is rövidebb időre esnek ki.

Helyszín: Nemcsak Budapesten, hanem az ország egész területén vállalunk oktatást, ha szeretnéd az Excel képzést munkahelyi körülmények között – kényelmesebben – biztosítani kollégáidnak.

Az oktatáshoz szükséges technikai háttér: külön helyiség, résztvevőknek saját gép (monitor, egér), 2 főnél nagyobb csoport esetén oktatói gép, projektor és flipchart.

Workshopszerű csoportos oktatás

A publikus workshop témáinkban (Kimutatás készítés, Árajánlat készítés, Makró írás alapok) rendelhetsz cégedhez is kihelyezett workshopot.

A tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy a kiscsoportos (“egyéni”) oktatás sokkal eredményesebb. Emiatt a workshopokat is érdemesebb egyéni oktatással kombinálni.

Konzultáció, kiszervezés

Az átláthatatlanul szövevényes táblázatok optimalizálásában, a kimutatások egyszerűsítésében, vagy éppen egy új folyamathoz kapcsolódó táblázat létrehozásában is tudok segíteni.

Ha pontosan tudod, hogy mit kellene csinálnod, mi a vágyott kimenet, de nincs időd, kedved, kapacitásod, akkor szervezd ki nekünk a feladatot. Ez lehet egyszeri alkalom, vagy rendszeres megbízás.

A legjobb persze, ha házon belül is megvan az Excel tudás. A céges Excel oktatás részeteiért kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Pár szó rólunk

Kőrös Bernadett, az ExcelTitok vezetője rendszeresen tart kihelyezett céges Excel oktatásokat.Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

Pálos IldikóPálos Ildikó vagyok,

marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam multinacionális cégeknél vezetői pozíciókban, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Kőváry Orsolya vagyok,Kőváry Orsolya

mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint.

Schmidt ÁgnesSchmidt Ágnes  vagyok,

korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen. Legfontosabb számomra a gyors és pontos munkavégzés, erre bátorítom tanítványaimat is.

Miért minket válassz Excel tanárnak?

  • Teljesen az igényeitekre szabott ütemterv és időbeosztás szerint haladunk.
  • Mindhárman sok éves céges tapasztalattal rendelkezünk, ezért nem csak az Excelt, hanem egy cég működését is könnyen átlátjuk.
  • Türelmes és lelkes oktatók vagyunk, imádjuk az Excelt és nagyon szeretjük látni, ahogy a tanítványaink is megkedvelik.

Sikerélmény garancia céges Excel oktatás mellé

Mivel egyénileg foglalkozunk a kollégákkal, garantáljuk, hogy megszeretik az Excelt, és az ismeretek fejlesztése után sokkal hatékonyabban végzik el feladataikat. Ha úgy érzed, hogy ez nem következett be, akkor visszafizetem az oktatásba fektetett pénzed.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

A kihelyezett oktatás 4-6 főtől költséghatékony. Kisebb létszám esetén javaslom, hogy válaszd a Skype oktatást, vagy küldd el munkatársaidat a Deák téri irodánkba.

Ha kérdésed van, jelezd bátran, és megválaszoljuk.

Megéri az Excel oktatásba fektetni?

Olvasd el írásainkat: