Egyéni Excel oktatás [Személyre szabott]

Nincs buta kérdés

Az órákon egyedül vagy, csak veled foglalkozunk, nem kell másokhoz alkalmazkodnod, vagy attól tartanod, hogy “butaságot” kérdezel.

Excel Titok döntés- oktatás, könyv

100% odafigyelés

Személyre szabott tematikát, és személyes odafigyelést kapsz, mivel azt szeretnénk, hogy élvezd a tanulást!

Excel Titok célzott megoldás - oktatás, könyv

Pontosan ami kell

Abszolút gyakorlatias dolgokat fogsz tanulni, pont olyasmiket, amivel az interjúkon vagy a munkádban találkozhatsz.

Könnyebb és szórakoztatóbb lesz az Excel oktatás, mint hinnéd!

Spórold meg a több órás kutatómunkát és própálgatást

Arra tanítunk meg amire pontosan szükséged van [semmi rizsa]

Hogyan tanítunk?

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Sikerélmény garanciával

Az Excel és az Excel oktatás unalmas… Talán elsőre Neked is ez jut eszedbe. Nálunk viszont már az első alkalommal tele leszel sikerélménnyel! Erre garanciát is vállalunk, vagyis ha nem tetszik az Excel oktatás, akkor visszakapod a pénzed.

Mitől eredményes az egyéni Excel oktatás?

Órák helyett egy komplex tanulási rendszert kínálunk, ami biztosítja azt, hogy az Excelt ne csak megismerd, hanem valóban elsajátítsd, és sokáig élvezd ezt a tudást.

Éppen ezért az alkalmi konzultáció helyett egy legalább 3 x (90 perces) alkalomból álló egyéni Excel tanfolyamot ajánlunk, ami mellé számos extra segítséget is adunk, például:

Mennyibe kerül az Excel oktatás?

Kőrös Bernadett az Excel Titok alapítója. Excel szakértő és oktató.

A sok gyakorlásnak és a profi útmutatásnak köszönhető, hogy akár már 3 alkalom alatt el tudsz sajátítani akkora ismeretanyagot, mint egy 20-30 órás csoportos tanfolyamon. 

Hasonló összegért rugalmasan tanulhatsz, személyes odafigyelést kapsz – az eredmény pedig sokkal tartósabb lesz.

A pontos árakról és a helyzetedhez és céljaidnak megfelelő képzésről érdeklődj a lenti űrlapon kötelezettség nélkül. (Minden érdeklődő egyből ajándékot kap!)

Excel Titok személyes - oktatás, könyv

Sikerélmény garanciával

Az Excel és az Excel oktatás unalmas… Talán elsőre Neked is ez jut eszedbe. Nálunk viszont már az első alkalommal tele leszel sikerélménnyel! Erre garanciát is vállalunk, vagyis ha nem tetszik az Excel oktatás, akkor visszakapod a pénzed.

Ez a tudás havi szinten százezreket spórolhat Neked, vagyis belátható időn belül megtérül az ára.

Jelentkezz mielőbb, mert egy hónapban csak limitált számú tanítványt tudunk vállalni, hogy mindenki magas szintű odafigyelésben részesüljön.

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

2010 óta csak Excel oktatással foglalkozunk, már több mint 1.900 tanítványunk van, aki legalább 3 x 90 percet tanult velünk egyénileg, és nagyon élvezte.

A tőlük érkező folyamatos visszajelzések alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamunk ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

Hol van az Excel oktatás?

Még rugalmasabb, ha a Skype-os tanulást választod!

Hiszen így a számodra legkényelmesebb helyről, és a saját gépedről tudsz Excelt tanulni. Ráadásul az oktatásról felvételt is tudsz készíteni, amit később bármikor vissza tudsz nézni.

Megnéztem a videót és döntöttem:

Miért minket válassz?

Érdekel a személyre szabott Excel oktatás?

Töltsd ki alul az űrlapot! Ez még nem jár semmilyen kötelezettséggel! Csupán lehetőséget biztosít, hogy felvegyük egymással a kapcsolatot.

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Kérem az információt!” gombra!
Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, a tudnivalókkal és hamarosan személyesen is keresni fogunk.

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az info@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Tanítványaink mondták

További információra van szükséged?

Excel Titok kedvező ár - oktatás, könyv

Mennyit ér, ha ismered az Excelt?

Az Excelt alaposan kitanulni idő és pénz. Megéri beleinvesztálni? Mennyit ér az Excel tudás ma, milyen hamar terül meg a befektetés? Erről szól ez az összefoglaló...

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Mit adhat Neked egy jó Excel tanár?

Egy jó Excel tanár is csak irányt tud mutatni. Miért érdemes mégis Excel tanárhoz járni? Ismerd meg, hogy milyen egy jó Excel tanár és hogyan nyerhetsz vele rengeteget?

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 1900 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz! 

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv