Melyik Excel könyvet válaszd?

Ha átfogó tudásra vágysz, rendeld meg a ‘Kezdő & Haladó Excel Tankönyvet’! Ha inkább óvatosan ismerkedsz az Excellel, és könnyed tippekre vágysz, akkor válaszd a ‘111 Hasznos Excel tippet’.

Vagy rendeld meg a 2 Excel könyvet együtt kedvezménnyel:

Felmérések szerint az Excellel dolgozók naponta fél órát feleslegesen kattintgatnak. Ez egyrészt túlórát jelent, másrészt állandó feszültséget. Ha létezne erre egy nagyon egyszerű megoldás fillérekért, úgy értem tényleg elenyésző összegért, érdekelne?

Tengernyi időt spórolsz

Ha ismered a Pareto elvet, akkor Te is tudod, hogy a munkád 20%-val éred el az eredményeid 80%-t. Ugyanígy kis ráfordítással rengeteget spórolhatsz az Excel táblákkal töltött időn. Nos, ebbe a füzetbe pont azokat az Excel tippeket gyűjtöttem össze, amelyekkel valódi hatékonyságnövelést tudsz elérni: extra rövid idő alatt jelentősen fel tudod pörgetni a munkádat.

Igazi profivá válhatsz lépésről-lépésre

Ha egy-egy tippet megismersz, és elkezded alkalmazni, az már önmagában is nagy könnyebbséget, sikerélményt jelent. A sok kis lépés azonban összeadódik, és a végén egész profi leszel.

Kezdd el az Excel tudásod fejlesztését mielőbb ezekkel a gyakorlatias tippekkel! 

A fizetéstől számított 2-3 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre a csomagok.

Rendeld meg most Excel könyvet, és turbózd fel a karriered!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Kőrös Bernadett e.v.-val történik adószám: 66604660-1-41. Egyéni vállalkozói szám: 36529915
E-mailben elküldöm a Díjbekérőt és az átutalási információkat – akár bankkártyával is fizethetsz.
Igyekszünk minél hamarabb feldolgozni a megrendeléseket és kiküldeni a Tankönyvet. Az átutalástól számított 5 munkanapon belül biztosan megkapod.
Természetesen! Rendeléskor Díjbekérőt küldök, a fizetést követően pedig e-számlát. 
Igyekszünk minél hamarabb küldeni a Tankönyvet: az átutalástól számított 2-3, maximum 5 munkanapon belül biztosan megkapod.
Ha szeretnéd mielőbb megkapni a csomagot, akkor válaszd a bankkártyás fizetést. Vagy utalás után írj az oktatas@exceltitok.hu címre, és küldd el a banki bizonylatot is.
Nézd meg a részletes tartalmat és a minta oldalakat: https://exceltitok.hu/tankonyv_minta
Itt pedig megtalálod a tankönyvben lévő 104 Excel függvény listáját: https://exceltitok.hu/excel-fuggvenyek/
Az Excel egyre gyorsabban változik, és érdemes is követni. Ha teheted, javaslom, hogy O365 előfizetésed legyen, hogy mihamarabb hozzájuss az újdonságokhoz.
Én is ezt használom, és igyekeztem a könyvbe a legfrissebb – magyar nyelvű – képernyőképeket beletenni.
 
Ha más Excel verziót használsz, akkor változhat a menü elnevezése, de úgy is hasznos lehet számodra a könyv. Ne akadj fenn a különbségeken, inkább koncentrálj az ikonok alakjára, figyeld meg, helyileg hol, milyen környezetben található a funkció, és az alapján keresd meg a saját verziódban. De természetesen segítek, ha valamit nem találsz a saját verziódban.
Igen, egyéni Excel oktatásra bármikor jöhetsz hozzánk, ha teheted, ezt ajánlom, mert ezt teljesen Rád szabjuk ütemezésben és tematikában is: https://exceltitok.hu/oktatas/
 
Emellett csoportos oktatásaink is vannek, ezek időpontjait itt találod: https://www.facebook.com/ExcelTitok/events
 
A Tankönyv árát 100 napig beszámítjuk. 🙂

Szia! Kőrös Bernadett vagyok,

marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a 111 Hasznos Excel Tipp, az Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval és az Excel Tankönyv (Kezdő & Haladó) könyvek szerzője.

Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában.

Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

2010-től csak Excel oktatással foglalkozom. Köszönhetően a sok tanítványomnak, az érdekes kérdéseiknek és a rengeteg tanulásnak, ma már egész más szemmel látom és használom a programot.

Ezen tudás és tapasztalat alapján állítottam össze az ExcelTitok példatárát és módszertanát, amellyel képzett oktatótársaim is dolgoznak.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime

Scroll to Top

Melyik lenne Neked most nagyobb segítség?

Excel Titok olvasni - oktatás, könyv

Ingyenes alapozó Excel tipp sorozat.

Azonnali segítség: Excel kezdő és haladó tankönyv