Ügyfeleink mondták

A tanár figyelme tényleg csak rád összpontosul.

Itt a tanár figyelme tényleg csak rád összpontosul, így gyorsan, hatékonyan, egyénre szabott tanmenet alapján a saját igényeidnek megfelelően sajátíthatod el az Excelt.

Barbara
Szinte észrevétlenül szedtem fel a tudást.

Általad nagyon hamar sikerült jó barátságba kerülnöm az excellel. Hála a profi módon összeállított tematikának, szinte észrevétlenül szedtem fel a tudást.

Ha ajánlanom kellene valakinek a tanfolyamot, egy mondatban, azt írnám: Ez egy olyan tanfolyam ahol többet kapsz, mint gondolnád!

I'will back soon.

Tadeusz
Te vagy a világon a legeslegjobb Excel-tanár!

Örömmel értesítelek, hogy Te vagy a világon a legeslegjobb Excel-tanár! Minden jel erre mutat. Mert csont nélkül sikerült. Úgy értem, hogy egyetlen hibám sem volt!!!

Erre úgy istenigazából nincsenek is szavak. Boldog vagyok. És nagyon köszönöm.

Szuper vagy, még annál is jobb! - ezért is írtam, hogy erre nincsenek szavak, hiába próbálkozom.

Niké
Gyors, intenzív és személyre szabott oktatásra volt szükségem.

Nekem azért volt nagyon hasznos a te tanfolyamod és azért is választottam ezt a megoldást, mert gyors, intenzív és személyre szabott oktatásra volt szükségem.

Volt egy alapszintű excel tudásom és használtam már korábban a programot, de a nálad töltött mindössze 4 alkalom elég volt, ahhoz, hogy többek közt a diagramok, kimutatások készítését és a függvények kezelését egy nagyon jó, haladó szintre elsajátítsam.

Ráadásul sok olyan hasznos technikát, "trükköt" mutattál, aminek köszönhetően jelentősen leegyszerűsödött és felgyorsult az excel használata a számomra. Ami még nagyon hasznos volt, az a gyakorló feladatok amiket adtál...

Balázs