Ne aggódj, ha elakadsz az Excellel, segítünk!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni, és hónapról hónapra egyre profibb lenni?

 • Néha elakadsz, és megnyugtató lenne, ha tteltehetnéd a kérdéseid, és segítene valaki? Vagy vágysz arra, hogy egy-egy feladatot átbeszélj egy hozzáértő szakemberrel, hogy megerősítést kapj?
 • Érzed a fejlődés igényét ebben a gyorsuló világban? Szeretnél kihasználni az Excelben rejlő lehetőségeket, és megismerni a munkavégzést gyorsító trükköket?
 • Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Végre itt a megoldás! Ilyen még nem volt!

Egy dinamikus, Excel tanuló-közösségbe hívunk, melynek fő színtere egy titkos Facebook csoport. Itt egyszerre lesz lehetőség a

 • Tanulásra: folyamatosan osztjuk meg a leghasznosabb, munkát gyorsító tippjeinket, amelyeket egyből alkalmazhatsz is.
 • Kérdezésre: bedobhatod a munka során felmerülő kérdéseid, amelyhez gyors útbaigazítást kapsz.
 • Közösségre: egy “haladó” Excel tanuló közösség része lehetsz, amely folyamatosan  inspirálni fog. Rendszeresen megvitatunk “ti-ezt-hogy-szoktátok-csinálni” kérdéseket, így működő mintákat, sablonokat is begyűjthetsz. Ezzel együtt nem veszel el a “tömegben” – ugyanúgy odafigyelünk Rád, mintha egyedül jöttél volna tanfolyamra!
Mindezt csekély havidíjért, és Te döntöd el, hogy meddig maradsz!

Azaz nem kell időben vagy “témában” elkötelezned magad, hanem csipegethetsz az Excel területeiről, és elég abba beleásnod magad, amire mélyebben szükséged van.

Egy rendkívül interaktív – de szakmailag kontrollált – fórumot biztosítunk számodra, ahol a valós igényekre, helyzetekre adunk megoldásokat!

Létrehoztunk egy Titkos VIP Klubot, ahol a tagjaink egész évben fejlődhetnek

Az ExcelTitok VIP Klubban lehetőség lesz feltenni a kérdéseidet, vagy megosztani a munkádat, felfedezéseidet, és szűk, de “szakértő” körben megvitatni:

 • egyrészt gyors útmutatást kaphatsz, ha kérdésed van
 • a mások által felvetett témákból is tanulhatsz
 • ez egy olyan hely lesz, ahol örülünk neki, ha kérdezel, és megosztod a tapasztalataid!

Mit tartalmaz a VIP Klub?

Vagyis, egy modern, dinamikus tanulási lehetőség részese lehetsz, amely hatással lesz az életedre

 

Tengernyi időt spórol Neked: egyrészt nincs több fölösleges kutakodás az interneten, nem kell zaklatni a kollégákat és családtagokat, csak bedobod a csoportba, és hamarosan érkezik a válasz. Másrészt a turbósító tippeknek köszönhetően a munkádat is szempillantás alatt végzed el.
_
Pénzbeli előny: ez egy olyan befektetés, ami azonnal megtérül Neked a több szabadidő révén. De ha állást változtatsz, előléptetnek, vagy több profitot tud termelni a céged, akkor a zsebeden is érezni fogod a hasznot.
_
Sikerélményt jelent Neked: Pompás érzés lesz, amikor olyan dolgokat valósítasz meg, amiről korábban nem is tudtál, vagy azt hitted, hogy lehetetlen. Ha ezernyi dolgot oldasz meg kifogástalanul és tempósan, az növeli az önbizalmad, ráadásul – mivel szórakoztató is lesz – megmarad az emlékezetedben.
_
A főnököd megdícsér: a profizmust a környezeted is észreveszi, és nem fogják szó nélkül hagyni! Számíthatsz az elismerésre, és persze a kíváncsi kérdésekre, hogy hogy csináltad.
_
Gyorsabb, jobb döntéseket hozhatsz: ha rendben vannak az Excel táblák, akkor az információ is egyértelmű lesz, így a csapatoddal a helyes irányba indulhattok el.
_
A szakmai fejlődésedre, és a cégedre tudsz koncentrálni: mennyivel izgalmasabb lesz, ha a pepecselős adminisztráció helyett végre a személyes előmeneteledre tudsz koncentrálni.
_
Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel: ha nem kell kapkodnod, lesz időd átgondolni a munkádat, és kevesebb zsákutcába szaladsz be. Ez egy oda-vissza ható folyamat.

Mit tartalmaz az ExcelTitok VIP klub?

Segítséget a napi Excel használathoz!

Ez egy dinamikus tanulási keret, amely 100%-ban igazodik a tagok igényeihez.

A klubtagság lehetővé teszi számodra, hogy

 • bármikor feltedd a kérdéseidet, és gyors segítséget kérj, ha elakadsz az Excel gyakorlati felhasználásában. Persze mi sem vagyunk mindig elérhetőek, de amint tudunk, válaszolunk – és a csoport tagjai is segíteni fognak.
  Gyakori kérés: “Olyan jó lenne, ha itt ülnél mellettem, és bármikor kérdezhetnék!” Ha nem is tudunk személyesen jelen lenni, de a klubtagság biztosítja a lehetőséget, hogy van hová fordulnod.
 • A felmerült témákból, valamint a Titkos Tudásbázisban publikált tippekből a saját tempódnak és érdeklődésednek megfelelően fejlesztheted a tudásod.

#1 A Titkos Facebook csoportban ez vár:

 • támogató, tanulni akaró közösség
 • gyakorlatias és gyors segítség a valós életben felmerülő problémákra – ha nincs kérdésed, a többiektől is tanulhatsz
 • hasznos tippek, hogy hogyan fejleszd a tudásod, hogyan dolgozz hatékonyabban, és hogyan tudod megállni a helyed a mai, gyorsan változó világunkban.

#2 A Titkos Tudásbázisban ezt találod:

 • különleges tippeket, amelyet a legtöbben nem ismernek
 • munkahelyi esettanulmányokat
 • kész Excel sablonokat

#3 Állandó 25% kedvezmény a következő termékekből:

 • 15 perces SOS konzultáció
 • Kiadványaink: 111 Hasznos Excel tipp, Tankönyv
 • Otthoni feladatsorok
 • Üzleti workshopok

Mennyibe kerül?

Az ExcelTitok VIP Klub egy havidíjas szolgáltatás, amely 2018 tavaszán fogja megnyitni a kapukat.

Ekkor az ára már 5.000 Ft / hó lesz (br. 6.350 Ft / hó)!

A Klubtagság eddig csak a Tanítványaink számára volt elérhető egy “szűkebb” verzióban. A “fejlesztés” idejére megnyitjuk a kapukat, és 2018. január 10-ig lehetőség van bárkinek csatlakozni, akit érdekel az Excel, és szimpatikus a koncepció.

Szeretnénk megkönnyíteni a döntésed, ezért elérhetővé tettünk a 4 és 12 hónapos csomagokat, extra bónuszokkal!

– 20% kedvezménnyel,

azaz csupán havi 4.000 Ft / hó áron csatlakozhatsz!
(ráadásul ezt most lehetőségem van alanyi adómentesen adni.)

 

Várj, mert ez még nem minden!

 • A belépéskori kedvezményes árat (4.000 Ft / hó) később is folyamatosan biztosítjuk, amíg VIP Klubtag vagy!
 • Ha az éves csomagot választod, akkor 2 hónapot ajándékba kapsz!
 • Ezeket a bónuszokat is megkapod:
  – ingyenes kuponokat kapsz, amelyet beválthatsz 15 perces egyéni konzultációra vagy az ExcelTitok összejövetelekre,
  – 1 haladó szintű gyakorló feladatot.

Csapj le erre a kiváló lehetőségre most, mert legközelebb csak 2018 tavasszal tudsz csatlakozni, már a magasabb áron.

Miért éri meg belépni az ExcelTitok VIP Klubba?

 • Tudod, hogy hová fordulhatsz, ha elakadsz az Excelben, és gyors segítségre számíthatsz. (Nem kell felesleges köröket futni az interneten vagy a kollégák között)
 • A Titkos Tudásbázisban található tippekből önállóan is tudsz tanulni, így a saját tempódban tudsz fejlődni.
 • A Facebook csoportban felmerülő tippekből, kérdésekből napi inspirációt kapsz
 • A bejegyzések 0-24 hozzáférhetőek, így nincs alkalmatlan telefon, vagy türelmetlen várakozás egy visszahívásra, hanem akár magad is könnyen megtalálhatod a megoldást.
 • Havi szinten bővülő tartalomra, izgalmas témákra számíthatsz!

Ne hezitálj, mert csak január 10-ig van megnyitva a belépési lehetőség

2017. december 27-ig 3.000 Ft / hó áron csatlakozhatsz. Utána emelkedik az ár, és 2018. január 10-ig 4.000 Ft / hó áron csatlakozhatsz. Utána záródnak a kapuk, és 2018 tavaszán csatlakozhatsz legközelebb, de akkor már csak nettó 5.000 Ft / hó áron.

Mit kapsz napi 150 Ft-ért?

Számoljunk egy kicsit: napokra visszaosztva a 4.000 Ft tagsági díjat 133 Ft-ra jön ki egy nap ára. Oké, ha csak a munkanapokkal számolok, akkor 200 Ft lenne. Viszont a klub anyagaihoz folyamatosan hozzáférsz, és a Facebook csoportban akár még extrém időpontokban is kaphatsz választ. Ha pedig az éves csomagot választod (a 2 ajándék hónappal), akkor egy nap mindössze 111,11 Ft – ezért írtam a címbe 150 Ft-os közép értéket.

Gyanítom, hogy a napi kávéd, vagy reggeli péksüteményed is több ennél…

Ha a fizetésed nettó 200.000 Ft, akkor ezt az összeget kevesebb mint 8 perc alatt keresed meg!

A VIP Klub tagsággal garantáltan meg fogsz spórolni napi 8 percet!

Napi 150 forintért biztosíthatod, hogy van hová fordulnod, ha elakadsz az Excelben, vagy egy fontos prezentációra készülsz.  Ugyanakkor folyamatosan izgalmas, gyakorlatias témákról tanulhatsz, azaz a legkorszerűbb tudással vértezed fel magad.

Mindez kihat a szakmai fejlődésedre és a lelki békédre. Hiszen gyorsabban és profibban fogod elvégezni a feladataidat, ami miatt számíthatsz a kollégák és főnökeid  elismerésére, netán előléptetésre, fizetésemelésre is. Nem lesz rajtad a felesleges nyomás a túlórák és határidők miatt. Hamarabb hazamehetsz, és a családoddal, hobbiddal foglalkozhatsz.

.

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 1.200 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz! 

Miért adjuk ezt a tömérdek tudást és támogatást ennyire pénztárcabarát áron?

Mert mi is nyerünk vele: A mi célunk, hogy minél szélesebb körben megszerettessük az Excelt, és hozzásegítsünk az embereket a folyamatos fejlődéshez, hatékony Excel és számítógép használathoz.

Az tölt fel, ha közvetlen visszajelzéseket kapunk az ügyfeleinktől, ez a Klub pedig pont arról szól, hogy “napi kapcsolatban” leszünk!

Emellett nem titkolt szándékunk, hogy szeretnénk egy lelkes csapatot kiképezni, akik a kérdéseikkel segítenek a termékfejlesztésben, és jó hírünket viszik mások felé, akiknek személyre szabott Excel oktatásra van szükségünk.

Az értékátadásban és a hosszabb távon megtérülő befektetésekben hiszünk, ezért örömmel vágunk bele ebbe a “közös kalandba”!

Mit fogsz mondani másoknak, miután belépsz a VIP Klubba?

 

A párodnak:

Szívem, ezentúl hamarabb hazajövök a munkából, és többet lehetünk együtt. Sőt, többet nem leszek olyan feszült és stresszes, mint máskor a határidős feladatoknál. Ezt a Klubtagságot a családi béke érdekében veszem, hogy nyugodtabb, és kedvesebb társad lehessek.

Már önmagában ez megéri, de ha előléptetnek, akkor többszörösen visszajön az ára a családi kasszába.

 

A barátaidnak:

Képzeljétek, mióta ExcelTitok VIP Klubtag vagyok, rendszeresen megdícsér a főnököm, és elismeréssel figyelnek a kollégák. Azt vettem észre, hogy nyitottabbak a javaslataimra, és egyre többet kérdezgetnek, nemcsak az Excelről, hanem egyéb szakmai témákban is.

Ti is folyamatosan panaszkodtok az Excel miatt. A legjobb lenne, ha inkább belépnétek a Klubba, és fejlesztenétek a tudásotokat.

 

Magadnak:

Büszke vagyok magamra, hogy gyorsan hoztam egy döntést, amely hatással van az életemre.

Befektettem a jövőmbe, a karrierembe és a lelki békémbe.

Rengeteg hasznos dolgot tanulok, és értékes embereket ismertem meg.

Mire ne számíts az ExcelTitok VIP Klubban?

Nem szeretnénk, ha csalódnál, ezért egy kicsit ezt is kifejtjük:

Ez nem OKTATÁS vagy TANFOLYAM:

Nem egy felépített rendszert kapsz, nem lesznek leckék, klasszikus feladatok, hanem egy dinamikus, élő tanuló-közösség része leszel.

A kérdésekre érthető, rövid tippek formájában válaszolunk, ami átlendít az elakadáson. Ha emellett “élő”, személyes segítségre is szükséged van, az egyéni konzultációt, oktatást fogjuk ajánlani.

Ez nem HOTLINE:

Nem kapsz közvetlen telefonos elérhetőséget a tanárokhoz, nem leszünk bármikor elérhetőek. De aktívan jelen leszünk a csoportban, és segítünk.

Ha komolyan veszed a csoportot, és alkalmazod a tanultakat, akkor a problémamegoldásban is ugrásszerűen fogsz fejlődni, és egyre ritkábban lesz szükséged segítségre.

Ha személyes útmutatásra van szükséged, akkor 25% kedvezménnyel foglalhatsz időpontot az egyéni konzultációra. Ha szeretnéd, hogy helyetted oldjunk meg feladatokat, tegyünk rendbe Excel táblákat (akár komplexebb feladatokat is), akkor azokat is – szívesen! – vállaljuk, óradíjas alapon.

Ez nem számítástechnikai SUPPORT:

A szoftverhasználatban* tudunk segíteni, de a hardver és technikai dolgokhoz nem értünk… Bocs! Persze ettől még fel lehet vetni ilyen témákat is, de nem mi leszünk az illetékesek.

* Napi szinten használjuk a teljes Office 365 csomagot, Windows és Mac környezetben is, így az Excel mellett bátran hozhatsz Word vagy PowerPoint kérdéseket is. Google alkalmazásokat is használunk, és szívesen fogadjuk ezeket a kérdéseket is. Viszont ha Te pl. Librát használsz, és ragaszkodsz is hozzá, akkor nem javaslom a csatlakozást, mert azzal nem akarunk a VIP Klubban foglalkozni. (Egyszerűen Microsoft rajongók vagyunk, és ez egyre inkább így lesz!)

Van esetleg kérdésed, amire nem kaptál választ?

Írd meg nekünk az oktatas@exceltitok.hu címre!

Miért most dönts?

 • A bevezető ár -20% csak 2018. január 10-ig tart.
 • A bevezető kampányban fix dátumokkal dolgozunk, azaz minél előbb döntessz, annál hosszabb ideig profitálhatsz a klubból.
 • Ez a kedvező havidíj megmarad, amíg klubtag vagy.
 • Legközelebb tavasszal nyílnak a kapuk.

Ez a tudás, amit itt kapsz, rengeteg felesleges terhet levesz a válladról, és jelentős hatással lesz az életedre!

Nézzük még egyszer: mire leszel jogosult klubtagként?

 • Tagja lehetsz egy bátorító, segítő klubnak, a Titkos Facebook közösségünknek, ahol rövid időn belül választ kaphatsz a problémáidra, és folyamatos inspirációt kaphatsz a tanuláshoz.
 • Hozzáférhetsz a Titkos Tudásbázisához, ahol hasznos tippeket, összefoglalókat, sablonokat találsz.
 • A listázott termékeinkből 25% kedvezményt kapsz – valamint elsőként értesülsz az újdonságainkról is.

Mindezt potom 150 Ft / munkanap… Biztos vagyok benne, hogy a VIP Klubban szerzett tudásnak köszönhetően, ennek többszörösére fog emelkedni a fizetésed és az életminőséged!