Vidéki városok

PalosIldiko-199x300Szia! Pálos Ildikó vagyok, szabadúszó közgazdász. Az időm nagy részében szervezetfejlesztéssel és Excel oktatással foglalkozom.

Bő tíz éven keresztül dolgoztam különböző iparágakban vezetői pozíciókban. Mindenhol a napi munkám szerves része volt az Excel vagy OpenOffice program. Nem csak nagy biztonsággal, széles körűen használtam, hanem munkatársaimnak is tanítottam az Excel nyújtotta lehetőségeket.

Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben. Szinte mindegyik cégnél tapasztaltam, hogy a munkatársak rengeteg időt pazarolnak el olyan műveletek kézi elvégzésére, amit az Excelben a megfelelő művelet segítségével pillanatok alatt el lehetne végezni. Volt olyan cég, ahol másfél napi kézi munkát váltottunk ki fél órás tevékenységgel. Hihetetlennek tűnik, igaz?

Örömmel segítek Neked is, hogy mielőbb megtanuld könnyedén és gyorsan kezelni az Excelt.

Munkámból kifolyólag több városban is megfordulok: Veszprém és Pécs vonzáskörzetében tartok órákat. Ha szeretnéd, én megyek hozzád – munkahelyre vagy az otthonodba, ahogy Neked kényelmes.

Illetve ma már hatékonyan tanulhatsz Skype-on keresztül is!

Hívj bizalommal a 06 30 773 9410 telefonszámon!

Marcsi: Mindig is azt éreztem, hogy az Excel egy lehetetlen küldetés számomra, akárhány könyvből próbálkoztam soha nem sikerült magabiztosan elsajátítani. De hála Istennek rátaláltam a Tanárnőre. Nagyon köszönöm Neked a kellemes órákat, most már el merek menni kételyek nélkül állásinterjúra. Rámutattál a logikájára és örömmel gyakoroltam az órákra, mert nagyon életszerű példákkal segítetted a tanulást.

Ha még mindig van kérdésed az Excel tanfolyammal kapcsolatban, kattints!