Akik már megbarátkoztak az Excellel

Már több mint 1.000 felnőtt választott minket, és tapasztalta meg a sikerélményekben gazdag Excel tanulást. Olvasd el, ők mit mondtak az Excel tanfolyamról:

Szemléletesen és érthetően haladtunk

Az órák során rendkívül hatékonyan, szemléletesen és érthetően haladtunk egyre beljebb az Excel világába.

Jó szívvel ajánlom nemcsak az alapoktól indulóknak, hanem azoknak is, akik már meglévő tudásukat szeretnék bővíteni. A függvények "országában" mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb feladatot és annak megoldását. 🙂

Anikó
Magabiztosan állok a kihívások elé

Jó döntés volt, hogy felkerestelek, és nálad tanultam azt a "mumus " programot, amibe többször beletört a bicskám önállóan.

Amit élveztem az órák során, hogy jól és szakértően magyarázol, az első órák után alig vártam, hogy leülhessek itthon "excel- ezni".

Most már magabiztosan állok a kihívások elé, és külön köszönöm a türelmedet, amit egy átlagos tanfolyamon nem kap meg az ember!

Szilvi
A teszt hibátlanul sikerült, hála a remek felkészítésnek.

Örömmel jelentem, hogy találtam állást. A felvételi része volt egy félórás excel teszt, amiben pivot-tábla, FKeres függvény és SZUMHA függvény használatát igénylő feladatok voltak.

A teszt hibátlanul sikerült, hála a remek felkészítésnek, és megkaptam az állást.

Beáta
A módszered segítségével még meg is kedveltem az Excelt.

Rengeteget tanultam Tőled, például azt, hogy milyen egyszerűen és elegánsan lehet hatalmas összegeket összeadni, kivonni, stb., százalékot számolni, valutákat váltani, diagramot készíteni, adatokat szűrni, körlevelet írni….

Számomra is hihetetlen, hogy mindezt 6 alkalom alatt sikerült megtanulnom a 0 szintről indulva.

Azt külön köszönöm, hogy a módszered segítségével még meg is kedveltem az Excelt.

Zsuzsa
Korrektség, szakszerűség, precizitás.

Sosem gondoltam volna, hogy valaha is megértem az Excelt vagy önállóan tudok vele dolgozni. Pedig csak egy türelmes tanárra volt szükségem.

Röviden összefoglalva a benyomásaimat: korrektség, szakszerűség, precizitás.

Veronika
Ahogy haladtunk lépésről lépésre, úgy nőtt az önbizalmam.

Nekem a nálad töltött órák eloszlatták az ismeretlennel szembeni félelmeimet, rájöttem, hogy az excel nem az ördögtől való:-))

Ahogy haladtunk lépésről lépésre, úgy nőtt az önbizalmam, ami persze a te érdemed.

Türelmesen logikusan magyarázol, és sosem felejted el megdicsérni a nebulót. Ez nagyon fontos.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom az egyéni órákat, ahol félelem nélkül lehet kérdezni bármit, anélkül, hogy mások megmosolyognának.

Annamária

További kérdésed van?

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és emailben elküldjük a részleteket a telefonos elérhetőségünkkel együtt, valamint hamarosan hívni fogunk. (Mivel általában oktatunk, így korlátozott időben tudunk telefonálni. Megértésedet köszönjük.)

Ha még nem aktuális a tanfolyam, akkor iratkozz fel a hírlevélre, és tanulj a tippjeinkből: