Hozz ki az adataidból és a cégedből még többet

Expós akciók

Akciós Excel workshopok 6 témában, -16.000 Ft kedvezménnyel
“Szervezd ki!” csomagok

Régóta a fiók vagy a fájlkezelő mélyén porosodnak fontos adataid?

Mert nem tudod, hogyan nyerhetnéd ki belőle a hasznos információkat, amivel a céged jővőjét meg tudnád alapozni?

 • Szeretnél egy olyan műszerfalat, amire csak ránézel, és pontosan tudod, milyen intézkedéseket kell hoznod a cégedben?
 • Volt már olyan, hogy egy kampányt azért nem indítottál el, mert nem tudtad hozzá összerakni az adatbázist? Vagy nem tudtad testreszabni az upsell ajánlatokat?
 • Vagy végeztél egy piackutatást, de az adatokat már tudtad teljes körűen értelmezni?
 • Kinőtted a kockás füzetet? Elszaporodtak a nyilvántartásaid?
 • Már használsz informatikai rendszereket, de néha jó lenne “összefutatni” az adatokat, kiszedni a duplikációkat?

#1 Megoldás: Szervezd ki!

Ha nem érdekelnek a részletek, nincs időd, kedved, kapacitásod, viszont gyors eredményeket akarsz, akkor bízz meg bennünket a megvalósítással

Ez lehet egyszeri alkalom, vagy rendszeres megbízás is. Az Expon óriási csomagkedvezményekkel!

 

Néhány példa, amiben tudunk segíteni:

Kimutatások, éves elemzések elkészítése:

A meglévő adataidból egy olyan céges műszerfalat varázsolunk számodra, amit érdemes lesz rendszeresen megnyitnod, mert végre naprakészen látni fogod, hogy hogy áll a céged.

A táblázatokból és diagramokból végre tudni fogod, hogy melyik kampány vagy fejlesztés érte meg igazán, mit érdemes erősíteni, és mit kell megszűntetni.

Adatbázisok előkészítése és összefuttatása:

A kampányaidhoz összerendezzük az adatokat, akár az eddigi “belső listákat” kell összeollózni, akár új adatbázist vásároltál. Vagy az elmondott paraméterek alapján feltöltjük az üres mezőket, hogy mindenkinek testreszabott ajánlatot tudj adni. Így Neked elég a kreatív résszel foglalkoznod.

Azt is lepasszolhatod, ha ugyanaz a táblázatod több verzióban van meg – és már beefáradtál az állandó bogarászásba. Tipikusan ilyenek az árlisták, email listák, vevőlisták. Mi összeollózuk Neked az adatokat, hogy Te már a “végleges” listákkal tudj dolgozni.

Szükséges nyilvántartások elkészítése:

Felszámoljuk a polcon, vagy a fájlkezelő mélyén porosodó adatkupacokat – hogy ne frusztráljanak tovább. Egységes táblázatba szerkesztjük az adatokat, papírról vagy több különböző Excelből.

Elkészítjük azokat a nyilvántartásokat (pl.: gépkocsi-, munkaidőnyilvántartás), amelyektől borsózik a hátad – akár évekre visszamenőleg is – persze csak akkor, ha megvannak hozzá az adataid.

Összerendezzük a bankszámlakivonatokat és egyéb elszámolásokat, amelyeket külsős cégektől kapsz Excel vagy pdf formátumban.

Kalkulátor készítés, modellezés: 

Szeretnél egy árajánlat kalkulátort, ami egyszerűsíti a számításokat? Egy “rutin” számításnak nem szabadna 5 percnél többe telnie. Ha Te egy ajánlattal fél órát foglalkozol, akkor az minden alkalommal 25 perc veszteség. Napi 4 ajánlatnál már 100 perc. Ami hetente több mint egy munkanap… Egy jó Excel kalkulátorral akár több ember munkáját megspórolhatod, vagy felszabadíthatod az értékestőidet, hogy a papírmunka helyett valóban az ügyfelekre fókuszálhassanak.

Vagy fejlesztetnél valami egyedi megoldást, de előtte kíváncsi vagy rá, hogy egyáltalán megvalósítható-e? Az Excel kiválóan alkalmas a modellezésre – amivel rengeteg fejlesztői költséget megspórolhatsz. Sőt, magában az Excelben is lehet kisebb programokat írni és ezáltal automatizálni a rendszeresen ismétlődő feladatokat.

Adat import-export:

Ha több szoftvert is használsz, vagy épp szolgáltatót váltasz, akkor bizony “mozgatni” kell az adatokat. De persze minden rendszer kicsit más, ami némi átalakítást igényel. Ránk ebben is számíthatsz.

Munkatársak betanítása:

Ha kell, betanítjuk a munkatársat az Excel és a nyilvántartások használatára. Így biztosan gyorsabban és kisebb hibázási eséllyel fogják végezni a feladataikat. Sőt, komplexebben fogják látni a folyamatokat, és komolyabb feladatokat is rájuk bízhatsz.

Pdf táblázatok átalakítása Excelbe:

Sok adatod van, csak épp pdf formátumban kapod meg őket, emiatt használhatatlanok számodra. Semmi gond, mi átvarázsoljuk az Excelbe, és életre keltjük őket.

Egyéb „szutyok” munkák felszámolása:

Mondd el nekünk, hogy mi a problémád, és ha tudunk, keresünk rá megoldást.

#2 Megoldás: Tanuld meg!

Happy young businesswoman working on laptop

Ma már – ebben az információs korban – nem lehet elkerülni, hogy adatokkal (azaz Excellel) kelljen dolgoznod, ezért a legjobb, ha megtanulod gyorsabban és egyszerűbben kezelni az Excelt.

A mi küldetésünk, hogy minél több emberrel megszeretessük az Excelt, és átadjuk a tudásunkat, hogy házon belül is meg tudjátok oldani a problémákat!

A tanulásban így tudunk segíteni:

Egyéni oktatás személyesen vagy Skype-on

Az órákon csak Veled (vagy munkatársaddal) foglalkozunk, így nem kell másokhoz alkalmazkodni. Személyre szabott tematikát adunk, és abszolút gyakorlatias dolgokat tanítunk, amitől valóban gyorsabban megy a napi munka. Igen, érdekel

4 főtől kihelyezett oktatás a cégeteknél:

2 fős csoportokkal dolgozunk, melynek során személyes légkör alakul ki, így a kollégák jobban részt vesznek a foglalkozáson. Ha valamit nem értenek, egyből meg merik kérdezni, ezért jobban beépül a tudás, mint egy csoportos tréningen. Hatékonysága megegyezik az egyéni oktatással. Igen, érdekel

Tematikus workshopok:

Gyere el a nyílt képzéseinkre, vagy ha többen vagytok, kimegyünk a cégedhez is. Használd ki az Expon a kuponbeváltási lehetőséget!

Ezek a témáink:

 1. Adatelemzés és vállalati műszerfal (pivot tábla)
 2. Árajánlat-készítés
 3. ÚJ! Makró alapok
 4. ÚJ! Kérdőív készítés
 5. ÚJ! Kérdőív elemzés
 6. ÚJ! Átlátható 2018-as költségvetés még idén!

Keress meg minket az Expo alatt a Butik-soron!

Ha már eldöntötted, hogy szükséged van profi segítségre, vagy csak kíváncsi vagy, hogy lenne-e a helyzetedre megoldás, akkor keress meg minket az Expo alatt a Butik-soron, a K standon!

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Az Expon különleges nyereményekkel várunk! 

Miért minket válassz Excel és adatkezelés témában partnerednek?

 • Mind a 4-en sok éves céges tapasztalattal rendelkezünk, ezért nem csak az Excelt, hanem egy cég működését is könnyen átlátjuk és gyorsan megtaláljuk az ideális megoldást.
 • Több éve “főállásban” Excelezünk, így látjuk a tipikus hibákat és ismerjük a bevált praktikákat. Számos esettel találkoztunk már. Lehet, hogy még keresed a szavakat, hogy megfogalmazd a problémádat, mi már értjük és szállítjuk is az eredményeket.
 • Az oktatásban és az egyedi megoldásokban is a Megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt és testreszabott képzést vagy adatbázist biztosítunk. Emellett képes vagyunk érthető módon elmagyarázni a vonatkozó Excel ismereteket és az Excel lehetőségeit.
 • A hatékonyság megszállottjai vagyunk: arra törekszünk, hogy minél egyszerűbben oldjuk meg a problémákat, és olyan rendszereket hozzunk létre, amelyek hosszú távon jól működnek.

Pár szó rólunk

Koros-BernadettKőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit.

PalosIldiko-351-374Pálos Ildikó vagyok,

marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam multinacionális cégeknél vezetői pozíciókban, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Kőváry Orsolya vagyok,

mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint.

Schmidt Ágnes  vagyok,

korábban külkereskedőként, menedzser asszisztensként dolgoztam logisztikai területen. Legfontosabb számomra a gyors és pontos munkavégzés, erre bátorítom tanítványaimat is.

Garancia

Garantálom, hogy kollégáid megszeretik az Excelt, és az ismeretek fejlesztése után sokkal hatékonyabban végzik el feladataikat. Ha úgy érzed, hogy ez nem következett be, akkor visszafizetem az oktatásba fektetett pénzed.

Kérdésed van? Hívd Pálos Ildikót 06 30 773 9410!

Akikkel már dolgoztunk

Az Expon óriási kedvezményekkel és különleges nyereményekkel várunk! 

Nyereményjáték
Akciós workshop megrendelő

“Szervezd ki!” csomagok

Ha nem érdekel az Excel, szervezd ki nekünk óradíjas alapon. Gondolj bele, bármikor igénybe vehetsz egy jól képzett szakembert, aki rendet tesz a fájljaid és adataid között.

Nincs betanítási idő, nincsenek fölösleges visszakérdezések, nincsenek elhúzódó feladatok, és nincsenek járulékok sem, sőt, a titoktartás is garantált!

Érdekel a lehetőség?

Látogass meg minket a standunkon, vagy jelentkezz, és felvesszük Veled a kapcsolatot: