Adatelemzés és vállalati műszerfal készítés
Excel pivot táblával workshop

Adatelemzés - pivot tábla workshopon elkészítheted a saját műszerfaladTele vagy adatokkal? Állhatatosan gyűjtöd az értékesítési és piackutatási adatokat, de aztán azok a fájl-kezelőd mélyén porosodnak.

Nem tudod, hogyan elemezd őket? Jó lenne egy céges műszerfalat kialakítani, amire csak ránézel, és egyből látod a kulcs-mutatószámokat?

Nem látod át a több rendszerben nyilvántartott adatokat? Kinőtted a kockás füzetet, mert elszaporodtak a nyilvántartásaid, de nem tudod, milyen lenne egy működőképes táblázat?
Jelentkezz most!

Alakíts ki jól működő és időspóroló rendszereket!

Spórold meg a több órás kutatómunkát és számolgatást, és készíts kimutatásokat mindössze pár perc alatt!

Többé nem kell hosszasan kutakodnod, hanem pár kattintással kész az adatelemzés.Gyere el a 6 tanórás Adatelemzés  – pivot tábla workshopra, és ismerkedj meg az Excel adatkezelési logikájával, kezdj el rendszerben gondolkodni!

Tanuld meg, hogyan egyszerűsítheted a céged működéséhez szükséges mutatószámok előállítását és nyomon követését az Excel pivot tábla (kimutatás) készítés funkciójával!

Gyere el erre a gyakorlat-orientált tréningre, és dolgozz rögtön a saját kimutatásaidon!

Jelentkezz most!

Ha sok adatot kezelsz, mindenképpen olvasd el ezt az oldalt!

Gyere el az Adatelemzés (kimutatás-készítés) workshopra! Itt 3 x 90 perc alatt az alábbi témákat vesszük végig a gyakorlatban:

 • Milyen lehetőségek könnyítik meg az adatok áttekintését, hogyan találhatod meg gyorsan a keresett információt?
 • Praktikus szempontok egy jól kezelhető táblázat felépítéséhez.
 • Milyen riportokat és hogyan érdemes készítened?
 • Egy esettanulmányon keresztül megmutatjuk, hogy melyek azok a tipikus hibák, amelyek akadályozzák a gyors munkavégzést.
 • Ha van saját adatbázisod vagy problémád, akkor hozd magaddal és rögtön alkalmazhatod a megszerzett tudást (ha nincs, adunk plusz feladatot).

A helyek száma limitált, a jelentkezéseket beérkezési (és fizetési) sorrendben fogadjuk!

Mi tetszett a korábbi résztvevőknek?

❋ Megint lenyűgözött az Excelben rejlő hatalmas lehetőség.
❋ A kis létszám és hogy valóban segíteni szeretnétek nem csak a pénzre hajtottatok. Látszott hogy fontos, hogy megértsem azt amit át szeretnétek adni.
❋ Hogy a gyakorlat volt hangsúlyban nem az elmélet.

Jelentkezz most!

Szeretnéd Te is egyszerűbbé tenni az életedet?

Az Adatelemzés – pivot tábla workshopot azoknak a cégvezetőknek, pénzügyi vezetőknek, marketingeseknek, értékesítőknek, beszerzőknek ajánljuk, akiknek a célja az, hogy villámgyorsan, magabiztosan kezeljék és összesítsék adataikat.

Neked ajánljuk, ha:

 • rengeteg adattal dolgozol, és azt sem tudod, honnan kezd az elemzést,
 • fontos számodra, hogy a céged, vállalkozásod pénzügyeit a kezedben tartsd, és azt könnyedén tudd elemezni,
 • meglévő Excel tudásodat rövid idő alatt szeretnéd magasabb szintre fejleszteni és használható Excel tudásra szert tenni.

Nem Neked való, ha
Spórolj időt és költségeket a gyorsabb és valós információt adó elemzésekkel

 • nem akarsz szembesülni azzal, hogy Te vagy számos munkatársad több órányi időt (azaz pénzt) dob ki az ablakon a nem megfelelő funkciók használatával,
 • nem mered letörölni a port a régóta használt és „bevált”, ámde akadozó táblázatokról,
 • jobban szereted külsős tanácsadóval elvégeztetni a piszkosnak tűnő munkát, mert nem hiszed el, hogy a megoldás a Te kezedben is lehet.
Ezt a 3 hibát mindenképpen kerüld el!
#1 Több fülre gyűjtöd az adatokat (pl. havonta)
#2 Mini "összesítő" táblákat készítesz
#3 Eltérő vagy túl bonyolult képleteket használsz

Inkább gyűjtsd az adatokat nagy listákba "rekordonként" 
és készíts változatos kimutatásokat a pivot funkcióval!

Jó struktúrákkal és a pivot tábla ismeretével pár percre csökkenthető az adatelemzés!

Ha szeretnéd a saját kezedben tartani a gyeplőt, biztonságban tudni az adataidat, gyorsan hozzájutni az aranyat érő információkhoz, akkor ne habozz, itt a helyed!

Jelentkezz most!

Lerántjuk a leplet a pivot tábla misztériumáról!

Három féle Excel felhasználóval találkoztunk:

 1. aki még nem is tud a pivot tábla készítés funkcióról és arról, hogy ez mennyire megkönnyíti a munkavégzést,
 2. aki már hallott róla, de még nem használja, mert valami nagyon bonyolult dolognak képzeli,
 3. és aki már magabiztosan alkalmazza, és ezáltal temérdek időt spórol, kevesebb stresszel végzi a munkáját, sőt, a főnök elismerését is kivívta.

Adatelemzés vállalati műszerfal készítés (Excel pivot tábla) workshop segít rendszerezni az adataid

Mi tetszett a korábbi résztvevőknek?

❋ A sok lehetőség, hogy mennyi időt tudok megspórolni a kimutatáskezelővel, milyen látványos egy grafika.
❋ Nagyon tetszettek az életszerű példák, leegyszerűsített alap szituációkkal megérteni a bonyolultabb táblázatokat, kimutatásokat. Ez egy hatalmas segítség volt az alapok megértéséhez.
❋ Nagyon jó volt a workshop, sok érdekes, új dolgot tanultam, amit alkalmazok is.

Jelentkezz most!

Az Adatelemzés vállalati műszerfal készítés (Excel pivot tábla) workshopot Neked találtuk ki, hogy barátibb viszonyba kerülj az adataiddal, és a jövőben másképp használd és rendszerezd őket. Előfordulhat az is, hogy a tréning után a problémákat teljesen másképp fogod megközelíteni, hatékonyabb és olcsóbb megoldásokat találsz.

A workshop végig gyakorlati jellegű lesz, azaz azonnal begyakorolhatod a funkciókat, sőt, a saját adatbázisodon próbálhatod ki.

A megszerzett tudás révén átalakul az adatkezeléssel kapcsolatos szemléleted, és bátran vágsz bele a bonyolult táblázatok egyszerűsítésébe.

Jelentkezz most!

Különböző szempontok szerint összesítheted az adataid az Excel pivot tábla segítségével. Pár kattintás és kész az adatelemzés.

Gondoltad volna, hogy

 • azok, akik nem ismerik az Excel pivot funkcióját, egy-egy kimutatás elkészítésével átlag 1,5 órát töltenek el, míg ugyanez szakszerűen csupán 2-10 perc a feladat összetettségétől függően?
 • az alkalmazottak átlag heti 3 órát gondolkodnak olyan megoldásokon, amire létezik Excel funkció?
 • egy jól megszerkesztett kimutatással kiválthatod a ppt-ben összeeszkábált táblázatokat és diagramokat?

Mennyibe kerül mindez?

Kiszámoltad már, hogy napi egy (kettő, netán négy) órányi felesleges munka mekkora ablakon kidobott pénz, ami a Te zsebedből folyik ki? Netán egy rosszul kiszámolt adó miatti büntetés vagy veszteségesen kalkulált üzlet milyen konkrét anyagi kárt jelent a cégednek?

Nem beszélve az idődről, amit Tőled rabolnak el, amikor a megbeszéléseken egy-egy bonyolult vagy értelmetlen táblázatot prezentálnak, vagy vezetőként Te dolgozol a munkatársaid helyett? Valamint vedd számításba a kulcspozícióban dolgozó kollégákat is, akiket a többiek rendszeresen nyaggatnak a kérdéseikkel.

Az Adatelemzés workshop ára nettó 29.985 Ft / fő, melyért 6 tanóra tömény, gyakorlatias tudást és azonnali megoldásokat kapsz!

Ez a tudás havi szinten százezreket spórolhat Neked, vagyis belátható időn belül megtérül az ára.

Jelentkezz mielőbb, mert a workshop kis létszámmal (max. 8 fő) indul.

Jelentkezz most!

Mit tartalmaz az ár?

A gyakorlatias előadások mellett:

 • A témához kapcsolódó példákat, sablonokat (értéke 8 000 Ft).
 • Írott jegyzetet, hogy a gyakorlásra tudj koncentrálni és később is emlékezz a megszerzett tudásra (értéke 7 200 Ft).

Technikai tudnivalók

Szükséges előképzettség: alap Excel ismeretekre szükséged lesz az anyag megértéséhez (cellák, munkalapok, alap képletek, szumma, átlag, darab függvény, diagramok, szűrő magabiztos használata). Ha nem vagy biztos a tudásodban, kérj extra konzultációt a workshop elé.

pivot-workshop

Létszám: kiscsoport (maximum 8 fő)
Helyszín: Budapest (pontos cím a jelentkezést követően)
Időpont: délután (aktuális időpont alul a jelentkezésnél)
A képzés hossza: 3 x 90 perc
A workshop ára: 29.985 Ft + áfa / fő
Hozz magaddal: saját laptopot (legalább 2010-es verziót, de ha tudsz, inkább minél újabbat), jegyzeteléshez tollat, papírt

Időbeosztás, tematika:

13:00-13:15 Megérkezés, bemutatkozás
13:15-14:45 Adatkezelés alapjai (90 perc): sorba rendezés, keresés, szűrés, kimutatáskészítés alapjai
14:45-15:10 Kávészünet
15:10-16:40 Összetettebb kimutatások (90 perc): buktatók, szemléltetés diagramokkal és prezentációs technikák
16:40-17:00 Kávészünet
17:00-18:30 Esettanulmány: saját rendszer kidolgozása (90 perc)

Kitől fogsz tanulni?

Exceltanar-200x300

Kőrös Bernadett vagyok, marketing szakos közgazdász, Excel magántanár. Szeretem az Excel programot, mert rengeteg könnyebbséget jelent annak, aki tudja használni.

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában. Dolgoztam marketing és pénzügyi területen is, 7 évig ügyviteli szoftvereket menedzseltem, így ismerem a céges folyamatok felépítését, összefüggéseit, magam is külön kezeltem az ügyféladatbázist, hírlevélszoftvert

2010 óta csak Excel oktatással foglalkozom, így egyre átfogóbbak az ismereteim. Életszagú példákkal és problémákkal dolgozom, ennek köszönhetően valóban használható tudást adok át tanítványaimnak.

PalosIldiko-199x300

Pálos Ildikó vagyok, marketing szakos közgazdász. Tíz éven keresztül dolgoztam különböző iparágakban vezetői pozíciókban. Többek között olyan multinacionális cégeknél, mint a Kraft Foods és az Elcoteq, ezért pontosan tudom, hogy mit jelent a hatékonyság.

Szervezetfejlesztéssel és Excel oktatással foglalkozom. Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben.

Szinte mindegyik cégnél tapasztaltam, hogy a munkatársak rengeteg időt pazarolnak el olyan műveletek kézi elvégzésére, amit az Excelben a megfelelő funkció segítségével pillanatok alatt el lehet végezni. Volt olyan cég, ahol másfél napi kézi munkát váltottunk ki fél órás tevékenységgel.

 Jelentkezz most!

Miért minket válassz?

 • Mivel kis létszámú és gyakorlatorientált a workshop, ezért használható tudást kapsz.
 • Mindketten sok éves céges és oktatói tapasztalattal rendelkezünk, így már rengeteg szituációval találkoztunk.
 • Türelmes és lelkes oktatók vagyunk, imádjuk az Excelt és nagyon szeretjük látni, ahogy a tanítványaink is megkedvelik.

Jelentkezz mielőbb! A tanfolyam kiscsoportos jellege miatt az egyes időpontokra való jelentkezők száma limitált. A jelentkezést a létszám betelte esetén azonnal lezárjuk.

Jelentkezés

Rendeld meg most az Adatelemzés (kimutatás-készítés) workshopot és hozz ki több profitot az adataidból!

“Az volt az érzésem, a tréner valóban azt akarja, hogy minél jobban használjam az excelt és kész minden tudását átadni.

Rendelkezik gyakorlati tapasztalatokkal is, ezért nem csak a funkciókat ismeri, hanem az alkalmazhatóságot is, mikor mire célszerű használni az excel által adott lehetőségeket.

Ami nagy változás, hogy egy új táblázatnál előre átgondolom, hogy alakítsam ki úgy, hogy a jövőben bármikor bővíthető legyen, aktualizálhatók legyenek az adatok.”

Bolla Éva, logisztikai vezető, SMC Hungary

Töltsd ki a fenti űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra!
Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, a tudnivalókkal és az átutaláshoz szükséges adatokkal.
Utald el a képzés árát, ezzel válik véglegessé a jelentkezésed.
Az összeg beérkezéséről azonnal küldünk egy emailt.

Mit mondanak a résztvevők?

Mi tetszett eddigi résztvevőinknek a legjobban az Adatelemzés – pivot tábla – vállalati műszerfal készítés workshopon?


📌 A kis létszám és hogy valóban segíteni szeretnétek nem csak a pénzre hajtottatok. Látszott hogy fontos, hogy megértsem azt amit át szeretnétek adni.

📌 Közvetlenség, rugalmasság, nyitottság miközben rengeteg új dolgot tanulhattam.

📌 A legjobban az tetszett, hogy egyénileg is kaptunk időráfordítást és konzultációt.

📌 A gyakorlatiasság. Sok képzésen a “történelmi kezdetektől” veszik a dolgokat, itt pedig, amire szükség volt azt gyorsan átvettük és haladtunk tovább.

📌 Precíz,pontos menetrend, jól felépített tananyag, sok sok ‘aha” érzés 

📌 Többször átmentünk a fontos lépéseken, ez fontos, hogy jobban emlékezzen majd rá az ember, amikor használni kell a gyakorlatban is

📌 Billentyűkombinációk, logikus tanulási folyamat

📌 Hogy a gyakorlat volt hagsulyban nem az elmélet.

📌 A tréner felkészültsége, hozzáállása, lelkesedése.

📌 A sok lehetőség, hogy mennyi időt tudok megspórolni a kimutatáskezelővel, milyen látványos egy grafika

📌 Pergő, de ugyanakkor követhető tempójú volt a workshop.

📌 Megint lenyűgözött az Excelben rejlő hatalmas lehetőség.

📌 A felismerés, hogy a program egyszerűen használható. Tetszett az is, hogy rövid idő alatt volt sikerélményem.

📌 A legjobban a felkészültséged, széles látóköröd tetszett, mely által mindenkinek tudtál hasznos tanácsokkal szolgálni.

📌 Hasznos és új infók, kellemes környezet, jó megközelíthetőség, kedves személyiségű előadó.


Gyere el, és tanuld meg, hogyan érdemes az adataidt tárolnod, és hogyan készíthetsz villámgyorsan szemléletes kimutatásokat és diagramokat az Excel pivot tábla (kimutatás) funkciójával! Jelentkezz most http://exceltitok.hu/adatok-hatekony-menedzselese/